Του Στέλιου Τάτση

Ήταν γνωστή η θέση μου για τα πιστεύω του (δεν ξέρω καν αν έχει πιστεύω) από τον καιρό που ήταν εκλογικός αντίπαλος του Χριστόδουλου για τον Αρχιεπισκοπικον Θώκο του Αρχιεπισκόπου Αθηνών. Ήταν καταφανείς οι προθέσεις του, δεν εστηρίζοντο ούτε στα πιστεύω για τα οποία ετάχθη, ούτε στις δικές του δυνάμεις, αλλά στις υπόγειες, οι οποίες προσπάθησαν να τον στήσουν τότε μέσω εκείνων των πολιτικών δυνάμεων τις οποίες υπηρετούσε και εξακολουθεί να υπηρετεί και εάν ο Χριστόδουλος δεν ήταν χαρισματικός ηγέτης ίσως να είχε εκλεγεί από τότε. Ο Χριστόδουλος τάραξε τα λιμνάζοντα νερά, χάλασε την σούπα στους υποχθόνιους εχθρούς του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας γι’αυτό και έπρεπε να φύγει από την μέση για να αναλάβει ο αποτυχημένος του πρώτου γύρου, όπερ και επετεύχθη με τον γνωστό σε όλους τρόπο. Από τις πρώτες μέρες μέχρι και σήμερα οι περισσότερες πράξεις του, είναι ευθυγραμμισμένες με τις ορέξεις αυτών που τον έστησαν. Για να ρίχνει στάχτη στα μάτια των πιστών, ασχολήθηκε κάπως με την φιλανθρωπία  προς τους δεινοπαθούντες αδελφούς μας, έργο το οποίο υπερεπροβάλλετο, από τα ελεγχόμενα μέσα ενημέρωσης , που όμως ουδέποτε ασχολήθηκαν (πλην ορισμένων) με τα πολλαπλά και φοβερά ανομήματά και χτυπήματα που κατάφερε προς την Εκκλησία και Θεολογική παιδείαν . Αυτή τη στιγμή έρχονται μέσω του εγκεφάλου εκείνες οι απαίσιες φωτογραφίες με τα εκατερωθεν φιλιά με τους Γαβρόγλου και Τσίπρα, έμοιαζαν με ένα θέατρο σκιών τύπου
Καραγκιόζη, οι ίδιοι ήταν οι φιγούρες και αόρατος (ορατός για όσους γνωρίζουν) ο Καραγκιοζοπαίκτης. Μοίραζε ψύχουλα στους δικούς μας , ενώ από ότι λέγεται μοιράζει Εκκλησιαστική περιουσία σε μετανάστες (εποίκους) εκπληρώνοντας έτσι τα θελήματα εκείνων που τον έστησαν. Με την τελευταία του απόφαση να αναγνωρίσει το δικαίωμα το « Οικουμενικού» να δώσει αυτοκεφαλία στην σχισματική Εκκλησία της Ουκρανίας , επαλήθευσε όλα για όσα τον κατηγορούν.

Σε μια παρόμοια κατάσταση με την Ουκρανία ευρίσκεται και η Παλαιοημετολογιτικη Εκκλησία της Ελλάδος και με αυτά τα δεδομένα θα μπορούσε να ανακηρυχθεί αυτόκέφαλος. Άγιοι Πατέρες της διαρκούς Ιερας Συνόδου, ψηφοφορία δεν έγινε όπως καταγράφεται και στην συνέντευξη του Μεσογαίας Νικολάου και κατά συνέπεια η απόφαση του Ιερώνυμου είναι άκυρη και έχετε την Ιεραν υποχρέωση να πράξετε τα δέοντα και να τιμήσετε τον τίτλο σας και προπάντων το ράσο. Δυστυχώς ο Προκαθήμενος της Ελλαδικής Εκκλησίας διαχρονικά απέδειξε πως δεν ορθοτομεί τον Αληθινό Λόγο της Ορθόδοξου ημών Πίστεως.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here