Του Στέλιου Τάτση

Αφορμή για τούτο το κείμενο, ήταν μια ανάρτηση που είδα στο Face book, που αναφερόταν στην σύλληψη ενός ντελιβερά, ο οποίος είχε στην κατοχή του αρκετή ποσότητα χοιρινού, ο ίδιος ισχυρίσθηκε πως αυτή η ποσότητα είναι για δική του χρήση. Και αν δεν ήταν για δική του χρήση, θα υποψιαζόμαστε τον καθένα που μεταφέρει χοιρινό ότι το κάνει για να πειράξει τους μουσουλμάνους; Σ´αυτά τα χάλια καταντήσαμε; Στην Θράκη συζούν εν αρμονία Χριστιανοί και μουσουλμάνοι και ανταλλάσουν ειρηνικά τις λιχουδιές και τις γεύσεις των.

Το θέμα δεν είναι τα ζώα που καταναλώνουμε, αλλά τα ζώα που μας κυβερνούν που γίνονται περισσότερο ΝΠΤαξίτες από αυτούς που εσοφίστηκαν την Νέα Τάξη Πραγμάτων. Ο πεινασμένος τα δοκιμάζει όλα…. πετάει ένα συγνώμη, στον Αλάχ, τον Χριστό, τον Βούδα και τα καταβροχθίζει. Ξέρει πως αν δεν φάει το απηγορευμένο θα πεθάνει, αν το φάει θα ζήσει και αν αφήσουμε να επιλέξει μόνος του , θα προτιμήσει να ζήσει , γιατί αυτό που του διδάσκει ο Παπάς, ο Χότζας, ο Βούδας και άλλοι είναι άγνωστο, του λένε πως αν κάνει τα θελήματα του Μωάμεθ θα πάει στόν Παράδεισο όπου υπάρχουν ολόκληρα βουνά πιλάφια, αλλά δεν γύρισε κανένας πίσω να τους το επιβεβαιώσει και καταλήγει στο χειροπιαστό, αυτό που θα του χαρίσει την επιβίωση που παρά τις πικρίες της έχει και τις ηδονές και απολαύσεις της. Πιστέψτε με, όταν δεν τους βλέπει ο Χότζας και ο κάθε Χότζας τα τρώνε όλα. Τους είδα με τα μάτια μου , όταν ταξίδευα στις Αραβικές χώρες.

Θυμάμαι μια φορά στην Τζεντα της Σαουδικής Αραβιας που ξεφορτώναμε φρούτα από το Λίβανο, ήλθε στο πλοίο ένας γίγας με σαρίκι και άσπρη κελεμπία, ήταν αυτός που επέβλεπε την εκφόρτωση, κουβαλούσε μαζί του όλόκληρο τσούρμο. Τους πρόσφερα καφέ που τον δέχτηκαν με ευχαρίστηση όμως ζήτησε να συνοδευτεί με σάντουιτς.  Ευχαρίστως, του είπα, αλλά τα αλλαντικά που έχουμε στο πλοίο έχουν χοιρινό…  Never mind, μου απήντησε φτιάχτα με αυτά που έχεις, βάλε και καμιά φέτα τυρί ενδιάμεσα και ζεστανέ τα. Τα ήξεραν όλα και τα έτρωγαν όλα και φυσικά δεν θα ήταν η πρώτη τους δοκιμή στο πλοίο μου το CLEO της εταιρείας Χανδρή. Όπως γνωρίζετε, στην Σαουδικής Αραβία όλα τα οινοπνευματώδη απαγορεύονται, ακόμη και η μπύρα.

Το απόγευμα ο φίλος των σάντουιτς με πήρε έξω να δω τα αξιοθέατα και καταλήξαμε στο σπίτι του. Μας υπεδέχθησαν τρεις γυναίκες με φερετζέδες, που στο εσωτερικό των φερετζέδων διέκρινες μαύρα σπινθηροβόλα μάτια. Μου τις σύστησε, η μια ήταν η γυναίκα του και οι δύο οι κόρες του. Αφού εξοικειωθήκαμε, τους είπε βγάλτε τους φερετζέδες ο Καπετάνιος είναι δικός μας και μου εξήγησε πως μέσα στο σπίτι δεν υποχρεούνται να τον φοράνε.

Τα έχασα από την ομορφιά τους, τα μάτια που είχα δει ήταν φυτεμένα στα κάτασπρα (άσπρα σαν χασές θα έλεγε ο αδελφός μου ο Κώστας) προσωπά τους, ψηλές εύσωμες με ισορροπημένες καμπύλες, έμοιαζαν σαν τα ουρί του Μουσουλμανικού Παραδείσου. Αντιλήφθηκε ο Χασάν (έτσι τον έλεγαν) την αντίδρασή μου, εμειδίασε και συγχρόνως με αρώτησε τι θα πάρω, γνωρίζοντας ότι δεν υπάρχουν ποτά, για να σπάσω τον πάγο του είπα: Jhonnie Walker black on the rocks…  Aυτό που είδα με εξέπληξε, πάτησε ένα κουμπί και μέσα από το ντουβάρι ξεπρόβαλε μια τεράστια μπάρα που είχε τα πάντα, έχω και ούζο αν επιθυμείς μου λέγει. Αναφέρθηκα σε αυτήν την αληθινή ιστορία που μοιάζει σαν παραμύθι για να αντικρούσω, τους υποτελείς που σκοπεύουν να μας μεταλλάξουν.

Το θέμα δεν είναι τα ζώα που τρώμε η δεν τρώμε, αλλά αυτοί που διαχρονικά μας κυβερνούν. Το θέμα δεν είναι θέμα θρησκείας η κουλτούρας, αλλά πολιτικό. Η υπερχρέωση που μας οδήγησε στην πτώχευση, δεν ήταν τυχαία…  Hταν πολύ καλά οργανωμένη για να γονατίσουν τους ατίθασους (όπως είπε ο Κίσσινγκερ) Έλληνες και να καταλήξουμε σ´αυτό που ζούμε σήμερα, που έχει σαν αποτέλεσμα να μας επιβάλλονται, και να επιβάλλουν όλα όσα έχουν στο διεστραμμένο μυαλό τους. Μας βομβαρδίζουν καθημερινά με ειδήσεις φόβου και τρόμου με αποτέλεσμα η μισή Ελλάδα για να μην πώ ολόκληρη καταναλώνει τεράστιες ποσότητες ψυχοφαρμάκων και ζουν με την αγωνία, αν θα έχουν αύριο σύνταξη, η
πρόσβαση σε κέντρα υγείας, αφού οι παρείσακτοι έχουν σε όλα προτεραιότητα. Πρώτης κατηγορίας αυτοί, δεύτερης οι Έλληνες.

Τα «λεβεντόπαιδα» της Νέας Παγκόσμιας Τάξης (ΝΠΤ) επιδιώκουν να δουν την αντοχή μας, έχοντας κατά νουν να μας ταπεινώσουν, να μας εξευτελίσουν και εάν τους είναι δυνατόν να μας αφανίσουν. Μέχρι εδώ που φθάσαμε, φθάσαμε χάριν των πεθαμένων (Αρχαίων Ελλήνων). Όταν ο Ρωμαίος στρατηγός Σύλλας κυρίευσε την Αθήνα και ετοιμαζόταν να την καταστρέψει ολότελα, οι Αθηναίοι τον παρακάλεσαν να μην το πραγματοποιήσει, θυμίζοντάς του την μεγάλη και άφθαρτη δόξα που είχε η πόλη την εποχή του Περικλή και του Πλάτωνα. Ο Σύλλας τους άκουσε σκεφτικά και μετά συμφώνησε, λέγοντάς τους εκείνο το περίφημο: “Συγχωρώ τους ζωντανούς χάριν των πεθαμένων”. Οταν πλέον δεν θα διδάσκονται τα Αρχαία και χαθούν τότε δεν θα υπάρχουν ούτε οι νεκροί να μας σώσουν, οι άσπονδοι εχθροί μας θα τραβήξουν την μπρίζα της συσκευής του οξυγόνου, για να μην υπάρχουμε ούτε στην ιστορία της ανθρωπότητας.
ΝΥΝ Ο ΥΠΕΡΠΑΝΤΩΝ ΑΓΩΝ…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here