ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΣΥΝΤΑΞΗΣ (Νίκος Σταματάκης): Το παρακάτω θέμα μας έστειλε ανώνυμη φίλη από Ελλάδα που συμβαίνει λόγω επαγγέλματος και εμπειριών να έχει ειδικότερες γνώσεις.  Στο τέλος του κειμένου παραθέτει και το σχόλιό της.  Ευχαριστούμε! 

Δεν θα έπρεπε να αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η ιστορία επαναλαμβάνεται στην Κίνα. Προκειμένου να διατηρήσει την εξουσία του, το Κομμουνιστικό Κόμμα Κίνας (ΚΚΚ) πρέπει να διατηρεί τον λαό πεπεισμένο ότι όλα πάνε καλά και σύμφωνα με το σχέδιο.
Αυτό σημαίνει συστηματικές συγκαλύψεις σκανδάλων και ανεπαρκειών που θα μπορούσαν να σπιλώσουν την εικόνα του ΚΚΚ.
Αυτή η μυστικοπάθεια παρεμποδίζει την ικανότητα των Αρχών να απαντούν γρήγορα στις επιδημίες.
Η επιδημία του SARS, την περίοδο 2002-2003, θα μπορούσε να είχε ελεγχθεί πολύ νωρίτερα, αν δεν είχαν κρύψει εσκεμμένα πληροφορίες από το κοινό οι Κινέζοι αξιωματούχοι.

Κι εν τούτοις, η Κίνα δεν μοιάζει να πήρε το μάθημά της:

ΠΑΡΟΤΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΡΟΥΣΜΑ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΚΕ ΣΤΙΣ 8 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019 (προ διμήνου), η Δημοτική Επιτροπή Υγείας της Ουχάν δεν εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση πριν περάσουν αρκετές εβδομάδες. Έκτοτε, οι Αρχές της Ουχάν υποβάθμιζαν τη σοβαρότητα της ασθένειας και επεδίωκαν να καταστείλουν τη δημοσιογραφική κάλυψη, παλιά τους τέχνη κόσκινο. Μέχρι τις 11 Ιανουαρίου 2020, με σωρεία επιβεβαιωμένων κρουσμάτων και θυμάτων, οι Κινεζικές Αρχές διερρήγνυαν τα ιμάτιά τους, εμμένοντας στον πάγιο εγκληματικό ισχυρισμό τους ότι τάχα δεν υπήρχαν στοιχεία πως ο ιός θα μπορούσε να μεταδοθεί μεταξύ ανθρώπων ή ότι είχαν μολυνθεί εργαζόμενοι στην υγεία.

Καθ’ όλη αυτή την κρίσιμη περίοδο οι Κινέζοι ΛΟΓΟΚΡΙΤΕΣ εργάστηκαν πυρετωδώς, ώστε να συγκαλύψουν την εξελισσόμενη πανδημία, χάρη στον δραματικά αυστηρότερο σήμερα κυβερνητικό έλεγχο επί του Ιντερνετ, των μίντια και της κοινωνίας των πολιτών.

Μόνο μετά τις 20 Ιανουαρίου, και τις αναφορές για 136 νέα κρούσματα στην Ουχάν, καθώς και κρουσμάτων στο Πεκίνο και στην Γκουαντόνγκ, έκαναν πίσω οι αρχές όσον αφορά τη λογοκρισία…

Η πανδημία είναι πλέον εκτός ελέγχου!…
Ένα είναι το μόνο σίγουρο: Οψέποτε κοπάσει η εγκληματική αυτή πανανθρώπινη μάστιγα, η ηγεσία του ΚΚΚ θα πιστωθεί την αναμενόμενη νίκη επί του ιού, παραβλέποντας η παγκόσμια κοινωνία ότι το ΚΚΚ ευθύνεται αποκλειστικά και γι’ αυτήν την καταστροφή!

Πηγές: Π.Ο.Υ., Μίνχιν Ρέι κλπ.

ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΦΙΛΗΣ:

Ο νεαρός Κινέζος γιατρός που απεβίωσε προχθές, θύμα κι αυτός του κορωνοϊού(;), ηρωοποιήθηκε από συμπολίτες του, επειδή ήταν Ο ΠΡΩΤΟΣ που αποτόλμησε να γνωστοποιήσει δημοσίως το ξέσπασμα της πανδημίας, παρά την αυστηρή απαγορευτική ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ του ΚΚΚ.

Εγκαλέστηκε από το απολυταρχικό καθεστώς, υποχρεώθηκε να αναδιπλωθεί με έγγραφη δήλωση μετανοίας ως διασπορέας ψευδών ειδήσεων, απειλούμενος οικογενειακώς.
Ποιος ξέρει για τα ακριβή αίτια του θανάτου του, σε μια ανελεύθερη χώρα εκτοπισμένων, φυλακισμένων και βασανισμένων πολιτικών αντιφρονούντων.Ας μην επεκταθούμε και στο… παγκοσμίως πατενταρισμένο κινεζικόknow how του αδιανόητου τρόπου δημιουργίας μολυσματικών ιών, που εκκολάπτονται σε αγορές για κατανάλωση ερπετών, νυχτερίδων, σκωλήκων, εντόμων και ό,τι άλλου παρανοϊκού αδυνατεί να συλλάβει ο υγιής ανθρώπινος νους!…

Την ίδια απάνθρωπη παραπλανητική τακτική εφάρμοσαν και οι Σοβιετικοί, αποκρύπτοντας, εγκληματικά και για πολύ χρόνο το πυρηνικό ολοκαύτωμα του Τσέρνομπιλ το Πάσχα (26.4) 1986, που έσπειρε τον άδικο και οικτρό θάνατο σε χιλιάδες ανυποψίαστους και παραπληροφορημένους αθώους του πλανήτη;

Ποταπή τακτική και γνώρισμα των κομμουνιστικών καθεστώτων που κατασκευάζουν απαξιωτικά την ανθρώπινη υπόσταση ως υποχείριο των απολυταρχικών τους ορέξεων.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here