Του Στέλιου Τάτση

Το πολιτικό σύστημα στην Πατρίδα το διέλυσαν οι λεβέντες….. της ΝΤΠ και οι πολίτες πλέον παίζουν τον ρόλο του κομπάρσου και αφού διέλυσαν τον πολιτικό ιστό τώρα έχουν βαλθεί να διαλύσουν και την Ορθόδοξη Εκκλησία παγκοσμίως διότι κρατά σε συνοχή τον Ελληνισμόο οποίος είναι Οικουμενικός, όπου υπάρχουν Έλληνες υπάρχει και Εκκλησία. Άρχισαν τις διασπάσεις μεταξύ των αδελφών ορθοδόξων Εκκλησιών, παρέχοντας αυτοκεφαλία σε απατεώνες αρχηγούς κληρικούς. Τώρα κάνουν άλλο ένα βήμα να διασπάσουν το Χριστεπώνυμον Ελληνικό ορθόδοξον ποίμνιον προσφέροντας γην και ύδωρ στους ετεροδόξους.

Οι μεικτοί γάμοι εδώ στην Αμερική, έχουν ξεπεράσει το 80% ,εάν είναι αλήθεια αυτό που διέρευσε περί συμμετοχής των ετεροδόξων συζήγων των ορθοδόξων εις την θείαν ευχαριστίαν και να μεταλαμβάνουν των αχράντων μυστηρίων απροκάλυπτα χωρίς καμία προϋπόθεση, θα είναι συνομωσία και χτύπημα κάτω από τη μέση κατά της Ορθόδοξης Εκκλησίας και θα διευρύνει το ήδη υπάρχον χάσμα μεταξύ των ορθοδόξων Εκκλησιών
και επί πλέον ανοίγει ο δρόμος δια την άνοδο των μεικτών γάμων.

Εάν λοιπόν είναι αλήθεια εκ των πραγμάτων αποδεικνύεται πως όλες σχεδόν (λέγω σχεδόν γιατί θέλω να πιστεύω πως έστω και λίγοι, υπάρχουν ακόμη κληρικοί που στέκονται στο ύψος της αποστολής των) οι κεφαλές της εκκλησίας μας που είναι το αποκούμπι του Έλληνα δυστυχώς εξυπηρετούν τα συμφέροντα άλλων και το μόνο πλέον που απομένει είναι να προσευχόμεθα δια την ημών σωτηρίαν και την άνωθεν παραδειγματική τιμωρία αυτών που ενδεδυμένοι με προβιά προβάτου κυκλοφορούν ανάμεσά μας ως λύκοι .Δυστυχώς διαχρονικά ίσχυε και θα ισχύει αυτό που είπε ο μεγάλος μας ποιητής Γεώργιος Σεφέρης: «Ελλάδα μου όπου και να σε κοιτάξω με πληγώνεις».

Σε λίγο αρχίζει η πορεία προς το εκούσιον πάθος, που καταλήγει στην Ανάσταση, μας δίδεται λοιπόν η ευκαιρία κατά την διαδρομή να ενισχύσουμε την πίστη μας και να παρακαλέσουμε τον Θεάνθρωπο Χριστό να μας απαλλάξει από τους μεταμφιεσμένους λύκους που σκοπός τους είναι να μας οδηγήσουν ως πρόβατα επί σφαγήν.

captatsis@gmail.com

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here