ΠΗΓΗ: Pronews.gr, topontiki.gr

Ο αντιπρύτανης του ΑΠΘ και διδάκτωρ Χημείας, Ανδρέας Γιαννακουδάκης , δήλωσε σε τηλεοπτική εκπομπή πως ο κορωνοϊός είναι κατασκευασμένος από τον άνθρωπο, ενώ πρόσθεσε πως το εμβόλιο για την αντιμετώπισή του υπάρχει ήδη.

Την πεποίθησή του πως ο νέος κορωνοϊός είναι κατασκευασμένος και μάλιστα, υπάρχει εμβόλιο από πριν την εξάπλωσή του και η απελευθέρωσή του στο ευρύ κοινό του θα εξαρτηθεί από λόγους σκοπιμότητας, εξέφρασε ο αντιπρύτανης Διοικητικών Υποθέσεων του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Ανδρέας Γιαννακουδάκης.

Ο αντιπρύτανης υποστηρίζει πως έχει ανακαλυφθεί ήδη εμβόλιο, από πριν την εξάπλωσή του, και απλά οι φαρμακευτικές και κάποιες κυβερνήσεις το κρατούν κρυφό για λόγους σκοπιμότητας.

Μιλώντας στην εκπομπή «Τα Λόγια της Πόλης», στην TV100 δήλωσε ο αντιπρύτανης με απίστευτο τρόπο χαρακτηριστικά: «Μπορώ να υποθέσω ότι και το εμβόλιο είναι ήδη από πριν γνωστό. Υπάρχει δηλαδή αυτή την στιγμή το εμβόλιο. Πότε θα ανακοινωθεί η ανακάλυψή του ή πότε θα διατεθεί εξαρτάται από τους λόγους της σκοπιμότητας».

«Αυτό που μου κάνει εντύπωση σε αυτό τον ιό δεν είναι η επικινδυνότητά του, αλλά είναι η ικανότητά του να διαδίδεται. Όλα τα μέτρα μικρό αποτέλεσμα μπορεί να έχουν», συμπλήρωσε ο κ. Γιαννακουδάκης.

Δείτε όσα είπε για τον κορωνοϊό στο βίντεο:

Επισήμανε επίσης ότι δεν χρειάζεται να πανικοβαλλόμαστε…

Στην κυβέρνηση από την άλλη επικρατεί ανησυχία και αύριο θα ανακοινώσει έκτακτα μέτρα για την αντιμετώπιση του ιού τα οποία θα περιλαμβάνουν κλείσιμο σχολικών μονάδων αλλά και οικονομικής ενίσχυσης για τις πληγείσες περιοχές.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here