Η Βουλγαρία άνοιξε το φράγμα του Έβρου

Το πέρασμα για τους μετανάστες από τον Έβρο καθίσταται ακόμα πιο δύσκολο, καθώς η στάθμη του νερού άρχισε να ανεβαίνει…
Η Βουλγαρία άνοιξε το φράγμα του Έβρου μετά από σχετικό αίτημα της Ελλάδας. Έτσι, το πέρασμα για τους μετανάστες από τον Έβρο καθίσταται ακόμα πιο δύσκολο, καθώς η στάθμη του νερού άρχισε να ανεβαίνει ακόμα περισσότερο. Οι αρχές της Βουλγαρίας, σε συνεννόηση με τη χώρα μας, θέλησαν να καταστήσουν σαφές ότι η Ελλάδα δεν πρόκειται να κάνει βήμα πίσω όσον αφορά στη διαφύλαξη των συνόρων.

Το φράγμα Ιβαϊλογκρατς αποδεσμεύει ακόμη μεγαλύτερες ποσότητες από χθες το μεσημέρι και μετά, σύμφωνα με το inevros.gr, με αποτέλεσμα να έχει ανεβαίνει η στάθμη των ποταμών Άρδα αλλά και του Έβρου.

www.ant1news.gr

ΕΠΙΣΗΣ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ….

Σοκ και δέος επικρατεί στην τουρκική πλευρά. Η Άγκυρα πλέον βρίσκεται »στριμωγμένη», καθώς οι ΕΔ μαζί με ΜΑΤ και ΕΚΑΜ έχουν διαλύσει τα σχέδια του Ερντογάν στον Έβρο.

Του Ανδρέα Μουντζουρούλια

Ο υβριδικός »πόλεμος» που βρίσκεται σε εξέλιξη από τον Ρ. Τ. Ερντογάν δεν του βγαίνει, καθώς η Ελλάδα »απαντάει» με όλα τα μέσα!

Αρχικά ΕΚΑΜ & ΕΔ ταπείνωσαν τους Τούρκους στον Έβρο, καθώς με προειδοποιητικά πυρά κατά των Özel Harekat »μπλόκαραν» την εισβολή τους σε ελληνικό έδαφος.

Εν συνεχεία, όπως πρώτο αποκάλυψε το Πενταπόσταγμα, η Ελλάδα σκάβει αναχώματα με σακιά άμμου σε μία προσπάθεια να αποτρέψει την παραβίαση των συνόρων της.

Τώρα ήρθαν νέες φωτογραφίες στη δημοσιότητα, με τις ΕΔ να τοποθετούν συρματοπλέγματα κατά μήκος του ποταμού Έβρου. Πρόκειται για μία κίνηση-ματ, με την Άγκυρα να μην περιμένει αυτή την εξέλιξη.

Την ίδια στιγμή, με αστυνομικούς των ειδικών δυνάμεων της Κύπρου, της Πολωνίας, της Τσεχίας και της Αυστρίας και μέλη της Ειδικής Κατασταλτικής Αντιτρομοκρατικής Μονάδας (ΕΚΑΜ) θωρακίζει η Αθήνα τα ελληνοτουρκικά σύνορα στον Έβρο. Είπαμε, κανείς δεν θα περάσει!

Συγκλονιστικές στιγμές στον Έβρο

Σε βίντεο που δημοσιέυει το thrakinea.com την ίδια στιγμή, η μπάντα του ΕΣ παίζει τον Εθνικό Ύμνο και την Μακεδονία Ξακουστή στις Καστανιές Έβρου.

Οι Έλληνες πλέον είναι ενωμένοι και τίποτα δεν τους τρομάζει.

Δείτε το βίντεο:

pentapostagma.gr

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here