Του Στέλιου Τάτση

Παρακολουθώ την ακολουθία της Μεγάλης Πέμπτης. Στην Μητρόπολη Αθηνών
υπάρχουν ο Αρχιεπίσκοπος αρκετοί Δεσποτάδες, Ιερείς, ιεροψάλτες και άλλο προσωπικό. Δεν φορούν μάσκες, δεν κρατούν αποστάσεις, φίλησαν τον Εσταυρωμένο και δεν πήραν κανένα προφυλακτικό μέτρο. Δεν σας κάνει εντύπωση; Εμένα μου κάνει μεγάλη εντύπωση, διότι βλέπω ολοκάθαρα, πως σκοπός αυτών των μέτρων είναι να κρατήσουν τους πιστούς έξω από τους ναούς και να δοκιμάσουν τις αντιδράσεις των. Την επόμενη φορά θα τις κλείσουν εντελώς διότι με ιδιαίτερη χαρά και τέρψη είδαν ότι οι Έλληνες τελικά μεταλλάχθηκαν σε πρόβατα.

Δυστυχώς όλοι οι εντός παρενθέσεως άρχοντες κληρικοί και λαϊκοί είναι τσιράκια της Νέας Τάξης, τις ίδιες υπόνοιες έχω και για τον Τσόρδια. Δυστυχώς αποδείξαμε ότι είμεθα όλοι κότες, δεν δικαιούμεθα να γιορτάσουμε την Ανάσταση του Χριστού, είμεθα ΑΝΑΞΙΟΙ του, τον προδώσαμε και τον σταυρώσαμε για μια ακόμη φορά. Αυτά που θα ακολουθήσουν θα είναι τρισχειρότερα από τον κορωνοιό και θα είναι η τιμωρία μας για την προδοσία μας προς τον Χριστόν και την Πατρίδα μας. Δεν τιμωρούμεθα για τις αμαρτίες μας τιμωρούμεθα από τις αμαρτίες μας.

Ποιοί είναι πραγματικά οι ευάλωτοι;

Από τότε που βγήκαν οι δόσεις όλα έρχονται με δόσεις… όπως και η παγκοσμιοποίηση. Ακούστε εσείς που κάνετε τους ηγέτες… (γιατί δυστυχώς δεν είσθε) είσθε τσόφλια που σας πατάει η ΝΤΠ για ν’ακούνε όλοι οι άλλοι το κρατς, κράτς, και να σκύβουν το κεφάλι. Οι δόσεις που σκέφτεστε να πάρετε φυσικά στοχοποιούν τους ηλικιωμένους και αποφεύγετε αυτήν την λέξη και την σερβίρετε πιό πολιτισμένα ευάλωτη ομάδα. Ποιοί είσθε εσείς που θα αποφασίσετε ποιός είναι ευάλωτος και ποιός δεν είναι. Υπάρχουν άτομα της τρίτης ηλικίας
που αν σας πιάσουν στα χέρια τους θα σας πιάσει πιασμός.

Σαν δεν ντρέπεστε να θέλετε να ξεκάνετε τους συνταξιούχους για να ελαφρύνετε τον κρατικό κορβανά. Αν ψάξτε σωστά θα βρείτε πως οι περισσότεροι συνταξιούχοι είναι σχετικά νέοι στην ηλικία, γιατί το πολιτικό σύστημα τους έβγαζε από τα σαράντα τους στη σύνταξη με την μοναδική σκέψη να τους ψηφίζουν και να κάθονται στις καρέκλες. Αυτοί είναι οι μετά την μεταπολίτευση πολιτικοί ηγέτες, ΝΑΝΟΙ που θα μετατρέψουν την Πατρίδα μας σε Πατρίδα ΝΑΝΩΝ.

captatsis@gmail.com

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here