Του Στέλιου Τάτση
Ξέρετε γιατί ο Σταυρός φανερώθηκε στην ντομάτα; Γιατί δυστυχώς εκεί στη Πατρίδα, όλοι οι προεστοί…. σας (προαγωγοί της παγκοσμιοποίησης) πολιτικοί και κληρικοί έσκυψαν το κεφάλι στην ΝΤΠ και βάλθηκαν να τον εξαφανίσουν. Το έκαναν ήδη η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, η Πρόεδρος του εορτασμού 200ων χρόνων από την σύσταση του Ελληνικού κράτους Αγγελοπούλου και ο παγκοσμιοποιημένος καθηγητής Μόσιαλος ο οποίος
αμφισβήτησε την θεία κοινωνία, το έκαναν τα Καρακατσάνια της Εκκλησίας της Ελλάδος με την υποταγή των στην παγκοσμιοποιημένη κυβέρνηση Μητσοτάκη τον οποίον διέλυσε με την περίφημη επιστολή του ο κορυφαίος καθηγητής στον κόσμο Ιωάννης Ιωαννίδης.
Θα μου πείτε ο προηγούμενος ήταν καλύτερος; Οχι, αλλά τουλάχιστον εκείνος δεν προσποιότανε τον Χριστιανό το έλεγε ξεκάθαρα πως είναι Άθεος και εδώ είναι η  ανευθυνότητα του Έλληνα Πολίτη που εν γνώσει του ψήφισε και συμφώνησε να κυβερνηθεί από άθεους. Η πίστη ξεριζώνεται και όλοι ενδιαφέρονται μόνο για τα ψυχία, τα επιδόματα. Η Πατρίδα μας και γενικά η ελευθερία του κόσμου χάνονται και οι αντιδράσεις είναι μηδενικές. Το μέλλον της ανθρωπότητας θα εξαρτηθεί πλέον από τις εκλογές στην Αμερική τον προσεχή Νοέμβριο, αν δεν μπορείτε να πείτε κανένα καλό λόγο για τον Πρόεδρο Τράμπ , βάλτε τον έστω και σιωπηρά στην προσευχή σας.
Αυτό που συμβαίνει με τον κορονωιό είναι μια τελευταία προσπάθεια να φτωχοποιήσει τις
κοινωνίες, κάνουν αυτό που είπε ο δικός μας Ξενοφών: “όταν θέλεις να καταστρέψεις έναν Λαό πρώτα θα τον φτωχοποιήσεις”. Εδώ στην Αμερική η ομογένεια είναι διαλυμένη, μετά τον
Ιάκωβο Ο Πατριάρχης στέλνει Αρχιεπισκόπους, αδύναμα ανθρωπάκια, πραγματικά τσιράκια του για να κάνουν τα θέληματά του, χωρίς να τον ενδιαφέρει το μέλλον της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Αμερικής η οποία τώρα με όλα όσα συμβαίνουν λόγω κορωνοιού βρίσκεται στο κατώφλι της ανυπαρξίας, λες και είναι εντελώς ακέφαλη και έχουν βαλθεί όλα τα γνωστά και άγνωστα παράσιτα να την κατασπαράξουν , να την αφαιμάξουν οικονομικά και δογματικά.
Υπάρχει μεγάλη αγανάκτηση και ήδη γίνονται σκέψεις για μια Νέα Πανορθόδοξη Εκκλησία της Αμερικής που θα περισώσει την πίστη μας, τα παιδιά και τα εγγόνια μας. Αυτή την στιγμή οι μεικτοί γάμοι έχουν ξεπεράσει το 80%, εάν καταφέρουμε και εδραιώσουμε την Πανορθόδοξη Εκκλησία τότε ίσως να μπορέσουμε να ανατρέψουμε το κύμα των μεικτών γάμων ετεροδόξων και να έχουμε μέικτούς πλέον γάμους αλλά μεταξύ ομοδόξων, ομόθρησκων και επειδή η κουλτούρα μας είναι πολύ δυνατή, τα ωφέλη για την ομογένεια και τον Ελληνισμό γενικά θα είναι πολλαπλά.
Είθε η ιδέα να αποκτήσει σάρκα και οστά και να έχει αυτό που έλεγαν οι Αρχαίοι μας πρόγονοι: ”τύχη αγαθή”. Αμήν.
captatsis@gmail.com

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here