Σχολιάζει ο Κώστας Κυζιρίδης, ψυχίατρος Θεσσαλονίκη

Επειδή πολύ συστηματικό «κράξιμο» πέφτει τον τελευταίο καιρό για τον Ντόναλντ Τραμπ, θα θυμηθώ ότι οι 3 προκάτοχοι του, ευθύνονται για 9 πολέμους στον πλανήτη. Ας δούμε όμως τι κάνει για τη χώρα του.

1) Μεταφέρει την παραγωγή στις ΗΠΑ βάζοντας δασμούς σε εταιρίες που εισάγουν προϊόντα και με αυτόν τον τρόπο καταπολεμά την ανεργία και την φτάνει προ κορωνοιού, σε ιστορικά χαμηλά
2) Κάνει πόλεμο στην παγκοσμιοποίηση καταργώντας την συμφωνία ΤΤΙΠ που έβαζε το δίκαιο των πολυεθνικών πάνω από εκείνο των κρατών
3) Λογικότατα ξεκινά εμπορικό πόλεμο με το Κινεζικό καθεστώς για ν’αντιμετωπίσει το τεράστιο εμπορικό έλλειμμα των ΗΠΑ. Ταυτόχρονα ξεκινά εμπορικό πόλεμο με Γερμανία βάζοντας τεράστια πρόστιμα στην VW και στην Novartis (τις χώρες-κορωνίδες της συμμορίας της παγκοσμιοποίησης)
4) Είναι ο μόνος πρόεδρος των ΗΠΑ που δεν έχει κάνει ούτε ένα πόλεμο επί των ημερών του. Όσο και να πάτε πίσω στον 21ο ή 20ο αιώνα δεν θα βρείτε άλλο.
5) Αντιστέκεται στην «πράσινη παραμύθα» και στο αφήγημα της «κλιματικής αλλαγής» των πολυεθνικών
6) στην πρόσφατη «πανδημία» που κατέστρεψε οικονομίες και ζωντάνεψε ταινίες επιστημονικής φαντασίας έδειξε ότι δεν είναι άλλο ένα γρανάζι του συστήματος:
α) Έκανε τα εμβόλια προαιρετικά και όχι υποχρεωτικά.
β) Σταμάτησε τη χρηματοδότηση του ΠΟΥ εντελώς (και αποχώρησε αμέσως μετά) και διέταξε έρευνα για τις ενέργειες και επιχειρήσεις του.
γ) Ακύρωσε το νομοσχέδιο των δημοκρατικών HR6666 με το οποίο η αστυνομία θα μπορούσε να εισέλθει χωρίς ένταλμα σε σπίτια πολιτών, να τους συλλάβει να τους εξετάσει παρά τη θέληση τους και να τους οδηγήσει σε «ασφαλές» μέρος για όσο οι κατά τόπους κυβερνήτες πιστεύουν.
δ) Ακύρωσε το project ID2020 του Bill Gates.
ε). Άνοιξε φόρμα παραπόνων online για να μαζευτούν στοιχεία για τη λογοκρισία που υφίστανται οι χρήστες στα social media όπως : Facebook, twitter and YouTube.
στ) Σταμάτησε το 5G σε εθνικό επίπεδο και τη Huawei.
ζ) προώθησε φτηνά φάρμακα και εξόπλισε σε εκπληκτικές ταχύτητες τα νοσοκομεία με γιατρούς και εξοπλισμό
η) έδειξε άμεσα και χωρίς χρονοτριβή τους υπεύθυνους της «πανδημίας» (Κίνα, Γκαίητς, πολυεθνικές φαρμακευτικές,cabal)


7) Διέταξε Προεδρικό διάταγμα ν’ανοίξουν όλες οι πολιτείες μέσα στην εβδομάδα αλλιώς οι κυβερνήτες θα μηνυθούν.
(Σε κατάσταση lockdown είναι μόνο οι πολιτείες με δημοκρατικούς κυβερνήτες)

8.χαρακτήρισε με νόμο ως σημαντικά μέρη τους τόπους λατρείας (εκκλησίες) ώστε οι πολίτες να μην αντιμετωπίζουν πρόστιμα αν θέλουν να πάνε στην εκκλησία εν μέσω των μέτρων.

9.Υποστήριξε την Αυστραλία και 116 χώρες που θεωρούν την Κίνα υπεύθυνη για τη διάδοση του κορωνοϊού, παρά τις απειλές της Κίνας για διακοπή εξαγωγών σημαντικών προϊόντων.

10 Υπέγραψε νόμο για να σταματήσει η λογοκρισία από τους ιδιοκτήτες των social media και επιτέλους να βρίσκονται υπόλογοι απέναντι στο νόμο σε περίπτωση που κλειδώνουν λογαριασμούς ή σελίδες ή κόβουν διαφημίσεις προς συγκεκριμένους χρήστες ή τους «εξαφανίζουν» από τα αποτελέσματα αναζήτησης.

Παρ’όλα αυτά κάποιοι από σας τον λέτε ακόμα φασίστα.Μάλιστα…
11. ο Τραμπ δεν υπέγραψε το «ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ στο Μαρακές» , που έχει υπογράψει ο Τσίπρας και εφαρμόζει ο Κούλης.
12)Και τέλος, ο δολοφόνος αστυνομικός της Μινεσότα, υπάγεται στον κυβερνήτη της πολιτείας ( ακραιφνής δημοκρατικός). Στις ΗΠΑ κάθε πολιτεία έχει δική της νομοθεσία και η τήρηση της τάξης άπτεται του κυβερνήτη. Η ΝΤΠ αφού δεν κατάφερε να κεφαλαιοποιήσει πολιτικά τον Covid19, στήνει σκηνικό χάους στη χώρα με στόχο την αποδόμηση του βαψομαλλια. Τον Μπάιντεν, τον εμπιστεύεστε να κουβαλήσει τα ψώνια σας με…. ασανσέρ ή θα χαθεί?
Το καλύτερο σχόλιο όμως το ακούω από μέσο Έλληνα που τον αποκαλεί «ηλίθιο». Πως γίνεται ένας ηλίθιος να χτίσει μια οικονομική αυτοκρατορία και να αναρριχηθεί στη θέση του πλανηταρχη, αδυνατω να το κατανοήσω. Λεκτικά άστοχος γίνεται καθημερινά, αλλά ηλίθιος? Μάλλον τα ΜΜΕ βλάπτουν σοβαρά την ορθή μας κριση….

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here