ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΣΥΝΤΑΞΗΣ (Νίκος Σταματάκης): Ο εκδότης της παλαιότερης ομογενειακής ιστοσελίδας “ΚΑΛΑΜΙ” Γιώργος Λυκομήτρος με το κείμενο που ακολουθεί απαιτεί από τον ανεκδιήγητο πρώην υφυπουργό και πρώην εκδότη (…και ουδέποτε πτυχιούχο του πανεπιστημίου Columbia) να ανακαλέσει τις απαράδεκτες ψευδολογίες του. Επιφυλάσσεται μάλιστα να ασκήσει τα έννομα δικαιώματά του σε κάθε περίπτωση. 

Ο Διαματάρης, που είναι το μεγαλύτερο λαμόγιο στην ιστορία της Ομογένειας μετά τον Καρλούτσο, “δεν δικαιούται δια να ομιλεί”, όπως συνήθιζε να λέει παλιός πολιτικός. Φέρει μάλιστα ευθύνη μεγαλύτερη από οποιονδήποτε άλλο για το σημερινό κατάντημα της χρεοκοπημένης εκκλησίας, των κοινοτήτων (με πρώτο τον Αγ.Δημήτριο Αστόριας) και των οργανώσεων.  Γιατί είναι ο πρώτος υπαίτιος; Επειδή σε όλες τις κοινωνικές και φιλανθρωπικές οργανώσεις οι οποίες διαχειρίζονται κοινό χρήμα πάντα θα υπάρχουν απατεώνες έτοιμοι να το εκμεταλλευθούν – οι “αδυναμίες” αυτές είναι δυστυχώς “συνώνυμο” του ανθρώπινου χαρακτήρα.  Αλλά εάν λείψουν οι μηχανισμοί ελέγχου (checks and balances) και ειδικά όταν δεν υπάρχει έλεγχος από τα μέσα ενημέρωσης, τότε οι “ποντικοί” αποθρασύνονται.  Και οι κοινωνικοί θεσμοί σμπαραλιάζουν… 

Ο Διαματάρης επί 40 και πλέον χρόνια δεν έκανε ποτέ πραγματική δημοσιογραφία, με την έννοια του συνταγματικά καθιερωμένου ρόλου του τύπου, δηλ. του ελέγχου της εξουσίας.  Οχι μόνο δεν έκανε δημοσιογραφία αλλά έκανε ακριβώς το αντίθετο, ήταν διαρκώς και αδιαλλείπτως διαπλεκόμενος με κάθε μορφής εξουσία, γενική και τοπική.  Πάντα σφογγοκωλάριος του Μητσοτακέικου, πάντα αγκαλιά με τον Καρλούτσο (για τον οποίο δεν έγραψε μια κακή λέξη ΠΟΤΕ) και πάντα αγκαλιά με τους διάφορους μικρότερους και μεγαλύτερους δήθεν “ηγέτες” της Ομογένειας, μη έχοντας στόχο ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ, αλλά να ωφελείται ο ίδιος οικονομικά.  Δρώντας έτσι, έφερε πραγματική καταστροφή στους ομογενειακούς θεσμούς και η Ιστορία της Ομογένειας θα τον γράψει με μαύρα γράμματα. 

Οσο για τον συνάδελφο Γιώργο Λυκομήτρο έχω να πώ τα εξής: Είχα την ευτυχία να γνωρίσω προσωπικά τους περισσότερους από τους παλαιότερους συναδέλφους (δυστυχώς όχι τον Βλαβιανό και τον Μαλαφούρη, δεν είμαι τόσο παλιός…) Ακόμα και τον Πίτερ τον Μακριά (ένα χρόνο πριν πεθάνει) και τον Σταύρο Μαρμαρινό – οι δύο τελευταίοι ήταν βασικοί συνεργάτες του Εθνικoύ Κήρυκα πριν αναλάβει την εφημερίδα ο καταστροφέας Διαματάρης….  Ολοι τους είχαν σημαντική προσφορά που ήταν σε μεγάλο βαθμό ανιδιοτελής και προωθούσε τα συμφέροντα της Ομογένειας, που πρέπει να βασίζονται πάντοτε στην αλήθεια και όχι στην ψευδολογία.

Αλλά το πάθος του Γιώργου Λυκομήτρου για τη δημοσιογραφία και την έρευνα με στόχο το ξεσκέπασμα των “κακώς κειμένων” είναι ασύγκριτο.  Πολλοί μπερδεύουν το χιουμοριστικό χαρακτήρα του “ΚΑΛΑΜΙ”, που πολλές φορές αναφέρεται συνειδητά στον μεγαλύτερο σατιρικό της νεοελληνικής λογοτεχνίας, τον Γεώργιο Σουρή, με παραπληροφόρηση.  Η σάτιρα ήταν πάντοτε θεμιτή και επιθυμητή, αλλά και απαραίτητη, ως βασικό μέρος της δημοσιογραφικής λειτουργίας.  Αλλωστε, γιατί κάθε μεγάλη εφημερίδα σήμερα έχει πάντοτε γελοιογραφίες; Πολλοί επίσης κατηγορούν τον Γιώργο Λυκομήτρο για εκφραστικές ακρότητες κλπ.  Ο αναμάρτητος στον χώρο μας “πρώτος τον λίθον βαλλέτω.”  Εάν εννοούν ότι τους δυσφήμισε, ας ζητήσουν δικαστική δικαίωση, κάτι που επιμελώς αποφεύγουν να πράξουν, αν και είναι πλούσιοι σε χρήμα (αλλά πάμφτωχοι σε όλα τα υπόλοιπα και ειδικά στην τιμή και την αξιοπρέπεια….) Ο μόνος που δεν έχει δικαίωμα να κατηγορεί κανένα είναι ο αυτο-εξευτελισμένος “Κολούμπιας” Διαματάρης… Ας κατηγορήσει τον εαυτό του – τα ψέματά του ο ίδιος τα παραδέχτηκε δημόσια…

Χάρη στο πάθος του Λυκομήτρου για την αλήθεια ξεσκεπάστηκε και ξεφτιλίστηκε οριστικά και αμετάκλητα ο Διαματάρης – και αυτό θα γραφτεί για πάντα ως μια ανεκτίμητη προσφορά του στην Ομογένεια.  Δυστυχώς ο Διαματάρης και η παρέα του (Καρλούτσος, Ανδριώτης κλπ) ήταν μαθημένοι για 40 χρόνια να λασπώνουν όσους και όποτε θέλουν, χωρίς απάντηση.  Τώρα όμως τα πράγματα άλλαξαν.  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΘΗΜΕΝΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ “ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ” ΚΑΙ ΠΟΝΟΥΝ… Ξεφτιλίστηκαν, είναι στριμωγμένοι στη γωνία και αντιμετωπίζουν μεγάλα ψυχολογικά προβλήματα.  Ευτυχώς γι’ αυτούς η Νέα Υόρκη διαθέτει άριστους ψυχιάτρους!!!

ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΠΛΗΡΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΜΑΤΑΡΗ ΑΣ ΕΠΙΣΚΕΦΘΟΥΝ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΤΟΥ “ΜΑΣΤΡΑΝΤΩΝΗ” (“ΜΑΣΤΕΡ-ΑΝΤΩΝΗ”) ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ…

=======================

ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΥΤΟΥΣΙΟ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΛΥΚΟΜΗΤΡΟΥ ΑΠΟ ΤΟ “ΚΑΛΑΜΙ” – ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟ ΛΙΝΚ…

 

”Ο ένας, αυτός που ζει στην Φλόριδα, είναι κατάδικος” (Αντ. Διαματάρης)

………………

‘Οταν κάποιος, γιά 40 χρόνια, γιά εντυπωσιασμό αφελών (μεταξύ αυτών, δυστυχώς και ο πρωθυπουργός) και ”κονόμες”, δηλώνει γραπτά και προφορικά ότι ”είναι κάτοχος πτυχίου μάστερ από το πανεπιστήμιο Κολούμπια” και αποδεικνύεται 40 χρόνια μετά- το ομολογεί και ο ίδιος- ότι ΔΕΝ είχε πάρει το πτυχίο, είναι απατεώνας ή όχι;;; Εξαπατούσε, γιά προσωπικό όφελος, γιά 40 χρόνια ή όχι;;;

Υπάρχει ένα πρόβλημα με τον πρώην υφυπουργό Εξωτερικών ”αρμόδιο γιά Απόδημους” και ιδιοκτήτη της εημερίδας ”Εθνικός Κήρυξ” Αστόριας Νέας Υόρκης, Αντώνη Ηρ. Διαματάρη. ‘Η πιστεύει ότι είμαστε ηλίθιοι (σε Ομογένεια και Ελλάδα) ή έχει εγκεφαλικές δυσλειτουργίες και δεν μπορεί να ξεχωρίσει μεσάνυχτα με μεσημέρι.

‘Οταν ο πρωθυπουργός Κυρ. Μητσοτακης έκανε το λάθος -που πλήρωσε ακριβά, αργότερα- να τον κάνει υφυπουργό Ιούλιο 2019, το ”ΚΑΛΑΜΙ” είχε επισημάνει πολλές φορές ότι πρόκειται περί φελλού, ημιμαθή σε ζητήματα απόδημου Ελληνισμού, αλαζόνα και του συμφέροντος, που θα δημιουργούσε πρόβλημα στον πρωθυπουργό και στην κυβέρνηση. Κι έτσι έγινε.

Το ”kalami.us” ΓΝΩΡΙΖΕ δύο χρόνια ΠΡΙΝ την υφυπουργοποίηση Διαματάρη, ότι αυτός, ναι μεν είχε παρακολουθήσει αρκετά μαθήματα, αλλά ΔΕΝ είχε πάρει το πτυχίο ”μάστερ” από το πανεπιστήμιο ”Κολούμπια” στην διοίκηση επιχειρήσεων, όπως (και) γραπτά ισχυριζόταν, εξαπατώντας τον πρωθυπουργό, την Ομογένεια, την Ελλάδα, γιά να εντυπωσιάζει. Παρουσιαζόταν ως σπουδαίος με ”μάστερ” από το ”Κολούμπια”, γιά να εντυπωσιάζει αφελείς, με στόχο οικονομικό όφελος γιά την εφημερίδα του. Και αυτό λέγεται ΑΠΑΤΗ διαρκείας (γιά 4 δεκαετίες).

Το ”ΚΑΛΑΜΙ” γνώριζε ότι ο πρ. υφυπουργός ουδέποτε έκανε ενέργειες γιά να αποσυρθεί ως ”εκτελεστικός διευθύνων” (CEO) από την εταιρία της εφημερίδας του, με έδρα την Πολιτεία Νέας Υόρκης, όπως επιβάλει ο νόμος Ελλάδας. Και αυτό λέγεται παραβίαση νόμου. Λογικά, θα έπρεπε να υποστεί και τις συνέπειες του νόμου.

Το ”kalami.us” με ”προειδοποιητικές βολές” καλοκαίρι 2019, προσπάθησε να του δείξει ότι ”έχει καβαλήσει καλάμι” και πάει στον… γκρεμό. ‘Οτι θα πρέπει να προσέξει μερικά ζητήματα (CEO, πτυχίο κλπ) που θα τον εκθέσουν ανεπανόρθωτα.

Το ”Κ” προτίμησε να κάνει προειδοποιητικές βολές, αντί γιά τις αποκαλύψεις, γιά να μην εξευτελιστεί και η Ομογένεια, εξαιτίας του. Αυτός τίποτα. Αφασία. Ζούσε το ”όνειρό” του, στον κόσμο του, με τάσεις ναρκισσισμού και εντυπωσιακή αλαζονία. Και να οι πληρωμένες ολοσέλιδες γιά δύο μήνες στην εφημερίδα του με ”συγχαρητήρια” γιά το ”διαμάντι της Ομογένειας” και να αυτοπροβολές εμμετικές και ταξίδια εξωτερικό. Γιά τον αιθεροβάμωνα υφυποπουργό, ΜΟΝΟ η εφημερίδα του υπήρχε, με την κυκλοφορία των 2,000 φυλ. ημερήσια και λιγότερους από 1,000 επισκέπτες ημερήσια, στην ιστοσελίδα της. Κατάντησαν τα δελτία τύπου του υφυπουργείου Εξωτερικών, να είναι τα… δημοσιεύματα αποκλειστικά και μόνο, στην εφημερίδα του. Προκλητική, αλαζονική αδιαφορία γιά τα υπόλοιπα ομογ. ΜΜΕ.

Καταγγελίες στο θλιβερό υπ. Εξωτερικών, συνάντησαν την αδιαφορία του αστείου-ασοβάρευτου υπουργού Νίκου Δένδια. Καταγγελίες στο ”Μαξίμου” -και από ακαδημαϊκούς στις ΗΠΑ γιά το ”ποιόν” του Διαματάρη- πετάγονταν στα σκουπίδια, από τον πρωθυπουργικό διαπλεκόμενο και ”οσμίζοντα” ανηψιό, γιά να μην χαλάσει ”η εικόνα της κυβέρνησης άριστων”.

‘Εμενε μία επιλογή: Αποκαλύψεις και γιά το CEO και γιά την μη ύπαρξη πτυχίου ”μάστερ”. Τις αποκαλύψεις αναπαρήγαγαν με τον δικό τους τρόπο λίγο μετά, οι εφημερίδες ”Documento” και ”Εφημερίδα Συντακτών”, βασιζόμενες στα έγγραφα που δημοσιοποίησε το ”ΚΑΛΑΜΙ”. Ο αρχηγός αξιωματικής Αντιπολίτευσης και πρώην πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ζήτησε επίσημα την αποπομπή Διαματάρη.

Το ”Μαξίμου” και το υπουργείο Εξωτερικών, ΓΝΩΡΙΖΑΝ την εγκυρότητα της αποκάλυψης του ”Κ” γιά τα περί CEO, που βασιζόταν στην βάση δεδομένων της πολιτείας Νέας Υόρκης. Τους το επιβεβαίωσε και το γεν. Προξενείο Νέας Υόρκης, από το οποίο ζητήθηκε η διασταύρωση της καταγγελίας. Αλλά δεν έκαναν τίποτα, πιστεύοντας ότι θα κοπάσει ο θόρυβος, γνωρίζοντας ότι υπάρχει παραβίαση ελληνικής νομοθεσίας περί ”ασυμβίβαστου”.

‘Oταν την 1η Δεκεμβρίου 2019 το ”Κ” δημοσίευσε αντίγραφο έγγραφου που πιστοποιούσε την μη ύπαρξη πτυχίου, ο πρωθυπουργός δεν είχε άλλη επιλογή. Και 4 ημέρες αργότερα, ο ευρισκόμενος στην Αυστραλία υφυπουργός του, ”παραιτήθηκε”. Παραδεχόμενος, ομολογώντας δημόσια και ΓΡΑΠΤΑ, ότι ΔΕΝ έχει πτυχίο και παρέμενε ως CEO στην εταιρία της εφημερίδας του.

Ζητά -ακόμα- και τα…”ρέστα’
Και αντί ο διωγμένος από τον πρωθυπουργό, πρ. υφυπουργός, που εξευτέλισε την Ομογένεια και παραπλάνησε τον πρωθυπουργό, να ζητήσει δημόσια συγγνώμη παραδεχόμενος τα λάθη του και την εξαπάτηση, ζήτησε και τα…”ρέστα”. Και ακόμα τα ζητά.

Νομίζοντας ότι απευθύνεται σε ηλίθιους, άρχισε -και συνεχίζει- το ”βιολί” του: Αυτός που τα έγραψε αυτά (ο εκδότης του ”ΚΑΛΑΜΙ”)… ”ΕΙΝΑΙ κατάδικος” (η λέξη ”ΕΙΝΑΙ” παραπέμπει στο είναι τώρα σε ”φυλακή”, ως κατάδικος). Σημασία δεν έχουν οι απάτες Διαματάρη, αλλά αυτός που τις αποκάλυψε, που πριν 30 χρόνια κλπ. ”Φορά και ηλεκτρονικό δακτύλιο”, γιά ”εντοπισμό”. ”Ηλεκτρονικό δακτύλιο” δεν φορούσε πριν 30 χρόνια, αλλά δεν έχει σημασία. ”Κατάδικος” σε φυλακή δεν υπήρξε ούτε γιά μία ώρα (και ούτε ”ΕΙΝΑΙ”, όπως βρώμικα και παραπλανητικά γράφει), αλλά ούτε αυτό έχει σημασία.

Υιοθέτησε ο Διαματάρης τις παλιές ιστορίες του απατεώνα συνεργάτη του, ”ασβού” (που εκδιώχθηκε από ΗΠΑ, όπου ήταν απλά με” βίζα” και τώρα στην Ελλάδα δηλώνει και ”μόνιμος κάτοικος ΗΠΑ”, εξαπατώντας). Γιά τον αλαζόνα, με έντονες τάσεις ναρκισσισμού, Αντ. Διαματάρη, που ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ τις απατεωνιές του (ειδικά περί ”πτυχίου”), φταίνε όλοι οι άλλοι, όσοι τον κατάγγειλαν. Και ενώ ομολόγησε τις ψευτιές του γιά τα περί ”πτυχίου”, συνεχίζει να εξαπατά και να γελοιοποιείται. ”Αυτός που έκανε τις αποκαλύψεις, είχε παρανομήσει” ( πριν 30 χρόνια) κλπ. Δηλαδή, αδιαφορούμε γιά τις αποκαλύψεις -που ο ίδιος επιβεβαίωσε ως έγκυρες- και λέμε ότι αυτός που τις έκανε, ”πριν 30 χρόνια είχε κάνει εκείνο”.

‘Αρα, ναι μεν οι αποκαλύψεις -που οδήγησαν τον Δαματάρη στην απόλυση- ήταν έγκυρες, αλλά αυτός που τις έκανε είναι… ”αναξιόπιστος επειδή πριν 30 χρόνια παρανόμησε”. Και με εντυπωσιακή θρασύτητα -αρμοδιότητας ψυχίατρου- κατηγορεί αυτόν που τον ξεβράκωσε, τον… Τσίπρα, το ”Documento” κ.ά.

Προσέξτε την γραφή σε ”άρθρο” του (17 Iουνίου ’20) με τίτλο”: «Μετανάστευση του ”ντοκουμεντισμού” και του ”αυριανισμού”;»:
«Ο ένας, αυτός που ζει στην Φλόριδα, είναι κατάδικος. Και όχι μόνον αυτό, αλλά το δικαστήριο τον καταδίκασε σε κατ’ οίκον περιορισμό για 2 χρόνια και με ηλεκτρονικό δακτύλιο στο πόδι για τρία χρόνια, ώστε να γνωρίζουν οι Αρχές ανά πάσα στιγμή και λεπτό πού βρίσκεται. Παρά ταύτα, βρίζει τους πάντες, κατηγορεί τους πάντες, διεκδικεί τον ρόλο του τιμητή των πάντων, αντί να κρύβεται από ντροπή. Ο κόσμος μας εδώ τον αγνοεί, εκτός από μερικούς γραφικούς. Υπάρχουν όμως μερικοί στην Αθήνα που τον παρακολουθούν για να κάνουν την δουλειά τους. Μεταξύ αυτών -δυστυχώς- και ο Α. Τσίπρας…».

Προσέξτε τη γραφή: «ΕΙΝΑΙ κατάδικος και όχι μόνο αυτό, αλλά…»… ”EINAI”…. ‘Οποιος το διάβασε βγάζει συμπέρασμα ότι ”ΕΙΝΑΙ κατάδικος”, σήμερα, τώρα. Και ”κυκλοφορεί” με ”ηλεκτρονικό δακτύλιο”.

Ρε ψεύτη, λασπολόγε, απατεώνα, ΤΙ γράφεις;;; Εγώ την υπόθεσή μου πριν 30 χρόνια ΔΕΝ την ”σφράγισα” όπως θα μπορούσα, γιά να μην βλέπει κανείς το αρχείο, επειδή είμαι ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ που πάλεψα γιά την αδικία εις βάρος μου, με στημένες καταγγελίες, εξαιτίας διαζύγιου και επιμέλειας παιδιού. Εξεπίτηδες άφησα ανοιχτά τα αρχεία, γιά να μπορείς κι εσύ να τα μελετήσεις και να βγάλεις συμπεράσματα αδέκαστα, καθαρά κι έντιμα. Και μόνο το γεγονός ότι ΔΕΝ μου έδωσαν δικηγόρο γιά 1 μήνα πιστοποιεί την παραβίαση των συνταγματικών μου δικαιωμάτων και την σκευωρία. Και ο ”κατ’ οίκον περιορισμός”, ήταν κάνοντας live ραδιόφωνο 4 ώρες καθημερινά (8:00 μ.μ. μέχρι μεσάνυχτα, WTAN-1340);;;

Έχει γραφεί ακόμα (το ΚΑΛΑΜΙ, από 1994, ενοχλεί κατεστημένα και ”βρώμικους”, επειδή ουδέποτε εξαγοράστηκε, ουδέποτε ζήτησε ή έλαβε ένα ευρό από Ελλάδα), ότι τότε (1992) έκανα και…”φόνο” και ότι υπήρξα…”βαρυποινίτης” στην Φλόριδα. Και όταν τα περισσότερα χρόνια την περίοδο 2002-2010 τα πέρασα στην Νέα Υόρκη (Ν. Υόρκη έζησα και πριν γιά μιά δωδεκαετία), έλεγαν κι έγραφαν (π.χ. ο ”συνεργάτης” Καρλούτσου και Διαματάρη, ο ”ασβός” – Αλεξ. Στεφανόπουλος), ότι είμαι ”δραπέτης φυλακής” και ευρίσκομαι ”παράνομα” στην Ν. Υόρκη. Κι εγώ βαρέθηκα να ασχολούμαι με λασπολόγους, ΗΛΙΘΙΟΥΣ, αρμοδιότητας ψυχίατρου. Βαρέθηκα να αποδεικνύω ότι δεν είμαι… ”ελέφαντας”. Και αν έκανα, ότι έκανα, εγώ τα έκανα, εγώ ”πλήρωσα” πριν 30 χρόνια, όχι φυσικά ως ”κατάδικος”. ΠΟΙΟΣ ζημιώθηκε;;; Η… κοινωνία;;; Και ”ηλεκτρονικά δακτύλια” βάζουν γιά κακουργήματα, άσχετε λασπολόγε Διαματάρη. Εγώ δεν είχα τέτοιο.

Ε, ναι, Αντ. Διαματάρη… Αφού το θες, ”ΕΙΜΑΙ κατάδικος” κυκλοφορώντας ελεύθερα ΜΟΝΟ στην πλανήτη γη. Και αφού έκανα -αν έκανα- ότι έκανα που λες, πριν 30 χρόνια, αυτόματα διαγράφεται η δημοσιογραφία μου, από 18 χρονών. Καλά λένε ότι χρειάζεσαι ψυχιατρική βοήθεια.

”Εντιμότατε” ΑΠΑΤΕΩΝΑ Αντώνη Διαματάρη, αν ένας… ”κατάδικος” ήταν η αιτία που σε κυνήγησε ο Μητσοτάκης, τότε χρειαζόμαστε περισσότερους, γιά να ξεβρωμίσει Ελλάδα και Ομογένεια. Μπορεί την ”χαβούζα” σου να μην την λαμβάνει κανείς υπόψην, αλλά το ”ΚΑΛΑΜΙ” ήταν η αιτία που ο πρωθυπουργός (άρα δεν το ”αγνόησε”), ίσαμε σήμερα, απόλυσε έναν μόνο Και αυτός λεγόταν Αντ. Διαματάρης.

Και κάτι ακόμα: ‘Οταν παραδέχτηκες ότι ΔΕΝ είχες πάρει το πτυχίο, εξαιτίας ”έλλειψης χρήματος”(2-3.000 δολ.) 1979, ΠΩΣ γίνεται τον ίδιο χρόνο να έχεις π.χ. 100 χιλιάρικα γιά αγορά μέρους του ”Κήρυκα”, αλλά να μην έχεις γιά 40 χρόνια 2-3.000 γιά το πτυχίο;;; Μας είπες ότι μέσα Φεβρουαρίου 2020 ”θα παραλάμβανες” το πτυχίο. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ;;;

Και επί προσωπικού:
ΠΟΙΟΣ ”ΕΙΝΑΙ κατάδικος”, Αντ. Διαματάρη;;; Ούτε λίγη ντροπή έχεις ρε ”καραγκιόζη” της παραδημοσιογραφίας, απατεώνα, που εξαπάτησες γιά 40 χρόνια με τα περί ”πτυχίου” Ομογένεια, Ελλάδα και τον πρωθυπουργό της, γιά ”κονόμες”;;; Μιλάς εσύ γιά ”έντιμη δημοσιογραφία” που έβριζες στην εφημερίδα σου (με το ”βλήμα” τον εκκλησιαστικό σου συντάκτη) την μάνα της Μυρτώ, στηρίζοντας τους απατεώνες Ομοσπονδίας Βοστώνης (”απάτη με έρανο γιά Μυρτώ”) και μετά ούτε λέξη, γιά την απόφαση δικαστήριου εις βάρος τους;;;

ΠΟΙΟΣ νομίζεις ότι ασχολείται με την ”χαβούζα” σου, που απόκτησες χάρη στην μεσολάβηση Κων/νου Μητσοτάκη και την διατήρησες με κρατικό χρήμα Ελλάδας χάρη στον αείμνηστο Μητσοτάκη και στην κόρη του Ντόρα;;; Ασχολούνται μόνο μερικές εκατοντάδες ηλικιωμένοι αναγνώστες και 2-3 γραφικοί ‘Ελληνες διπλωμάτες. ΠΟΙΟΣ σε λαμβάνει σοβαρά υπόψην;;; Ο… Ελπιδοφόρος;;; ΠΟΤΕ ”καθόρισες” εσύ ”γεγονότα-εξελίξεις”;;;

Ενώ το ”ΚΑΛΑΜΙ” του… ”κατάδικου”, ήταν η αιτία να σε κυνηγήσει ο πρωθυπουργός, τον οποίον εξαπάτησες, με τα ”λαμπρά προσόντα” σου. Φυσικά, θέλεις να ”αγνοείς” ένα γεγονός; ‘Οτι ο επικριτής σου, αυτός που σε ξαβράκωσε και ήταν η αιτία να σε διώξει ο πρωθυπουργός, αν και είναι 6 χρόνια μικρότερος σε ηλικία από εσένα, 22 (είκοσι δύο) χρονών ήταν αρχισυντάκτης της ανταγωνίστριας ημερήσιας εφημερίδας ”Πρωϊνή” Νέας Υόρκης. Εσύ 22 χρονών, τι έκανες;;; ”Μάστερ στο Κολούμπια”;;; Αυτόν θα μειώσεις εσύ ρε ημιμαθή ”καραγκιόζη”, με πρόστυχες-βρώμικες γραφές του είδους ”ΕΙΝΑΙ κατάδικος”, γιά να παραπλανήσεις, ξεγελάσεις, γιά να συνεχίσεις να εξαπατείς;;;

Δεν ντρέπεσαι λίγο;;; ΠΟΙΟΣ ”ΕΙΝΑΙ” κατάδικος ρε απατεώνα Αντώνη Διαματάρη;;; Τι θα πεις σε δικαστήριο γιά την φράση ”ΕΙΝΑΙ κατάδικος”;;; Πόσο δύσκολο είναι να καταλάβεις ότι η Ομογένεια ΔΕΝ διαβάζει την ”χαβούζα” σου;;; ‘Οτι η Ομογένεια γνωρίζει άριστα ότι η ”χαβούζα” σου ήταν και είναι ”εργαλείο” γιά κονόμες;;; Και ούτε 100 (εκατό) άνθρωποι διαβάζουν τα ”βαθυστόχαστα άρθρα σου”, όπως πιστοποίησε και το ”κοντέρ” της ιστοσελίδας σου;;;

Για ενημέρωσή σου ”μικρέ” Διαματάρη, τις αποκαλύψεις του ”ΚΑΛΑΜΙ” για το ”πτυχίο” σου, τις έχουν διαβάσει συνολικά, από 1 Δεκ. 2019 ίσαμε τώρα (πρωί 18 Ιουνίου 2020), από το ”kalami.us” (χώρια οι αναδημοσιεύσεις σε άλλα ΜΜΕ) 997.568 άτομα, όπως πιστοποιεί ο server που καταγράφeι ”κλικ”. ‘Οχι τα χαζά, gooogle και Alexa. Ο server, o μόνος αξιόπιστος μετρητής. Και αν αμφιβάλεις στείλε τον Μαρμαρινό, εγώ δεσμεύομαι δημόσια και γραπτά, να ανοίξω τον server, να πιστοποιήσει αυτός με τα μάτια του, τον αριθμό. Εσένα ΠΟΣΟΙ σε διαβάζουν;;; 100 ή 200 ή 500 άτομα;;; Και πρέπει να πεις κι ευχαριστώ που το ”ΚΑΛΑΜΙ” ασχολείται μαζί σου και σε ”διαφημίζει”, μήπως και ”τιμπήσεις” αναγνώστες.

Συνέχισε με Πατριαρχείο-Αρχιεπισκοπή. Από εκεί, από τους φιλοχρήματους-διεφθαρμένους, μπορεί να ”κονομήσεις”, όπως έκανες και παλαιότερα, εκβιάζοντας και λασπολογώντας ρασοφόρους. Την Ομογένεια την έχασες οριστικά.

Aν δεν ζητήσεις συγγνώμη δημόσια και γραπτά, ”θα σε πάω μέχρι τέρμα” (και δικαστικά) λασπολόγε, ημιμαθή… Γιά να ξεβρωμίσει η Ομογένεια που συστηματικά εξαπατείς και προσβάλεις, αλλά και να σε μάθουν καλά και στην Ελλάδα, ξοφλημένε.

Σημ.: Βρώμικε, το ”kalami.us”, στηρίζεται -οικονομικά- αποκλειστικά και μόνο στους αναγνώστες του. Ούτε σε Δρακόπουλους, ούτε σε κυβερνήσεις, ούτε σε Πατριαρχείο-Αρχιεπισκοπή, ούτε σε γραφικούς μητροπολίτες, ούτε σε ”ξεφωνημένες” Αγγλίας, Γαλλίας, Αυστραλίας, ούτε σε γραφικούςκαι οσμίζοντες άσχημα ”άρχοντες”, ούτε σε ”καρλούτσους-μπακαλόγατους”, ούτε σε ”πονηρές καταστάσεις”. Και ουδέποτε είπε σε διαφημιστές σου ”μην βάζετε διαφήμση στον Κήρυκα”. Αυτά τα κάνεις ΜΟΝΟ εσύ, άμεσα κι έμμεσα (με τρίτους), εις βάρος του ”ΚΑΛΑΜΙ”. Εγώ δεν μπορώ να κατέβω στο χαμηλό σου επίπεδο και να κάνω τα ίδια, σεβόμενος τα παιδιά σου, βασικά.

(Θα υπάρξει και συνέχεια με ολικό ”ξεβράκωμα” του ”σπουδαίου” ναρκισσο-αλαζόνα Διαματάρη, γιά να γνωρίζει ο κόσμος, ΠΩΣ με την βοήθεια Κων/νου Μητσοτάκη και χρήμα από Ελλάδα, έγινε ”εκδότης” και πως επέζησε εκδοτικά)

Γ. Λυκ. – kalami.us, 18 Iουνίου 2020

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here