Του Στέλιου Τάτση

Μετά τις δηλώσεις του Γιάνη Αντετοκούμπο περί ρατσιστικής Ελλάδας δεν θα έπρεπε να τον προβάλλουμε για δικό μας, γιατί δεν είναι. Η ψυχή του είναι γεμάτη από την καταγωγή του. Ανάθεμα το Ελληνικό κατεστημένο, που κάνει το μαύρο άσπρο και το άσπρο μαύρο. Ένα χρόνο προσπαθώ να πολιτογραφήσω τον γιό μου Έλληνα Χιώτη και μπλέκω με το κατεστημένο που προβάλλει γελοίες δυσκολίες για να μην γίνει. Κάνουν τους Πακιστανούς με κωλόχαρτα Έλληνες και τους Έλληνες ομογενείς κάνουν την ζωή τους δύσκολη, ενώ θα έπρεπε να είχαν απλοποιήσει την διαδικασία. Ανάθεμά σας που χωρίς καμιά διαδικασία κάνατε Έλληνες Πολίτες τον ηθοποιό Τομ Χάνκς και την γυναίκα του. Δύο μέτρα και δύο σταθμά και πάλι ανάθεμά σας.

Δεν θα πάψω να πολεμώ το πρόστυχο κατεστημένο, γιατί στ’αυτιά μου αντηχούν τα
λόγια του παιδιού μου: ”Πατέρα εσύ με μεγάλωσες σαν Έλληνα όλα μου τα καλοκαίρια
από νήπιο τα περνούσα στη Χίο στο σπίτι που μας έχτισες, νιώθω πιό Έλληνας από τους Έλληνες και για ένα κωλόχαρτο προβάλλουν τέτοια προβλήματα , σταμάτα δεν την θέλω
τέτοια υπηκοότητα, είμαι Έλληνας στην ψυχή και μιλώ την γλώσσα μου την Ελληνική”
Τα λόγια του ήταν μαχαιριά που μου άγγιξε την καρδιά. Κάθομαι και σκέπτομαι εάν τον χρόνο που σπατάλησα να υπερασπίζομαι όλη μου τη ζωή την Πατρίδα άξιζε να το κάνω και κατέληξα πως ναι γιατί υπερασπίζομαι αυτούς που την έφτιαξαν και όχι αυτούς που την κατέστρεψαν, τους σημερινούς που κάθε άλλο παρά Έλληνες είναι.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here