Ομοιος Ομοίω Αεί Πελάζει…
Εγώ λέγω την αλήθεια και μόνο την αλήθεια δεν είμαι υποκριτής, δεν θα πω κάτι που δεν
το πιστεύω, ούτε για τους τύπους. Καταδικάζω την τσιρκοποίηση των Εκκλησιαστικών Αρχηγών. Πως θα χειροκροτήσω η θα επαινέσω έναν τέτοιο Αρχηγό ο οποίος γίνεται άσφαλτος χρησιμοποιώντας σαν υλικά, όλες τις ηθικές και πνευματικές αξίες, για να περάσει ο οδοστρωτήρας της ΝΤΠ; Δεν μπορώ να το κάνω με εμποδίζει η συνειδησή μου.
Στην περίπτωση του Ελπιδοφόρου; Ισχύει αυτό που μας έλεγε ο φιλολογός μας καθηγητής
Δημήτριος Παπαζής ( όχι παπατζής) · “Ομοιος ομοίω αεί πελάζει”…
Η αλήθεια για τους θανάτους από τον ιό….
Όσοι πεθαίνουν μετριώνται ότι πέθαναν από τον ιό με την κορώνα κανένας δεν κάνει έρευνα να μάθει πόσοι πέθαναν από τον ιό και πόσοι από άλλα νοσήματα. Κανένας δεν έψαξε να μάθει πόσοι πέθεναν κάθε χρόνο πριν την εποχή του ιού. Σίγουρα θα πρέπει να υπάρχουν στατιστικές, αλλά δυστυχώς αυτό συμβαίνει παντού σε χώρες όπου η MEDIA είναι καπελωμένη. Αυτήν την στιγμή οι Καλανάρχες της Αμερικής με τα τσιράκια τους (τσιράκι σιχαμένη λέξη) διογκώνουν τα πάντα για να δείξουν αφενός ότι δεν χειρίσθηκε την κατάσταση καλά ο Πρόεδρος Τράμπ και αφετέρου να σκορπίσουν τον φόβο στους πολίτες και να τρέξουν να τους φυτέψουν το εμβόλιο με το τσιπάκι, όπως έκαναν παλαιά οι
Τεξανοί φαρμαδόροι στις αγελάδες με τις πυρακτωμένες σιδερένιες σφραγίδες για να τα
γνωρίζουν.
Δυστυχώς σήμερα όλα καταπατούνται γιατί δεν υπάρχουν δημοσιογράφοι να λένε την αλήθεια, υπάρχουν μόνο τσιράκια υπό την σκέπη των παγκοσμιοποιητών, όμως είναι θεώρημα, είναι όρος απαράβατος πως ότι και να γίνει, η αλήθεια πάντα θα λάμπει, είναι πιο πολύτιμη, πιό ακριβή και από το ευγενέστερο μέταλλο η διαμάντι, γιατί η ίδια είναι το διαμάντι των διαμαντιών!
Προς Βαρθολομαίο: Ο σεβασμός και η αξιοπρέπεια δεν χαρίζονται, κατακτώνται.
Είναι δυνατόν με αυτές τις γκάφες που κάνει να θεωρείται Οικουμενικός Αρχηγός της
Ορθοδοξίας; Τι θα γίνει όταν ανατραπεί η εκλογή και ξαναπάρει το τιμόνι ο Τράμπ; Mα δεν
υπάρχει κουκούτσι μυαλό σ’αυτό που σηκώνει την περικεφαλαία (κορώνα). Γιατί ο Πούτιν και ο Κινέζος δεν τον αναγνώρισαν ακόμα; H απάντηση είναι γιατί οι εκλογές επίσημα ακόμη δεν τέλειωσαν. Κάποιος στην παρέα μας στην καφετέρεια τον απεκάλεσε Καραγκιόζη και του είπα, γιατί του δίνεις προβιβασμό; Εγώ τον έβρισα κι’εσύ μου λές πως τον προβίβασα; Ναι
έκανες λάθος ο Καραγκιόζης ήταν σπουδαίος αντιπροσώπευε τον Έλληνα που κατάφερνε
να επιβιώνει. Κόντεψε να γίνει πόλεμος μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας για την διεκδίκησή του.  Η Ελλάδα ισχυρίζεται ότι είναι Έλληνας και η Τουρκία ότι είναι Τούρκος. Αν αρωτήστε τα παιδιά ποιον αγαπούν περισσότερο, τον Πατριάρχη η τον Καραγκιόζη; Θα σας απαντήσουν τον Καραγκιόζη….. Προσοχή λοιπόν στις εκφράσεις μας. Ο σεβασμός και η αξιοπρέπεια δεν χαρίζονται, κατακτώνται .
Ντροπή να γιορτάζουμε την Ελευθερία της Χίου φορώντας μάσκες…

Σήμερα έλαβα την πρόσκληση για τον εορτασμό των Ελευθερίων της  γενέτειράς μου ΧΙΟΥ.

Η απάντησή μου ήταν άμεση, αφού βέβαια ενημερώθηκα έγκαιρα πως στην Εκκλησία όλοι
θα πρέπει να φοράμε μάσκα. Δυστυχώς γιορτάζομε την Ελευθερία και σήμερα είμεθα περισσότερο σκλαβωμένοι από ποτέ άλλοτε. Φτιάξαμε ένα κόσμο  με τεράστια ερωτηματικά για το μέλλον των παιδιών και των εγγονιών μας.
Δεν πάω σε καμιά Εκκλησία που είναι γεμάτη μασκοφόρους. Το παράλογο είναι πως ενώ στην Εκκλησία που είναι θεραπευτήριο  φοράνε μάσκες στην αίθουσα που γίνεται η δεξίωση δεν φοράνε παρά κρατάνε μόνο αποστάσεις. Δεν πιστεύουν τίποτα  όλοι είναι Θεομπαίχτες, γι’αυτό και παραδίδονται …..αμαχητί . Μας διδάσκουν τους βίους των Αγίων αλλά για να είναι παραδείγματα για μας όχι γι’αυτούς. Ξέρω θα μας πούν πως πρέπει ν’ακολουθούμε τις οδηγίες και να τηρούμε  τον νόμο της πολιτείας. Μα όλοι οι Άγιοι αν έκαναν το ίδιο δεν θα υπήρχε ούτε ένας Άγιος  για να τον εκμεταλεύεσθε.Χρόνια Πολλά για αύριο και ας είναι αιωνία η μνήμη αυτών που έπεσαν ηρωικώς μαχόμενοι για την απελευθέρωση της αγαπημένης μας γενέτειρας , μυροβόλου Χίου.
Απάντηση στον καθηγητή Νίκο Αλεξίου
10 Νοεμβρίου 2020
(Το παρακάτω είναι απάντηση σε συνέντευξη του Νίκου Αλεξίου στην “Αυγή” – που αναδημοσιεύθηκε σε ομογενειακή ισοσελίδα)
Πρώτα πρώτα αν και είσαι καθηγητής δεν γνωρίζεις πως τα μεγάλα κείμενα δεν
διαβάζονται, αλλά γράφονται στα παλαιότερα των υποδημάτων. Στα μεγάλα κείμενα γίνεται
προσπάθεια από προσανατολισμού του εγκεφάλου, διότι δεν έχουν τρανταχτά επιχειρήματα να τα αποδείξουν. Αντίθετα τα λίγα λόγια είναι σταράτα και δεν χρειάζονται δικαιολογίες.
Το άλλο λάθος σου είναι πως αναφέρεσαι σε δύο συνεντεύξεις σου στην Αυγή …. που έχει
μαύρα μεσάνυχτα και έτσι απέδειξες ότι είσαι υπηρέτης της αριστεράς = ΝΤΠ, οπότε δεν
χρειάζεται πλέον να συνεχίσω περαιτέρω. Το γεγονός και μόνον ότι το Ανώτατο Δικαστήριο έχει ήδη επιληφθεί της υπόθεσης εκλοογικής νοθείας της Φιλαδέλφειας, όχι μόνο μιλά από μόνο του, αλλά αδειάζει όλους τους κενούς “ αρχηγούς” του Ελληνισμού που σαν ερπετά της ΝΤΠ βιάστηκαν να χειροκροτήσουν το ανδρείκελο για την εκλογή του, πριν από την εκλογή του. Του Βαρθολομαίου Του…. Μητσοτάκη του Μεγάλου και του μελλοντικού Ατλαντικού τε και Ειρηνικού τε Ελπιδοφόρου. Θεέ μου κατέβα σε παρακαλώ να τους τραβήξεις τ’αυτιά και να τους τα ξεκολλήσεις…..
Ο αγώνας μας είναι για το ιδανικό της Ελευθερίας…
6 Νοεμβρίου 2020
Τους ξέφυγε η Ρωσία με τον Πούτιν και ταρακουνήθηκαν τα παγκόσμια κοθώνια με την εκλογή του Τράμπ , ο οποίος ξαφνικά και από το πουθενά παρουσιάστηκε σαν Ταύρος
εν υαλοπωλείο ( υαλοπωλείο=ΝΤΠ) και τους έκοψε τη φόρα. Τέσσερα χρόνια τον πολεμούν
συνέχεια με κάθε ΑΘΕΜΙΤΟ μέσο, προκειμένου να του αρπάξουν την εξουσία και να τον εξοντώσουν για να τον δείχνουν σε μελλοντικούς προστάτες της Ελευθερίας. Χθές είδα στον ύπνο μου το άγαλμα της Ελευθερίας , ήταν ολοζώντανη και είχε αναποδογυρίσει τη θέση της, τρόμαξα, την πλησίασα φοβισμένος και την αρώτησα, γιατί αγαπημένη μου ΚΥΡΑ γύρισες ανάποδα; Αχ παιδί μου, έτσι όπως με κατάντησαν αυτές τις μέρες το έκανα από την ντροπή μου. Δάκρυσα την χαίδεψα και της είπα: “Μην κλαίς ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!! μου , υπάρχουν ακόμη παλικάρια που θα σε υπερασπίζονται και θα σου τραγουδούν, « Χαίρε ω Χαίρε Ελευθεριά».
Συγκινήθηκε , σκούπισε τα δακρυά της και ξαναπήγε υπερήφανη στο πόστο της. Ξύπνησα
και έτρεμα ολόκληρος, αυτό το όνειρο, αυτήν την εικόνα θα την κουβαλώ μαζί μου μέχρι το
τέλος μου. Οι Σατανάδες …..δεν καταλαβαίνουν την αξία της Ελευθερίας γιατί είναι σκλάβοι του Σατανά ο οποίος τους διδάσκει πως η μόνη αξία που υπάρχει είναι η αξία του χρήματος , με αυτό θα διαφθείρετε τους πάντες και τα πάντα και κάποια μέρα εκεί που κάποιοι έστησαν το άγαλμα της Ελευθερίας, θα στήσετε το δικό μου και δεν πειράζει που είμαι κατσικοπόδαρος, τα κατσικοπόδαρα με κάνουν αεικίνητο , τρέχω και επιλέγω τους υποστηρικτές μου κυρίως πολιτικούς και δημοσιογράφους. Και με την ευκαιρία τα έβαλα με τον εαυτό μου γιατί χθές έγραψα δυό καλά λόγια για κάποιον που έγραψε στην ιστιοσελίδα του εναντίον των κουμανταδόρων του δήθεν δημοκρατικού κόμματος για όλα όσα συμβαίνουν με την νοθεία των εκλογών και σήμερα έκανε τη μεγάλη Κολοτούμπα…… Φαίνεται πως το αφεντικό του τράβηξε το αυτί. Τέτοια ξευτίλα δεν την χωρά ο
νούς μου. Δυστυχώς ο κήπος έχει απ’όλα: “ Δίποδα , τετράποδα και ερπετά.
Οχι, ο σκοπός δεν αγιάζει τα μέσα….
ΟΧΙ  ο σκοπός δεν αγιάζει τα μέσα. Το να σε υποχρεώνει να αναπνέεις την εκπνοή σου δεν το δέχομαι , μου το επιβάλλουν. Ακόμα και στα ζώα που βάζαμε μάσκες, αφήναμε τα ρουθούνια τους ανοιχτά. Με λίγα λόγια μας κατάντησαν χειρότερους από τα ζώα. Ο κορονωιός  έγινε με βάση την σκέψη πως δεν πρέπει να επανεκλεγεί ο Τράμπ και η Παγκόσμια μαφία…… συνεργάσθηκε με την Κίνα. Σκοπός της ήταν  να  εξουδετερώσουν έναν Πατριώτη που τους χάλαγε τα σχέδια. Προετοιμάστηκαν για τις εκλογές και δημιούργησαν προϋποθέσεις  για να επιβληθεί η επιστολική ψήφος η οποία όπως ακούτε δημιούργησε εκλογικό χάος υπέρ ενός άχρηστου αλλά δικού τους νέου Προέδρου δυστυχώς.
Η Ρωσία τους ξέφυγε γιατί ο πληθυσμός είναι ομοιογενής και ομόθρησκος και ο ικανός ηγέτης τους έπεισε πως  μόνο πραξικοπηματικά θα μπορούσε να σωθεί η Ρωσία. Το ίδιο έκανε και ο Παπαδόπουλος, έβαλε φρένο στην εσωτερική  πολιτική κατρακύλα, τον έφαγε η προδοσία που ρέει μέσα στο αίμα του Έλληνα. Μετά την μεταπολίτευση , άρχισαν να δημιουργούν οι σατανάδες προϋποθέσεις για να μήν  επαναλειφθεί στο μέλλον άλλο εθνικό πραξικόπημα. Προύοθέσεις που θα μεταλλάξουν την Ελλάδα που ο  Έλληνας θα είναι και μειονότητα  και  εντελώς αδύναμος να υπερασπιστεί την Πατρίδα του. Η μετάλλαξη ξεκινά από τα σχολεία από τα φυτώρια, από την παιδεία η οποία επιβάλλεται από την παγκόσμια μαφία, η οποία τοποθετεί μολυβένια στρατιωτάκια ( κυβερνήσεις) στην σκακιέρα ( Ελλάδα) και τα μετακινεί ανάλογα με τα συμβέροντα και τα γούστα της.
Φίλε Κυριάκο αν θεωρείς  καλή την πατέντα των επιδομάτων  με δανεικά  που μια μέρα τα παιδιά σου η τα εγγόνια σου θα πρέπει να τα ξεπληρώσουν εις δεκαπλούν, πηγή καλοζωίας τότε  ξεγράψτε  την Πατρίδα  από τον Χάρτη. Τα παιδιά δεν είναι υπεύθυνα για όλα όσα αναφέρεις , υπεύθυνοι είμεθα όλοι εμείς που αφήναμε τον κάθε κερατά μολυβένιο στρατιώτη να δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να μεταλλαχθούν τα παιδιά μας σε μια κοινωνία που αντί να σκέπτονται να πληκτρολογούν τα ηλεκτρονικά μηχανάκια, να κάνουν άλλοι χρήματα εις βάρος των  και να πληρώνουμε εμείς τον λογαριασμό. Ξέρω , πολλοί θα πούν , εμένα το παιδί μου η τα παιδιά μου δεν είναι έτσι, κολοκύθια….. κολοκύθες θα γίνουν όλα γιατί η γνώση δεν είναι ούτε στα μάτια ούτε στ’αυτιά είναι στο μυαλό. Μπορεί να βγάζουν φημισμένα πανεπιστήμια , αλλά δεν σπουδάζουν……γιατί εκεί πέρα δημιουργούν παγκοσμιοποιημένους πολίτες, δεν θα μάθουν ποτέ πια είναι η πιτιά από την οποίαν γίνεται το προζύμι ……( μεταβατική ένοια). Η έννοια της Πατρίδας και του Πατριωτισμού δεν θα τους αγγίξει ποτέ , δεν ξέρω με όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας αν θα υπάρξουν και εξαιρέσεις ακόμη.
Αυτό που συμβαίνει σήμερα στην Αμερική, η πάλη ενός Πατριώτη  κατά του Παγκόσμιου κατεστημένου που είναι δικτυομένο με τοποτηρητές τα τοπικά κατεστημένα, αν αποτύχει, θα είναι αποτυχία όλης της ανθρωπότητας και δεν θα το τολμήσει πλέον στο μέλλον κανένας, εκτός και αν το θελήσει μόνο ο Θεός, τον οποίον επιδιώκουν επίσης να ξεριζώσουν μέσα από την ψυχή μας, διότι τους είναι το μεγαλύτερο εμπόδιο στα φοβερά σχεδιά τους. Η Ελπίδα για την επανεκλογή, ακόμη είναι ζωντανή, μια προσευχή  από τον καθένα μας μπορεί να την αξιοποιήσει. Επαναλαμβάνω ΟΧΙ ο σκοπός δεν αγιάζει τα μέσα. Άποψη μου .
Δημοσκόποι, Δημοκόποι…
2 Νοεμβρίου 2020.
Ο Μιχάλης Ιγνατίου στην συνέντευξή του στο κανάλι OPEN είπε πολλά
που τον φωτογραφίζουν να στέκεται δίπλα στον Biden.
Έχει προφανώς τους δικούς του λόγους. Το προβάδισμα
των 8 μονάδων δεν είναι μόνο δική του άποψη αλλά
και όλων των ΜΜΕ των Fake news. Μάλιστα σήμερα το
NBC άλλαξε ρότα και δημοσίευσε γνώμη παράγοντα ο
οποίος είπε το γιατί θα νικήσει ο Τράμπ.
Ακούσθηκε να συζητείτε μεταξύ των δύο δημοσιογράφων
πως το σύστημα των εκλεκτόρων είναι αντιδημοκρατικό,
γέλασα με την σκέψη πως τόσα και τόσα χρόνια
πέρασαν και δεν το αμφισβήτησε κανένα από τα δύο κόμματα και έγινε συζήτηση επειδή έχασε η Κλίντον.
Γέλασα ακόμη με την σκέψη του Bonus στο πρώτο κόμμα
της Πατρίδος πόσο δημοκρατικό είναι στην Κοιτίδα της
Δημοκρατίας.
Ευτυχώς που στο τέλος της συνέντευξης κατάφερε να
καλύψει τα νότα του λέγοντας, πως τα νούμερα του
προβαδίσματος είναι απόψεις των δημοσκόπων- δημοκόπων.
Η μάχη στις αμερικάνικες εκλογές της 3ης Νοεμβρίου | Τώρα ό,τι συμβαίνει 1/11/2020 | OPEN TV
=======================================
ΤΟ ΑΙΝΙΓΜΑ ΤΗΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ,
ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ. ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ
ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΔΩΡΕΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ
ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ.
Γράφτηκε σαν σήμερα ένα χρόνο πρίν.
————————————————
Στον ομογενειακό ενημερωτικό χώρο υπάρχει ένας
σαλίγκαρος που ξεχωριζει , σαλιώνει και προχωράει, διαχρονικά , επαινεί τις ομογενειακές
«κυβερνήσεις» όταν είναι στο πόστο τους και στη
συνέχεια όταν βρεθούν έκπτωτες , τις κατηγορεί
για αμαρτωλές πράξεις και αρχίζει να επαινεί
αυτές που τις αντικατέστησαν, με λίγα λόγια
είναι πάντα με τους νικητές. Όταν όμως
τελειώσει το σάλιο…. τι θα γίνει αφού και η ομαλή
οπισθοχώρηση χρειάζεται σάλιο;.
Εν αναμονή για να δούμε ποιός θα λύσει το αίνιγμα.
Πέρασε ένας χρόνος και το σάλιο ακόμη δεν
τέλειωσε …… Όποιος βρεί γιατί δεν τέλειωσε
θα του βάλλουμε δωρεάν διαφήμιση στο
HELLENISCOPE.
Χρόνια Πολλά , οι Άγιοι Ανάργυροι Κοσμάς – Δαμιανός και οι υπόλοιποι 18 να είναι βοηθειά μας
και να βγει ο Τράμπ και να καθαρίσει την κόπρον
της ΝΤΠ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here