…Οι 5 Biden: Μια από τις πιο διεφθαρμένες οικογένειες της Αμερικής θα ελέγξει…. την Προεδρία των ΗΠΑ
Μια από τις πιο διεφθαρμένες οικογένειες της Αμερικής κατάφερε να ελέγξει την Προεδρία των ΗΠΑ αναλύει το Breitbart News η οικογένεια Joe Biden.
Στην ανάλυση επισημαίνεται πως τα μέλη της οικογένειας του Joe Biden – που ονομάστηκαν Biden Five – κέρδισαν πολιτικές διασυνδέσεις και επιρροή.
Η Biden Five αποτελείται από τον γιο του Joe Biden, τον Hunter Biden.
Τα μικρότερα αδέλφια του Frank Biden και James Biden, την αδερφή του Valerie Biden και η κόρη του Ashley Biden.
Ο Joe Biden και η οικογένεια του αντικατοπτρίζουν το μέγεθος της διαφθοράς που κυριαρχεί στο δημοκρατικό κόμμα.
Ο Biden και η οικογένεια του εκμεταλλεύεται τις θέσεις και το όνομα του με ένα στόχο να γίνουν πλούσιοι εις βάρος των αμερικανών.
Όταν ο Joe Biden ήταν αντιπρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών κατάφερε να αποκτήσει διασυνδέσεις με πολλές χώρες και να προωθήσει τα μέλη της οικογένειας του.
1)Hunter Biden
Ο Hunter Biden μπήκε με τον πατέρα του στο Air Force Two τον Δεκέμβριο του 2013 σε πτήση προς την Κίνα.
Δέκα ημέρες αργότερα, εξασφάλισε χρηματοδότηση άνω του 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων από την κρατική Τράπεζα της Κίνας για μια νεοσύστατη εταιρεία ιδιωτικών κεφαλαίων private equity.
Πριν ο Joe Biden γίνει αντιπρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, ο Hunter είχε δημιουργήσει λόμπι σε διαδικτυακές εταιρείες τυχερών παιχνιδιών στην Ευρώπη.
Αυτό κάνει.
Αυτό είναι το επαγγελματικό του υπόβαθρο.
Μόλις ο πατέρας του έγινε αντιπρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, ξαφνικά ξεκινά να κάνει μια ολόκληρη σειρά παγκόσμιων συμφωνιών ξεκινώντας με την Κίνα.
Πετούσε με τον πατέρα του στο Air Force Two στο Πεκίνο της Κίνας τον Δεκέμβριο του 2013.
Μέσα σε 10 ημέρες από αυτό το ταξίδι, ο Hunter Biden τοποθετείται στο διοικητικό συμβούλιο και παίρνει χρηματοδότηση από Κινεζική τράπεζα στην εταιρεία επενδύσεων που ονομάζεται BHR Partners, Bohai Harvest RST.
Χωρίς να έχει κανένα ιστορικό στην Κίνα, πως κατάφερε να πάρει τέτοιας κλίμακας δάνειο.
Τον έβαλαν στο διοικητικό συμβούλιο ακριβώς επειδή ο πατέρας του είναι αντιπρόεδρος και ακριβώς επειδή ο πατέρας του παίρνει θέσεις υπέρ της Κίνας στην παγκόσμια σκηνή.
Το 2015, η κυβέρνηση Obama ενέκρινε την πώληση μιας στρατηγικά ευαίσθητης αμερικανικής εταιρείας, Henniges Automotive, στην οποία συμμετείχε ένας κινέζος επιχειρηματίας και η BHR.
Η εξαγορά από το εξωτερικό απαιτούσε ειδική έγκριση από την Επιτροπή Εξωτερικών Επενδύσεων στις Η.Π.Α.
Το εντυπωσιακό είναι ότι συμμετείχε ο Hunter Biden και χωρίς καμία ικανότητα ή γνώσεις κατάφερε και πήρε την εταιρία.
Το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα θεώρησε τον Hunter Biden ως μεσάζοντα που θα μπορούσε να εξασφαλιστεί πολιτική επιρροή στην την κυβέρνηση Obama.
Υπήρχε ένας πολύ σαφής λόγος για τον οποίο η κινεζική κυβέρνηση ήθελε ο γιος του αντιπροέδρου Biden να συμμετέχει στο συμβούλιο σε αυτές τις συμφωνίες, επειδή χρειάζονταν την έγκριση της κυβέρνησης Obama – Biden.
Ο Joe Biden αρνήθηκε επανειλημμένα να αναφερθεί στις ξένες οικονομικές συναλλαγές του γιου του Hunter.
«Δεν έχω συζητήσει ποτέ για την επιχείρησή του υιού ή της κόρης μου», δήλωσε ο Joe Biden το 2019.
Και δεν το έχω συζητήσει ποτέ γιατί γνωρίζουν πως πρέπει να κάνω τη δουλειά μου και αυτό πρέπει να κάνουν τις δικές τους δουλειές»
Ο Joe Biden παρουσίασε την ύπαρξη ενός «απόλυτου τείχους» μεταξύ του ίδιου και των επιχειρήσεων των μελών της οικογένειάς του.
Την ίδια στιγμή ο Joe Biden ποζάρει με τον ολιγάρχη Kenes Rakishev του Καζακστάν, ο οποίος διερεύνησε πιθανότητα κοινής επιχειρηματικές δραστηριότητες με τον Hunter Biden.
Όλως τυχαίως πάλι ο Joe Biden δεν ήξερε απολύτως τίποτα.
Η Daily Mail σε άρθρο της αναφέρει πως ο Joe Biden μέσω του Hunter Biden προσέγγισε την Yelena Baturina, ρωσίδα επιχειρηματία, εγκρίνοντας 3,5 εκατομμύρια δολάρια στη Rosemont Seneca, μια ιδιωτική εταιρεία επενδύσεων που ανήκει στον Hunter Biden.
Ο αδερφός της Yelena Baturina είπε ότι τα 3,5 εκατ ήταν αμοιβή παροχής συμβουλών για είσοδο στην αμερικανική αγορά.
Παραδόξως ο Hunter Biden συμμετείχε στο διοικητικό συμβούλιο σε μια ουκρανική εταιρεία ενέργειας.
Ο Hunter Biden έπαιρνε ένα εκατομμύριο δολάρια ετησίως από μια διεφθαρμένη ουκρανική εταιρεία ενέργειας.
Το εντυπωσιακό είναι ότι αυτή η εταιρία ενέργειας δεν είχε δραστηριότητα στην ενέργεια.
Δεν είχε ιστορικό στην Ουκρανία.
Αποδεικνύεται ότι υπήρχε σχέδιο ώστε να προστατευθεί η διεφθαρμένη εταιρεία της Baturina.
Ο Joe Biden το 2018 είχε αποκαλύψει ότι πίεσε την Ουκρανία να απομακρύνει τον τότε γενικό εισαγγελέα Viktor Shokin…
Όμως ο εν λόγω εισαγγελέας ερευνούσε τις διεφθαρμένες εταιρίες της χώρας.
Η έλλειψη γνώσης και ικανοτήτων της οικογένειας Biden δεν τους στέρησε να πληρωθούν εκατομμύρια δολάρια από ξένες κυβερνήσεις και συμφέροντα.
Η οικογένεια Biden, εκμεταλλευόταν την πολιτική επιρροή του Joe Biden ο οποίος ήταν ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ και προφανώς είχε μεγάλη εξουσία.
Τι πωλούν οι Bidens;
Τι προϊόντα ή ποιες υπηρεσίες παρέχουν στις κινεζικές εταιρείες ή στην ουκρανική εταιρεία ενέργειας;
Δεν γνωρίζουν τίποτα για τον κλάδο ενέργειας.
Δεν γνωρίζουν τίποτα για private equity fund.
Δεν ξέρουν τίποτα το ερώτημα είναι, τι παίρνουν για αντάλλαγμα;
Η οικογένεια Biden δεν είναι φιλάνθρωποι.
2)Frank Biden
Οι εταιρίες που ανήκουν στον Frank Biden, τον μικρότερο αδερφό του Joe Biden, έλαβαν δισεκατομμύρια δολάρια σε δάνεια για την ανάπτυξη ακινήτων στην Καραϊβική κατά τη διάρκεια της αντιπροεδρίας του Joe Biden.
Ο Frank Biden ήταν βασικά κτηματομεσίτης – όχι πολύ επιτυχημένος – στη Φλόριντα.
Ξαφνικά αποφασίζει ότι θα επενδύσει σε επιχειρήσεις ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.
Ίδρυσε εταιρείες στην Κόστα Ρίκα και μια άλλη εταιρεία στην Τζαμάικα και το εντυπωσιακό είναι ότι έλαβε και κρατικές επιδοτήσεις και δάνεια για να επενδύσει στο εξωτερικό.
Ο μικρότερος αδερφός του Biden περιέγραψε το οικογενειακό του όνομα ως «τεράστιο περιουσιακό στοιχείο» που έδωσε «αυτόματη αποδοχή» για κυβερνητικές εγκρίσεις σχολικών έργων και εξασφάλιση κρατικής χρηματοδότησης.
Ο Frank Biden είχε μια συνάντηση στην οποία συμμετείχαν και εκπρόσωποι εταιριών του στο Οβάλ Γραφείο με τον Obama.
Εάν το όνομά του ήταν ο Frank Jones αντί του Frank Biden, ουδέποτε θα είχε την δυνατότητα να δει τον αμερικανό Πρόεδρο.
3)James Biden
Ο James Biden, ο μικρότερος αδερφός του Joe Biden, εργάστηκε ως εκτελεστικός αντιπρόεδρος της HillStone International, μια εταιρεία που έλαβε 1,5 δισεκατομμύρια δολάρια σε κυβερνητικές συμβάσεις κατά τη διάρκεια της Προεδρίας Obama, συμπεριλαμβανομένης μιας σύμβασης για την κατασκευή 100.000 κατοικιών στο Ιράκ στο πλαίσιο ενός διεθνούς αναπτυξιακού έργου.
Κατ΄ ουσία υπήρξε σύγκρουση συμφερόντων καθώς η εμπλοκή του James Biden με τη HillStone International, ήταν ενάντια στον Joe Biden ο οποίος επόπτευε τα ανθρωπιστικά αναπτυξιακά έργα που χρηματοδοτήθηκαν από την κυβέρνηση των ΗΠΑ στο Ιράκ κατά τη διάρκεια της αντιπροεδρίας του.
Δηλαδή ο αμερικανός αντιπρόεδρος Joe Biden επόπτευε τις κατασκευές κατοικιών και ο αδερφός του James Biden… τις κατασκεύαζε.
Ο Kevin Justice, ιδρυτής και πρόεδρος της Hillstone International, επισκέφθηκε τον Λευκό Οίκο το 2010 και συναντήθηκε με τον Michele Smith, βοηθό του τότε αντιπροέδρου Joe Biden.
Ο James Biden δεν είχε γνώσεις στις κατασκευές ή στη διεθνή ανάπτυξη όταν έγινε μέλος της εταιρείας Hillstone International
Χρησιμοποίησε το επώνυμο του για να πάρει μεγάλες δουλειές.
Μέσα σε έξι μήνες από την ίδρυση της HillStone, έκλεισε συμβόλαια δισεκατομμυρίων δολαρίων για την κατασκευή κατοικιών στο Ιράκ….
Δεν είναι πολύ περίεργο αυτό;
4)Valerie Biden
Η αδελφή του Joe Biden, η Valerie Biden, η οποία είχε προηγουμένως διαχειριστεί την εκστρατεία για την εκλογή του ως Γερουσιαστή του Joe Biden στο Delaware, επωφελήθηκε οικονομικά από δωρεές στις επόμενες προεδρικές εκστρατείες του αδελφού της.
Το 2008, εστάλησαν 2,5 εκατομμύρια δολάρια στην εταιρεία πολιτικών επικοινωνιών της Citizens for Biden.
Ο πλουτισμός της Valerie Biden μέσω της χρηματοδότησης της εκστρατείας του Joe Biden ήταν στα όρια της νομιμότητας.
Όταν ο Joe Biden διεκδίκησε την έδρα για την γερουσία στο Delaware – προφανώς ήταν μια κίνηση ασφαλής γιατί δεν είχε εκλεγεί Ρεπουμπλικάνος σχεδόν 40 χρόνια.
Τι έκανε ο Joe Biden;
Ο Joe Biden προσέλαβε την αδερφή του για να αναλάβει την εκστρατεία του επικοινωνιακά και έτσι έλαβε εκατομμύρια δολάρια.
Σε μια Πολιτεία όπου οι δημοκρατικοί κυριαρχούν ο Biden προσέλαβε την αδερφή για να διεκδικήσει την έδρα στην Γερουσία μεταφέροντας χρήματα εκατομμύριων στην αδερφή του.
5)Ashley Biden
Ο Joe Biden βοήθησε την κόρη του Ashley Biden στηρίζοντας τον σύζυγό της, Howard Krein, να ξεκινήσει την εταιρεία υγειονομικής περίθαλψης StartUp Health το 2011.
Διοργάνωσε μια συνάντηση με τον τότε Πρόεδρο Obama στο Οβάλ γραφείο εβδομάδες μετά την ίδρυση της εταιρείας.
Η συνάντηση της εταιρίας StartUp Health με τον Obama ήταν καταλυτική… καθώς εξασφάλισε πρόσκληση στην Health Data-Palooza, μια διάσκεψη που ελέγχεται από την ομοσπονδιακή κυβέρνηση και τον κλάδο της υγείας.
Η Health Data-Palooza είναι πολύ διάσημη και πολύ δύσκολο να εισέλθει μια εταιρία, εκεί κλείστηκαν πολλές και καλές δουλειές.
Η εσωτερική γνώση του Joe Biden σχετικά με τις προγραμματισμένες πολιτικές υγειονομικής περίθαλψης της κυβέρνησης Obama προσέφερε στον Howard Krein ανταγωνιστικό πλεονέκτημα σε σχέση με τις άλλες ανταγωνιστικές εταιρείες υγειονομικής περίθαλψης.
Η εταιρία του Kerin συμβουλεύει τώρα την προεκλογική εκστρατεία του Joe Biden για θέματα κορωνοιού, ενώ η StartUp Health σχεδιάζει να επενδύσει 1 εκατομμύριο δολάρια σε εταιρείες που αναπτύσσουν προϊόντα και υπηρεσίες που σχετίζονται με τον κορωνοιό.
Το Politico ανέφερε, ο Kerin λειτουργώντας ως σύμβουλος στην εκστρατεία και συμμετέχοντας σε επενδύσεις για τον κορωνοιό εγείρει θέματα σύγκρουσης συμφερόντων σε μια κυβέρνηση Biden.
Οι Bidens, είναι μια οικογένεια όπου βασιλεύει η διαφθορά, υπάρχουν 5 μέλη της οικογένειας που εκμεταλλεύτηκαν την θέση του Joe Biden για να κάνουν χρυσές δουλειές εις βάρος των αμερικανών φορολογουμένων…
Πηγή: bankingnews.gr

Πηγή: i-epikaira.blogspot.com

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here