Του Στέλιου Τάτση

Λύσσαξαν τα παπαγαλάκια της ενημέρωσης να επαναλαμβάνουν συνεχώς τα γεγονότα στην Washington, έχουν δώσει τέτοια έκταση λες και κάποιος τους κουρδίζει η τους αλλάζει τις μπαταρίες. Καμία αναφορά για της νοθείες που οδήγησαν τους ψηφοφόρους του Τράμπ στην μεγαλειώδη συγκέντρωση υποστήριξης και εμπιστοσύνης προς τον Πρόεδρο της Αμερικής.Καμία αναφορά πως τα επεισόδια τα δημιούργησαν οι αναρχικοί τσιράκια των αριστερών….. οι οποίοι αριστεροί είναι τσιράκια της ΝΤΠ.
Οταν η ενημέρωση είναι μονόπλευρη βρέστε μου λέξη να την χαρακτηρίσω. Και όταν λέμε ενημέρωση δεν μιλάμε για αόριστη λέξη έχει ντελάληδες, αλλά όχι σαν εκείνους που είχαμε
στα χωριά τα παλιά τα χρόνια που μας έβλεπαν και τους βλέπαμε. Οι σημερινοί. είναι κρυμμένοι σ’ένα χαζοκούτι που τους βλέπουμε χωρίς να μας βλέπουν, που μιλάνε και λένε κουταμάρες και δεν μπορείς ν’αντιπαραταθείς η και να τους φτύσεις ακόμη, γιατί υπάρχουν περιπτώσεις που το χρειάζονται.
Απαράδεκτοι, ασυνείδητοι, ούτε τον παραμικρό ελιγμό, μονοκόμματοι λες και είναι
φτιαγμένοι από μολύβι με μπαταρίες και διακόπτη. Ο Τράμπ το έφτασε μέχρι εκεί γιατί ήλπιζε πως ο Βρούτος (ΠΕΝΣ) δεν θα τον πρόδιδε και όμως το έκανε για λόγους που γνωρίζουμε όλοι. Για μια ακόμη φορά επαληθεύεται αυτό που είχα γράψει κάποτε: “ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΜΕ ΠΩΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ”. Δυστυχώς ο Ιούδας σκόρπισε τους απογόνους του παντού για να διαιωνίζεται το όνομά του.
Λυσσάξανε σαν λυσσασμένα σκυλιά να μιλάνε εναντίον ενός Προέδρου που ενώ παρέλαβε
μια χώρα που ήταν ξέφραγο αμπέλι και την νοικοκήρεψε , χτίζοντας την μεσαία τάξη που είναι η ραχοκοκαλιά κάθε υγειούς κοινωνίας και κλείνουν, βουλώνουν το στόμα τους, όταν
οι αναρχικοί, αριστεροί, παιδιά του Σόρος και της παρέας του καίνε την Αθήνα,  καταστρέφουν δημόσιες και ιδιοτικές περιουσίες και διαλύουν τα Πανεπιστήμια και γενικά τους ναούς της γνώσης. Κάνατε Ήρωα έναν αναρχικό και του στήσατε Μνημείο και πετάξατε τους πραγματικούς Ήρωες έξω από τα σχολεία και τα Προεδρικά μέγαρα……Δεν άκουσα κανέναν να λέγει πως ο Ήρωας σκοτώθηκε από σφαίρα που εξωστρακίσθηκε όπως ειπώθηκε επί Κυβέρνησης Κωνσταντίνου Καραμανλή του νεώτερου. Και ενώ η Μητέρα του εν λόγω Ήρωα πήρε γερή αποζημίωση, ο χωροφύλακας που ήταν εντεταλμένος να φυλάσσει το χώρο και έκανε το καθήκον του σαπίζει στη φυλακή. Κανένας δεν έκανε σαματά για τους τρείς υπαλλήλους που κάηκαν από εμπρησμό των αναρχικών στην Τράπεζα ΜΑΡΦΙΝ.
Τον Τράμπ τον έφαγε η ΝΤΠ με τους προδότες, όμως ο Τράμπ αφήνει παρακαταθήκη και θα
αναγνωριστεί ως ο καλύτερος Πρόεδρος της Αμερικής και όσοι νομίζουν πως στις 20 του
Γεννάρη τελειώνουν όλα κάνουν μεγάλο λάθος. Η ενημέρωση και η ΑΛΗΘΕΙΑ είναι ισότιμες κύριοι λειτουργοί ….. της και δεν μετριώνται με δύο μέτρα και δυο σταθμά αλλά μόνο με την ΑΛΗΘΕΙΑ.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here