Του Στέλιου Τάτση

Ανάθεμα στην πολιτική και τους πολιτικούς, ασχολούνται με τις καμπαρδέλες.. τις έδρες…
και τις κοχύλες κάποιων τη στιγμή που οι Τούρκοι ξύνουν τα νύχια τους και παντιοτρόπως
προσπαθούν να δημιουργήσουν έδαφος για θερμό επεισόδιο. Δυστυχώς τα παθήματα του παρελθόντος δεν μας έγιναν μαθήματα. Μας κυνηγά η κατάρα της διχόνοιας η οποία μας διαιρεί, μας κάνει αλλοπρόσαλλους και μας αφαιρεί την δυνατότητα της πραγματικής όρασης. Μας κάνει να βλέπουμε το δένδρο και να χάνουμε το δάσος.
Υπεύθυνα και τα πουλημένα ΜΜΕ που διαθέτουν τον πολύτιμο χρόνο για τις καμπαρδέλες, τις έδρες και τις κοχύλες και ελαχιστοποιούν τον κίνδυνο εξ’ Ανατολών με αποτέλεσμα αντί να είναι υπεύθυνα γίνονται εντελώς ανεύθυνα. Δεν είμαι απόλυτος για το λεκτικό: «Τα εν οίκω μη εν δήμω”, όλα πρέπει να γίνονται με μέτρο.  Έτσι όπως διαχειρίζονται τον χρόνο τους για τα σεξουαλικά στα μάτια μας φαίνεται ολοκάθαρα πως προδικάζουν τους κατηγορούμενους πριν ακόμη οι υποθέσεις πάρουν τον δρόμο προς την δικαιοσύνη, υποκαθιστούν τους υπηρέτες τις Θέμιδος.
Ροκανίζουν τον χρόνο για τα εσωτερικά ευτράπελα και αφήνουν τον εξωτερικό και επικίνδυνο εχθρό να αλωνίζει και να καταπατά τους χώρους μας και το κυριότερο να έχει το επάνω χέρι στην προπαγάνδα και από θύτης να φαίνεται ότι είναι το θύμα. Είναι γνωστό πως από παλιά οι Τούρκοι εκμεταλευότανε πάντοτε τις στιγμές που μας εύρισκαν διαιρεμένους.
Όλες οι εξουσίες δυστυχώς αντί να επιδίδονται στη δημιουργία κλήματος ομοψυχίας για να
αντιμετωπισθεί ο επικίνδυνος εχθρός ,καλιεργούν το σαράκι της αντιπαράθεσης που μας οδηγεί στην αγκαλιά της καταραμένης διχόνοιας η οποία ταλαιπωρεί το ΕΘΝΟΣ μας διαχρονικά.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here