ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΣΥΝΤΑΞΗΣ (Στέλιος Τάτσης): Η Ελλάδα είναι ο παγκόσμιος χώρος της ΙΔΕΑΣ πάνω στην οποία, θεμελίωσε η ανθρωπότητα το μέλλον της και χάραξε την Πορεία της. Αυτήν την ΙΔΕΑ έχουν βαλθεί να διαβρώσουν και να εξαφανίσουν μερικά “ανθρώπινα” Παγκόσμια Τέρατα που βρήκαν συνεργούς Προδοσίας μέσα στον χώρο που ξεκίνησε και εδραιώθηκε η ΙΔΕΑ. Γιορτάζουμε 200 χρόνια ανεξαρτησίας; Oμως ας αναρωτηθούμε και ας σκάψουμε στα έγκατα του νου και της ψυχής μας και να προσπαθήσουμε να δούμε αν πράγματι υπήρξαμε στ’αλήθεια ποτέ ανεξάρτητοι αφού το χρέος μας συνοδεύει σε όλη την διαδρομή από την επανίδρυση του Ελληνικού Κράτους μέχρι και σήμερα.

Το χρέος καταργεί τις πανανθρώπινες αξίες, την Ελευθερία και την αξιοπρέπεια. Σήμερα ξαναζούμε το Μεσολόγγι , είμαστε “ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΠΟΛΙΟΡΚΗΜΕΝΟΙ“ και χρειάζεται να επαναλάβουμε την θυσία εκείνων των ένδοξων προγόνων μας με μια άλλη ΕΞΟΔΟ αρχίζοντας από τα παράσιτα που μας κυβερνούν για να διαφυλάξουμε αυτήν την ΙΔΕΑ η οποία είναι το όπλο και το φυλαχτό που πάντα θα σώζει αυτούς που την αγαπούν, αυτούς που την πιστεύουν αυτούς που την υπερασπίζονται.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΖΗΤΩ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΕΛΛΗΝ μια ξεχωριστή λέξη στο Παγκόσμιο λεξικό μια Λέξη μπροστά στην οποίαν υποκλίνονται και σέβονται
όλα τα Έθνη.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here