Του Στέλιου Τάτση
Για ποιά Ανάσταση αναφέρεστε Σεβασμιώτατε ; Γιατί το μόνο που βλέπω για είκοσι χρόνια
είναι παραπληροφόρηση. Όλοι αποφεύγετε να πείτε την αλήθεια, να μας πείτε γιατί δεν έχει ακόμη τελειώσει και τι έγιναν τα χρήματα. Γιατί δεν κάνετε αυτό που μας διδάσκετε: “Και γνώσεσθε την αλήθεια, και η αλήθεια ελευθερώσει υμάς”  – “The truth shall set you free”.
Την αλήθεια περιμένει ν’ακούσει και ο Άγιος Νικόλαος για να σας απελευθερώσει από την ΚΑΤΑΡΑ. Όσο θα την αποφεύγετε, δεν πρόκειται να τελειώσει, θα τιμωρεί τους υπαίτιους μέχρι ν’ακουστει η αλήθεια. Γιατί δεν προχωρείτε να απαλλάξετε από τα καθηκοντά του αυτόν που όλοι γνωρίζουμε, πως ταλαιπωρεί τον άστεγο Άγιο και την Ομογένεια.
Είκοσι χρόνια πέρασαν και το εσωτερικό του ναού μοιάζει με αποθήκη παρά με ναό. Eύχομαι κάποτε να τελειώσει και όταν με το καλό τελειώσει, να λάβετε σοβαρά υπόψιν αυτά που σας είπε o εντιμότατος Φιλλέλην κύριος Piccolo. Ο Άγιος Νικόλαος από το 1916 ήταν απόκτημα και στήριγμα φτωχών Ελλήνων μεταναστών και ήταν πανευτυχής ο Άγιος διότι εκεί στην πτωχεία απολαμβάνει τα πλούσια και στην ταπείνωση τα υψηλά…
Μην κοιτάτε λοιπόν να του αλλάξετε ούτε την υπηκοότητα ούτε την στολή της ψυχής του , διότι δεν θα βρείτε ποτέ ψυχική ηρεμία όλοι όσοι τον εμπαίζετε όλα αυτά τα χρόνια. Η χλιδή και η απόκληση από την παραδοσιακή Ορθοδοξία είναι αποτέλεσμα ΕΓΩΙΣΜΟΥ που σύμφωνα με αυτά που μας διδάσκετε είναι η μεγαλύτερη ΑΜΑΡΤΙΑ.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here