Του Νίκου Σταματάκη

Πραγματοποιήθηκε χθες στο Ομοσπονδιακό Δικαστήριο της Μασαχουσέτης (District Court) η πρώτη ακρόαση για την αγωγή του Εθνικού Συμβουλίου που αφορούσε αποκλειστικά τα ασφαλιστικά μέτρα που ζητούσε το HANC εναντίον των διασπαστών που επιχειρούσαν να υφαρπάξουν την ονομασία, τα όργανα και τις διαδικασίες του.  Η απόφαση του δικαστού Nathaniel M. Gorton υπήρξε καταδικαστική για τους διασπαστές και τους ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ:

  1. Την χρήση οποιοιασδήποτε διεύθυνσης email που έχει τη βάση της στο HANC όπως αυτή που χρησιμοποίησαν οι διασπαστές (“HANC-Presidents-Forum@Outlook.com”) ή οποιοδήποτε άλλο τρόπο επικοινωνίας που να δημιουργεί σύγχυση, ή να παρεμβαίνουν ή να εμποδίζουν τη διοίκηση και τη λειτουργία του HANC.
  2. Να παρεμβαίνουν στον ορισμό κανονικά εξουσιοδοτημένων συναντήσεων του HANC.
  3. Να παρουσιάζονται προς τα έξω προς οποιοδήποτε τρίτο ως έχοντες κάποια εξουσιοδοτημένη θέση στο HANC, τις εσωτερικές υποθέσεις του και τις εξωτερικές του εργασίες.  ΕΔΩ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ — HANC COURT ORDER

Σε σύντομη εικοινωνία μας ο πρόεδρος του HANC κ.Βασίλης Ματαράγκας εξέφρασε την ικανοποίησή του και την ανακούφισή του για την απόφαση του δικαστηρίου και τόνισε ότι επιμένει στην φράση που έχει τονίσει πολλές φορές στο πρόσφατο παρελθόν, ότι δηλαδή “δεν περισσεύει κανείς εφόσον γίνουν σεβαστές και τηρηθούν οι προβλεπόμενες διαδικασίες”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here