Του Νίκου Σταματάκη

Με ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία Ελληνικών Σωματείων Ν.Υόρκης (την παραθέτουμε αυτούσια) ανακοινώνει ότι μετά από πρόταση δυσπιστίας ο Τιμολέων Κακούρος αντικαταστάθηκε στη θέση του συντονιστή από τον Ηλία Τσεκερίδη. Η απόφαση αυτή ελήφθη μετά από εισήγησ του νομικού συμβούλόυ της Ομοσπονδίας που απεφάνθη ότι είναι αντικαταστατική η Γεν.Συνέλευση της 16ης Μαϊου…

Η Ομογένεια ευελπιστεί ότι το υπάρχον διοικητικό συμβούλιο των πρώην προέδρων θα προχωρήσει χωρίς καθυστέρηση στις εξής πράξεις:

  1. Κατάθεση μομφής κατά του Πέτρου Γαλάτουλα και απαγόρευση του να συμμετέχει σε οποιοαδήποτε μελλοντική θέση της Ομοσπονδίας λόγω της άρνησης του να αποδώσει οικονομικό απολογισμό για την παρέλαση του 2019 και λόγω των παράνομων δράσεών του που απέβλεπαν στην άλωση του Εθνικού Συμβουλίου – για τις οποίες άλλωστε υπάρχει απόφαση Ομοσπονδιακού Δικαστηρίου.
  2. Εκκαθάριση και διαγραφή όλων των μη ενεργών συλλόγων. Τα κριτήρια για το ποιός σύλλογος είναι μη ενεργός είναι προφανή αλλά τα αφήνουμε στην καλή κρίση των έμπειρων πρώην προέδρων.
  3. Διεύρυνση του Οργανισμού με ένα κύκλο μελών – (ας ονομασθεί “Κύκλος Ελλήνων και Φιλελλήνων” ή ότι σχετικό όνομα επιλεγεί) ανεξαρτήτως της συμμετοχής τους σε συλλόγους. Το εάν αυτά τα μέλη θα έχουν δικαίωμα ψήφου και σε ποιά έκταση είναι υπό συζήτηση. Η διεύρυνση είναι απαραίτητη για να ζωντανεύσει ο τώρα κλινικά νεκρός οργανισμός και να μπει καινούριο αίμα από την δεύτερη, τρίτη και τέταρτη γενιά ελληνοαμερικανών που είναι επιτυχημένες και πολυπληθείς.ΕΔΩ Η ΠΛΗΡΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗσ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ FEDERATION ANNOUNCEMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here