Του Στέλιου Τάτση
Οι Αρχαίοι μας πρόγονοι ήταν δημιουργοί. Οι δημιουργίες τους είναι σπαρμένες σε ολόκληρο
τον πλανήτη και ίσως κάποια μέρα ν’αποδειχθεί πως υπάρχουν και σε άλλους πλανήτες.
Εμείς κληρονομήσαμε τα δημιουργήματα αλλά όχι την δημιουργία… και όταν πάψει ο άνθρωπος να δημιουργεί, φθείρεται, σιγά-σιγά πέφτει σε κώμα… και καταλήγει στην τελεία δηλαδή στο τέλος.
Αυτήν την στιγμή ευρισκόμεθα σε κατάσταση κώματος, δεν δημιουργούμε, κολλήσαμε στα
κόμματα και ανοίγουμε τα στοματά μας να μας ταΐσουν και αυτά τρώνε την μερίδα του λέοντος και σε μας χρησιμοποιούν κουταλάκια του γλυκού ακόμη και για την σούπα, μας δίδουν τόσο, όσο είναι αναγκαίο να μας κρατά στην εντατική… Δυστυχώς νομίζω πως ακόμη δεν έχουμε καταλάβει ότι η Πατρίδα μας ευρίσκεται στην εντατική και αυτό είναι το πιο επικίνδυνο, διότι αν το καταλάβεις υπάρχει περίπτωση η δύναμη του πνεύματος να σου δώσει κουράγιο να πάρεις δρόμο από την εντατική.
Αν δεν ξυπνήσουμε μόνοι μας δεν θα μας ξυπνήσει κανένας. Η Πατρίδα μας ευρίσκεται
στην εντατική, η εντατική είναι το τεράστιο χρέος μας, το οποίον φρόντισαν τα τσογλάνια
της μεταπολίτευσης να το εγγυηθούν, στους δανειστές , υποθηκεύοντας όλο της τον πλούτο. Δυστυχώς είμεθα υπέρ το δέον χρεωμένοι, το καντήλι μας όμως έστω και αμυδρά ακόμη φωτίζει το απέραντο σκοτάδι που έχει απλωθεί, πριν να πιάσει κάρκαδο το φυτίλι του και σβήσει εντελώς, ας εκμεταλλευτούμε όλοι μαζί την φλόγα του να κάψουμε και να απαλαχτούμε από τα κόμματα, να φωτίσουμε το όμορφο πρόσωπο της Πατρίδας μας, να την κοιτάξουμε κατάματα, να αντλήσουμε μέσα από την λάμψη τους, υπερηφάνια, δύναμη και κουράγιο, να πετάξουμε τις διασωληνώσεις και να σηκωθούμε όλοι από την εντατική.
Μας έστησαν μεγάλη παγίδα οι εχθροί μας, οι Γερμανοί δεν έφυγαν ποτέ από την Πατρίδα. Πολλοί οι εξωτερικοί μας εχθροί, αλλά οι περισσότερο επικίνδυνοι είναι οι εσωτερικοί και είναι καιρός να τους το πούμε, διαφορετικά δεν έχουμε μέλλον σαν Έθνος.

1 COMMENT

  1. Μονο πατριωτες πολιτικοι μπορουν να σωσουν την Ελλαδα! Βλεπετε τον Κυριακο Βελοπουλο, Θανο Τζημερο, Κωστα Ουιλς Ειρηνη Μαρουπα κ. α.στο υ tube και ψηφιστε τους!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here