Του Στέλιου Τάτση
Στο πενταπόσταγμα, δημοσιεύθηκε πως θα συνέλθει η Ιερά σύνοδος για να αποφασίσει για τον υποχρεοτιλό εμβολιασμό των κληρικών. Εν τω μεταξύ ήδη άρχισαν οι ζυμώσεις μεταξύ των αρχιερέων (μικρό το α) και ο αρχιεπίσκοπος είπε πως οι ζυμώσεις κάνουν καλό. Τι να το κάνεις το ζύμωμα σεβασμιώτατε χωρίς ΠΡΟΖΥΜΙ ψωμί δεν γίνεται γιατί το ζυμάρι χωρίς προζύμι δεν φουσκώνει… Αν τέλος γίνει η συνάντηση το βέβαιο είναι πως αυτοί που θα ψηφίσουν υπέρ του εμβολιασμού, θα κάνουν εμβόλια-μαϊμού τα οποία κατέχουν μόνο οι Μαϊμούδες…….και όλοι οι αντίθετοι που θα τους το κάτσουν… αν κάτσουν θα κάνουν το κανονικό εμβόλια της ταλαιπωρίας και πορείας προς τας αιωνίας μονάς… Όσοι θα αντισταθούν μπορεί να εκδιωχθούν όπως γινότανε με τους πρώτους Χριστιανούς, αλλά θα δικαιωθούν όταν θα έλθει το πλήρωμα του χρόνου. Ο Άδωνις που μόνο Άδωνις δεν είναι, με ύφος εκατόν ένα καρδιναλίων, σε συζήτηση του αγαπημένου του καναλιού ΣΚΑΙ είπε πως τα μέτρα που θα παρθούνε θα είναι μόνο για τους ανεμβολίαστους και ο Τοτός με τον Μπόμπο που ήταν δίπλα μου, έσκασαν στα γέλια. Γιατί γελάτε παιδιά? Μα είναι για γέλια, μιλάει για τους ανεμβολίαστους γιατί αυτός με το μαϊμού εμβόλιο που έκανε, πιστεύει στ’αλήθεια πως είναι εμβολιασμένος.
Ο Υπουργός άμυνας της Τουρκίας ΑΚΑΡ με σηκωμένο το δάχτυλο μας διατάζει και μας απειλεί πως αν δεν αποστρατικοποιήσουμε τα νησιά μας κανοντάς του χατήρι να σηκώσει μπόι …..θα μας το επιβάλλει με το ζόρι γιατί λέγει η συνθήκη της Λωζάνης είναι νεκρή. Εσύ κύριε Δένδια τι απαντάς για ολ’αυτα? Γιατί με σπρώχνεις ρε Τοτό? να ήθελα να πως πως εγώ αν ήμουν στην θέση του Υπουργού Άμυνας της Πατρίδας μας θα έβαζα έναν πολύ καλό Έλληνα σκοπευτή να σημαδέψει το δάχτυλο του ΑΚΑΡ και να του το κόψει και να τον κάνει από δεξιό αριστερό , το αριστερό και να το σηκώνεις , είναι αδικημένο από τη φύση ……
Επειδή το FB με έκοψε από τις αναρτήσεις, (φαίνεται πως οι δαίμονες πήραν είδηση πως είμαι με τον Τράμπ) , προσπαθώ να βρώ τρόπο να εκφράζομαι, εναντίον των βλημάτων …..και των τσιρακιών της Νέας Τάξης Πραγμάτων.
Διαβάζετε και βοηθάτε …..το helleniscope.com είναι μία από τις λίγες
ανεξάρτητες ιστιοσελίδες.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here