Του Στέλιου Τάτση

Ακόμη και στις πλέον δύσκολες στιγμές της Πατρίδας δεν ήμαστε μονιασμένοι να βοηθήσουμε όπως πρέπει σαν Σύνολο. Ορθώνονται λέξεις που γίνονται τείχη ανάμεσά μας για να φανεί η κενότητά μας, η αδυναμία να προσφέρουμε σαν ΣΥΝΟΛΟ. Λέξεις όπως: δυσπιστία, καχυποψία, εμπιστοσύνη, τοπικιστές, εγωιστές για ν’ακουστούν στην
πόλη η το χωριό τους και να τους κάνουν, τεμενάδες και σπουδαία καλωσορίσματα . Αυτός
είναι και ο λόγος που δεν υπάρχει μια μεγάλη, δυναμική, αποτελεσματική οργάνωση, που να
αντικαταστήση τον ρόλο της Αρχιεπισκοπής η οποία εκ των πραγμάτων είναι προδοτική…..
διαφέρει στο μέγεθος ανάλογα με το ποιός είναι είναι στην Καρέκλα. Είναι πλέον κοινό μυστικό πως κανένας δεν καθίζει σ’αυτήν την Καρέκλα εάν δεν πάρει το τεκτονικό βάπτισμα (λόγια Αρχιεπισκόπου Ιακώβου).

Είμεθα άξιοι της τύχης μας. Βλέπει ο Ελπιδοφόρος τα χάλια μας, αυτά που συμβαίνουν στην “Ομοσπονδία” και αγάλλεται η ψυχή του, αγάλλεται γιατί ολόκληρο το πεδίο δράσεως είναι δικό του; Εβαλα ερωτηματικό γιατί υπάρχει και ο κολαούζος ο αόρατος, ορατός καβαλάρης που κρατάει τα γκέμια ακόμη. Έκανα αυτόν τον πρόλογο με αφορμή τους Βελουχιώτες που ξεκίνησαν τον δικό τους έρανο, ενώ ήδη έχει ξεκινήσει ο Γενικός Έρανος από την Αρχιεπισκοπή με την έγραφο υπόσχεση του Αρχιεπισκόπου ότι θα δωθεί ίσως για πρώτη
φορά ξεκάθαρος απολογισμός (ειλικρινά το εύχομαι).

Πρέπει να καταλάβομε πως πάνω από όλα είναι η κοινή Πατρίδα μας η Ελλάδα η οποία είναι ο στόχος προς εξόντωση. Αν αυτή δεν είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ πρώτοι εμείς θα νιώσουμε την ορφάνια και μετά όλος ο κόσμος. Η Ελλάδα είναι το κέντρο γύρω από το οποίον περιστρέφονται τα πάντα, είναι η Πατρίδα όπου ακόμη και οι βλάκες λένε σοφές κουβέντες.
Είναι η Πατρίδα που γέννησε ότι άφησε ο Θεός να φτιάξει ο άνθρωπος. Όλοι οι επιστήμονες έχουν πηγή τους την Ελλάδα. Ακόμη και ο Αινστάιν, ξεστραβώθηκε από τον Έλληνα δάσκαλό του τον Καραθεοδωρή, του οποίου η γυναίκα ήταν Χιώτισσα (φούσκωσα από υπερηφάνεια). Όμως αυτό το γεγονός αποκρύπτεται για να μην πιστώνεται ο Ελληνισμός.

Ολόκληρο το παράνομο χρήμα πάσης μορφής, με τους ιδιοκτήτες του…. (μάθετε ποιοι
είναι) βρίσκεται στην περιοχή του Λονδίνου που λέγεται CITY. Η Αγγλία παίζει τον ρόλο αυτών, είναι το βαποράκι….. τους, γι’αυτό ακόμη παίζει μεγάλο ρόλλο στο παγκόσμιο γίγνεσθαι. Από εκεί ξεκινά η αιμοδοσία…… επίδοξων κροίσων , που στη συνέχεια δουλεύουν γι’αυτους αφού τους όρους του παιχνιδιού τους επιβάλλουν αυτοί. Δεν βλέπετε πως οι μόνοι που λήσαξαν για την αποτυχία τους στο Αφγανιστάν; Η Αμερική ήταν και είναι το τσιράκι τους, πόσοι όμως καταλαβαίνουν αλήθεια αυτά τα μαθηματικά; Ο Τράμπ ίσως είναι ένας από τους λίγους που γνώριζε, γι’αυτό και προσπάθησαν και προσπαθούν να τον εξοντώσουν.

Τι είναι βρε παιδιά το μυαλό, από αλλού ξεκίνησα και αλλού η γραφή με πήγε.
Σήμερα είναι η γιορτή της Παναγιάς της Ελεούσας και το μυαλό με συνέδεσε με την Νίνα το 1966, ήμασταν αρραβωνιασμένοι και ήταν Μάιος και τα βουνά και τα διάραχα γύρω από το χωριό της Νίνας το Κοχύλου της Άνδρου ήταν κατακίτρινα από τους ανθισμένους σπάρτους, πιασμένοι χέρι χέρι περπατούσαμε μέσα στις ανοιξιάτικες ευωδιές για να πάμε να προσκυνήσουμε την Παναγία την Ελεούσα ν’ανάψουμε το καντήλι και να προσευχηθούμε να ήμαστε για πάντα μαζί, εκείνη βέβαια έφυγε πρώτη αλλά η ζωή δεν τελειώνει εδώ……

Η χάρη της να βοηθάει όλους μας αλλά πρωτίστως να σώσει την Πατρίδα μας από τις παγκόσμιες και εγχώριες βδέλλες …..που της πίνουν το αίμα.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here