Του Στέλιου Τάτση

Το αρχαίο ρητό ”Το τερπνόν μετά του ωφελίμου“ επέλεξαν τα τέρατα του κόσμου για να υλοποιήσουν τα μακάβρια σχεδιά τους, τα οποία τους δίνουν και τέρψη και τεράστια οικονομικά ωφέλη. Χρόνια και χρόνια ψιθυρίζουν για τον υπερπληθυσμό του πλανήτη και ποιός ξέρει πόσα χρόνια έψαχναν να βρούν τον κατάλληλο ιό που θα σκορπούσε την θανατηφόρο πανδημία. Λένε πως στα εργαστήρια δούλεψαν πολλοί μυημένοι….επιστήμονες από όλο τον κόσμο για να φθάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Τελευταία ακούστηκε πως στην εγκληματική ανακάλυψη εργάσθηκαν και δικοί μας Έλληνες επιστήμονες, (είναι δυνατόν να λείψει ο Μάρτης από την Σαρακοστή; και όμως σήμερα όλα μπορούν να συμβούν με τις Άθεες κεφαλές της Ορθοδόξου και Καθολικής Εκκλησίας, τον Βαρθολομαίο και τον Πάπα, ήδη εργάζονται πυρετωδώς σε αυτό το θέμα) αφού λοιπόν ανακάλυψαν τον ιόν που τους βόλευε, πέταξαν την μπαρούφα ότι ο ιός δραπέτευσε από τα Κινέζικα; εργαστήρια και άρχισαν δήθεν να τον κυνηγούν με εμβόλια μαϊμού και συμμάχους του που επιταχύνουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Με τον τρόπο αυτόν εξυπηρετείται το ως άνω ρητό , που και τον πληθυσμό μειώνουν και τα βαλάντιά τους φουσκώνουν. Η μεγάλη τους επιτυχία είναι οι χειραφετημένες ανά τον κόσμο Κυβερνήσεις  και τα παπαγαλάκια της παγκόσμιας ενημέρωσης, τα οποία πιστεύουν  οι απαίδευτοι … πολίτες , τους οποίους είχαν προβλέψει να αποβλακώσουν πνευματικά μέσω της σημερινής κατευθυνόμενης παιδείας η οποία δημιουργεί ανθρώπινα όντα χωρίς σκέψη που να μπορούν μόνο να εργάζονται και να συντηρούνται με χαρτονομίσματα χωρίς αντίκρυσμα.  Η παιδεία είναι πλέον πρακτική , δεν υπάρχει εγκυκλοπαιδική μόρφωση, ο καθένας σπουδάζει αυτό που αποκλειστικά θα του εξασφαλίζει τον επιούσιο, σταδιακά αυτό επεβλήθη και στην Πατρίδα μας την Κοιτίδα των Γραμμάτων και του πολιτισμού. Όλοι οι Υπουργοί που πέρασαν από τον χώρο του Υπουργείου Παιδείας μετά την μεταπολίτευση ήταν
βαποράκια της ΝΤΠ, η σημερινή Υπουργός είναι η χειρότερη.  Η συγχορεμένη η πεθερά μου έλεγε , γυναίκα που δεν έχει χείλη…….είναι ψυχρή και η ψυχή της γεμάτη πικρίλα, φυσικά υπάρχουν παντού και πάντα οι εξαιρέσεις.

Αφού λοιπόν οι Σατανάδες (τέτοια σχέδια μόνο σατανάδες τα Σκέπτονται και τα υλοποιούν) πέτυχαν όλα όσα είχαν σχεδιάσει, ξεκίνησαν τις business (τα πάντα γι’αυτούς είναι business), έβαλαν σε εφαρμογή το σχέδιο της σταδιακής μείωσης του γήινου πληθυσμού, τοποθετώντας και τον δικό τους βλάκα Πλανητάρχη που θα έλεγε YES σε όλα διότι ο προηγούμενος ήταν το μεγάλο εμπόδιο. Κατά την γνώμη μου πάντα, νομίζω πως παράλληλα με την κατασκευή του ιού, κατασκεύασαν και το αντίδοτο και το διαχειρίζονται μόνο για τους εαυτούς τους και τους δικούς τους.  Απόδειξη ακούσατε κανέναν από αυτούς να νοσήσει και να ψοφήσει;

Προς το παρόν όλα δείχνουν πως το σχεδιό τους πετυχαίνει και σκοτώνουν και θησαυρίζουν πουλώντας τα οψώνια της αμαρτίας. Η επιβολή του φόβου μέσω των τσιρακιών των στις μάζες , διευκολύνει το έργο των, όμως αυτή  η κατάσταση βοηθά και εκείνον που δημιούργησε τα πάντα, τον Θεόν, ο οποίος θα δει ποιοί θα παραμείνουν κοντά του και ποιοί θα δειλιάσουν και θα ακολουθήσουν τον άρχοντα του σκότους. Η ιστορία του Αδάμ και της Εύας  με τον διάβολο μεταμορφωμένο σε φίδι δυστυχώς επαναλαμβάνεται, αυτήν την φορά μεταμορφώθηκε σε ΝΤΠ και όσοι θα την ακολουθήσουν θα καταλήξουν εις το πυρ το εξώτερον με πρώτους και κακούς τους Γραμματείς και Φαρισσαίους, τους ρασοφόρους της Εκκλησίας την οποίαν αντί να υπηρετούν πρόδωσαν. Θα σωθούν οι λίγοι κληρικοί που ταπεινά και χωρίς φανφάρες δηλώνουν πως δεν θα βάλλουν τον σατανά μέσα τους ότι και να τους συμβεί και αυτοί θα είναι εκείνοι στους οποίους ο Χριστός θα εμπιστευθεί  την επανίδρυση της Εκκλησίας του.

Πλησιάζει πλέον ο χρόνος που θα ξεκαθαρίσουν πολλά πράγματα, οι σατανάδες γνωρίζουν το τερπνό μετά του ωφελίμου, αλλά δεν γνωρίζουν πως τα οψώνια της αμαρτίας θάνατος εισίν.

Καλό Σεπτέμβρη με υγεία και αγάπη.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here