Του Στέλιου Τάτση
Προφάσεις εν αμαρτίαις , αυτός δεν κάνει ούτε για επίσκοπος, (λάθος ούτε για διάκος) από την πρώτη στιγμή που τον είδα τον χαρακτήρισα ως άνθρωπο με θεωρία και άδειο κεφάλι. Το έχει αποδείξει όχι μια όχι δυό αλλά πολλές φορές, πιστό βαποράκι…. της ΝΤΠ , θα κάνει ότι του υποδεικνύουν γιατί έχει όραμα τον θρόνο, ότι δεν προλάβει να κάνει ο Βαρθολομαίος θα τα κάνει αυτός αν ποτέ τα καταφέρει σούρνοντας και γλύφοντας σαν τον σαλίγκαρο να φθάσει στην κορυφή.
Κοιτάχτε καλά την φωτογραφία με τα χαμόγελα εκατέρωθεν, αυτός ο άνθρωπος δεν λειτουργεί με την λογική αλλά με το αίσθημα της καρδιάς του, η οποία είναι όπως όλα δείχνουν δοσμένη στην Πατρίδα του την Τουρκία, αυτήν υπερασπίζεται και ο σκοπός του εδώ στην Αμερική είναι να αχρηστέψει την Ομογένεια, να την κάνει εντελώς ανίκανη να υπερασπίζεται την Πατρίδα μας την Ελλάδα . Όποιος Παπάς τολμήσει να πει αλήθειες τον αντικαθιστά, κουβαλάει δικούς του και σκοπός του είναι να αλλάξει τους πάντες και τα πάντα, δυστυχώς έχει με το μέρος του και αρκετούς Νταβατζήδες…… που ψοφάνε για αναγνώριση , η μεγάλη τους ηδονή είναι όταν τους εξυμνεί …..που έβαλαν το χέρι βαθειά στο πουγκί….. και πλέουν σε πελάγη ευτυχίας όταν τους μεταλαμβάνει με τα χεράκια του.
Έχει κάνει τόσες πολλές αστοχίες στο λίγο διάστημα της ποιμαντορίας του που αποδεικνύουν πως δεν είναι Σοφός. Αγκάλιασε και συμπορεύτηκε με την BLM και τώρα κοντράρεται μαζί τους, διότι η BLM είναι εναντίον των εμβολίων ενώ ο ίδιος λέγει ότι τα εμβόλια είναι δώρο Θεού.
Η προσέλευσή του στον όροφο που ανήκει αποκλειστικά στο Τουρκοκυπριακό ψευδοκράτος παρόντος και του ψευτοπροέδρου του είναι ατόπημα αχαρακτήριστου μεγέθους, ακόμη και ο ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Αντέννα είπε με ύφος υπέρμετρης αγανάκτησης πως, η παρουσία του εκεί όπου παρευρίσκετο και ο ψεύτοπρόεδρος, δεν πονάει μόνο τους Ελληνοκύπριους αλλά και εμάς που είμεθα Ελλαδίτες , πονάει και εμένα τον ίδιο.
Δεν ξέρω αλλά προς το παρόν δεν είδα καμία σοβαρή (πλήν του Helleniscope και του Hellas Journal) αντίδραση από τα ομογενειακά ΜΜΕ και εάν δεν υπάρξει θα είναι σημείο κατάπτωσης ……της ομογενειακής ενημέρωσης, σημείο που δεν αξίζει ούτε το σάλιο……μας.
Η προσβολή του Αρχιεπισκόπου προς ολόκληρο τον Ελληνισμό , αποδεικνύει πόσο επικίνδυνος είναι για την Ορθοδοξία, τον Ελληνισμό, την Ομογένεια και την Ελληνική Ορθόδοξη Εκκλησία της Αμερικής, η οποία ευρίσκεται στην κατηφόρα χωρίς φρένα και με οδηγό χωρίς φρένας.
Η αντικατάστασή του είναι επιβεβλημένη και η πορεία για την Αυτοκέφαλη Ορθόδοξη Εκκλησία Αμερικής περισσότερο αναγκαία από ποτέ. Μετά την Ιακωβική ….εποχή τα τεράστια λάθη του Φαναριού , οδήγησαν την Εκκλησία μας στην ανυπαρξία, στην καταστροφή . Κατάντησαν τις κοινοτητές μας οικονομικά προβληματικές και έδωσαν
την ευκαιρία στην MELTING POT ….. να θεριέψει την χοάνη της και να Αφελληνίζει … και κυριολεκτικά να καταβροχθίζει, το μέλλον του Ελληνισμού σ’αυτήν την χώρα, τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here