ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΣΥΝΤΑΞΗΣ (Νικος Σταματάκης): Με μια λακωνική ανακοίνωση που σε δέκα μόνο γραμμές συμπυκνώνει όλη την ουσία της αντιπαράθεσης στην Ομοσπονδία Ελληνικών Σωματείων Ν.Υόρκης και αναδεικνύει την άδολη αγάπη της για την Ομογένεια και τον Ελληνισμό, η Μαρία Μάρκου εκμηδενίζει τους ανόητους συκφάντες και τους βάζει στη θέση που τους αξίζει – δηλαδή στα “κατακάθια της Ομογένειας.”

ΕΔΩ ΑΥΤΟΥΣΙΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – Maria Markou_δελτίο τύπου

ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ  TO KEIMENO ΠΑΡΑΚΑΤΩ 

=========================

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σχετικά με τα όσα ακούγονται και λέγονται περί την άδικη κριτική που ασκείται περί της
διοικήσεως της Ομοσπονδίας τα τελευταία έτη, εμείς ενεργούμε με γνώμονα το συμφέρον της Ομογένειας και τη διασφάλιση της τήρηση της διαφάνειας και τη νομιμότητας. Πρώτοι εκείνοι που θεωρούν ότι θίγονται, θα έπρεπε να επιδιώκουν και να επιζητούν τον έλεγχο αυτών. Είναι δε προφανές τα όσα συμβαίνουν στην Ομοσπονδία αποτελούν ενδιαφέρον της ομογένειας και ευθύνη και κίνητρο για όλους μας. Η διεξαγωγή ελέγχου για τη τήρηση νομιμότητας δεν αποτελεί συκοφαντία αλλά αναγκαιότητα σύμφωνα με τους κανόνες δικαίου μας.

Με εκτίμηση και αγάπη στην ομογένεια και τον Ελληνισμό,

Μαρία Μάρκου, Δικηγόρος

2 COMMENTS

  1. Η πιστοποιηση της υπαρξης των εγγραφεντων μελων στην Ομοσπονδια Ελλανικων Σωματειων ΝΥ και ο ελεγχος των οικονομικων της ειναι στοιχειωδη για την ευρυθμη λειτουργια της και απαιτειται απο το Καταστατικο της που ολοι πρεπει να το υποστηριζουν και να σεβονται

  2. Λίγα λόγια από την Κυρία Μάρκου , αλλά
    καθαρά και ξάστερα και αν κανένας έχει
    αντίρηση , ιδού η Κυρία Μάρκου ιδού και
    το πήδημα.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here