Του Στέλιου Τάτση

Το βίντεο που θα παρακολουθήσετε μιλάει από μόνο του και επιβεβαιώνει τον τίτλο του κειμένου μου. Φυσικά αυτή η περίπτωση δεν είναι η μοναδική, σίγουρα θα υπάρχουν πολλές που όμως δεν φθάνουν στο φως της δημοσιότητας διότι η παγκόσμια ενημέρωση είναι παντελώς καπελωμένη – πουλημένη, στην Πατρίδα μας μπορεί και να κατέχει την πρωτιά , διότι Παπαγάλοι και παπαγαλάκια είναι τσιράκια της ΝΤΠ. Εάν δεν υπήρχε το διαδίκτυο , θα ήμασταν εντελώς τυφλοί και ίσως ο εμβολιασμός να είχε φθάσει σε πολύ υψηλά επίπεδα. Βλέπετε ο Διάβολος φτιάχνει τις δικές του παγίδες, (το διαδίκτυο είναι μία από τις πολλές) , αλλά επειδή βρίσκεται κάτω από το Θεό δεν είναι τέλειες, υπάρχουν χαραμάδες… τις οποίες  εκμεταλλεύεται  ο άνθρωπος και τον αποδυναμώνει.  Το διαδίκτυο είναι ένα από τα φοβερά του όπλα, το οποίον όμως λόγω των χαραμάδων ….Ο πιστός, ο συνετός άνθρωπος με την βοήθεια του Θεού, το στρέφει εναντίον του, τον πληγώνει και τον εμποδίζει να κατακτήσει τους πάντες και τα πάντα.

Η αληθινή ιστορία που θα ακούσετε και που συνέβη στην Αμερική, προφανώς δεν θα είναι η μόνη θα είναι πολλές, ίσως μάλιστα στην Πατρίδα να κάνει μεγάλη εντύπωση διότι οι αντιστάσεις λόγω της κατάρας της ΔΙΧΟΝΟΙΑΣ είναι σχεδόν ανύπαρκτες. Είναι ντροπή ΑΙΣΧΟΣ να βλέπεις , όταν κάποιος χάνει την δουλειά του λόγω  των προσωπικών του πεποιθήσεων και να υπάρχουν άμεσα άτομα που χωρίς κανένα ενδυασμό τρέχουν  να καλύψουν-να κλέψουν , να αρπάξουν σαν τα θηρία στην ζούγκλα  την θέση του. Δυστυχώς η μοίρα μας είναι συνδεδεμένη πάρα πολύ με την λέξη ΠΡΟΔΟΣΙΑ που είναι το υπερόπλο στα χέρια των ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ και εξωτερικών εχθρών μας και σ’αυτήν αναφέρεται ο Εθνικός μας ποιητής , στον στοίχο του Εθνικού μας Ύμνου: “Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει, μόνο λίγο καιρό ξαποστένει και ξανά προς την Δόξα τραβά“.

Όπως ανέφερα πιο πάνω η ιστορία των Αμερικανών εργατών δεν είναι η μόνη, γνωρίζω από πρώτο χέρι μία άλλη αληθινή ιστορία την οποίαν μου ενεπιστεύθη φίλος Ελληνοαμερικανός γιατρός, γι’αυτό και δεν θα αναφέρω το όνομά του. Αυτός και η κόρη του είναι γιατροί εν υπηρεσία και για τους δικούς τους λόγους δεν επιθυμούν να κάνουν το εμβόλιο. Η υπηρεσία τους τους πληροφόρησε προφορικά να μην επιστρέψουν στις εργασίες τους εάν δεν έχουν κάνει το εμβόλιο. Μια μεγάλη μερίδα δεκατεσσάρων χιλιάδων ιατρών και 12 χιλιάδων νοσηλευτών, οργανώθηκαν, διέθεσαν ο καθένας τους από 100 δολάρια και ανέθεσαν την υποθεσή τους  σε νομικούς, οι οποίοι τους συμβούλεψαν λεγοντάς τους, πως εάν δεν σας απολύσουν εγγράφως  εσείς θα πηγαίνετε στις εργασίες σας και θα πληρώνεστε, εάν σας απολύσουν εγγράφως τότε θα αναλάβουμε την υπεράσπισή σας εμείς. Επί του παρόντος  ούτε γάτα ούτε ζημιά… Συνεχίζουν να πηγαίνουν κανονικά στις δουλειές τους.

Αυτή λοιπόν η κίνηση των γιατρών τι μας διδάσκει; Μας διδάσκει πως αυτό που δεν
μπορούμε να κάνουμε μόνοι μας διότι το κόστος θα είναι τεράστιο, μπορούμε να το
κάνουμε  συντεταγμένα μαζί με άλλους . Στην προκειμένη περίπτωση τα 100 δολάρια
που πλήρωσε ο καθένας τους είναι αμελητέο ποσό, για τους δικηγόρους όμως είναι
2.6 εκατομμυρια δολάρια που είναι ένα τεράστιο ποσό. Οι αγώνες λοιπόν κερδίζονται μόνο όταν είμεθα ηνωμένοι ας παραδειγματιστούμε από τα παραδείγματα που ανέφερα για να υπερασπιστούμε τα δικαιά μας, την Πατρίδα μας, την οικογενειά μας  την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ και την ΠΙΣΤΗ μας.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here