Του Στέλιου Τάτση
Ας παραδειγματιστούμε όλοι από τους αγώνες των Ελλήνων αδελφών μας νεκρών και ζοντανών για την Υψίστη αρετή που είναι η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ του Έθνους, αλλά και του κάθε Έλληνα σαν μεμονωμένο άτομο. Από τον καιρό που ένιωσα τον κόσμο διαχρονικά,
έβλεπα τους Έλληνες να πολεμούν, άλλοτε τον εξωτερικό εχθρό, άλλοτε τον εσωτερικό …. και την Ελευθερία μας συνεχώς να δοκιμάζεται, από τον καιρό που στήθηκε και σήκωσε κεφάλη η Νέα Τάξη Πραγμάτων, η οποία μεταχειρίζεται έναν πρωτοφανή και ύπουλο πόλεμο κατά της ανθρωπότητας.
Με όπλα το χρήμα και την εντελώς αλωμένη ενημέρωση , ελέγχει τις Θρησκευτικές και
πολιτικές ηγεσίες των Λαών και επιβάλλει μέσω αυτών των ασυνείδητων και πουλημένων αχεράνθρωπων….. τα σατανικά της σχέδια. Σήμερα γιορτάζουμε μια μεγαλειώδη νίκη μας,
ΟΧΙ όμως και την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ μας. Σήμερα είμαστε περισσότερο ανελεύθεροι από ποτέ άλλοτε, είμεθα “ελεύθεροι πολιορκημένοι” από αυτούς που μας κυβερνούν, εκκλησιαστικά και πολιτικά, γι’αυτό και δεν πρέπει να αναπαυόμαστε αλλά να επαγρυπνούμε και να αποφεύγουμε τις αναμεταξύ μας συγκρούσεις.
Ο καθένας μας μπορεί να επιλέγει τον τρόπο που θέλει να ζήσει χωρίς να προσπαθεί να επιβληθεί στον άλλο , διότι αυτό είναι που επιδιώκουν τα Τέρατα, οι μισάνθρωποι που τα μόνα που λατρεύουν είναι το χρήμα και τον Σατανά. Ενωμένοι θα μπορέσουμε να αντισταθούμε στα ανδρείκελα της ΝΤΠ που μας κυβερνούν.
Ο κορονοιός είναι ένας ιός που αργά η γρήγορα θα αποδυναμωθεί και θα χαθεί από μόνος του, ο πραγματικός λόγος που εκκολάπτεται είναι η βελόνα την οποίαν προσπαθούν με κάθε τρόπο να την μπήξουν σε όλους μας, διότι μέσα σε αυτήν κρύβεται ο ίδιος ο Σατανάς …..
Ο κορονοιός είναι ένας άλλος ιός, ο ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΙΟΣ είναι η Νέα Τάξη Πραγμάτων με τα τσιράκια της, αυτός είναι ο σημερινός εχθρός του ανθρώπου και αυτόν καλούμεθα να πολεμήσουμε όλοι μας ενωμένοι, αν χάσουμε αυτήν την μάχη, η λέξη άνθρωπος θα έχει διαγραφεί και από τα λεξικά, διότι θα είμεθα ισοδύναμοι με τα ΖΩΑ.
Δυστυχώς σήμερα μπορεί να φωνάζουμε “ΖΗΤΩ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ” αλλά κοροϊδεύουμε τους
εαυτούς μας γιατί δεν είμαστε ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ, είμεθα πιο ανελεύθεροι από ποτέ άλλοτε,
ζούμε σε καιρούς που όλες οι αξίες καταπατούνται, δεν ορίζουμε ούτε τα παιδιά μας ούτε τους ίδιους τους εαυτούς μας.
Ας γίνει η θυσία εκείνων που πολέμησαν σαν σήμερα τον εχθρό παράδειγμα και δύναμη σε
όλους μας για να εξέλθουμε νικητές και στους δύσκολους τούτους χρόνους που όπως όλα
δείχνουν είναι οι ΕΣΧΑΤΟΙ ΧΡΟΝOI…

1 COMMENT

  1. Ειναι αντισυνταγματικο να υποχρεωνονται τα παιδια που ΔΕΝ νοσουν βαρεια απο τον κορωνοιο να υφιστανται τον εμβολιασμο για να προστατευσουν ΑΛΛΟΥΣ και οχι τον εαυτο τους. Καθε ιατρικη πραξη πρεπει γινεται με την εγγραφη ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ του ατομου.
    Οι μαζικες απολυσεις ανεμβολιαστων ειναι αδικες ,διοτι ετσι θελουν να προστατευσουν ΑΛΛΟΥΣ δηλαδη τους ευπαθεις οι οποιοι προστατευονται με επιτυχια εμβολιαζομενοι και τηρουντες αποστασεις και φορωντας μασκα σε κλειστους χωρους οπως γινοταν στην αρχη της πανδημιας.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here