Του Στέλιου Τάτση

Ποτέ δεν πίστεψα πως οι δυό Μαριονέτες θα  μπορούσαν να κάνουν θαύματα εννοώντας Μητσοτάκη και Δένδια , από την αρχή παίζουν το παιχνίδι της ΝΤΠ  η οποία τους χρησιμοποιεί  μεταχειριζόμενη ως μαστίγιο και καρότο το υπέρβαρο χρέος, θηλιά περασμένη στον λαιμό που πότε την σφίγγουν και πότε την χαλαρώνουν.

Δεν ξέρω εσείς πως τους βλέπετε, αλλά εγώ γελάω γιατί μου φαίνονται σαν καραγκιόζηδες η
μάλλον φιγούρες στα χέρια  των Καραγκιόζηδων, δηλαδή της ΝΤΠ. Επίσης δεν συμφωνώ με αυτό που γράφτηκε για τον Ανδρέα Παπανδρέου ότι ήταν κορυφαίος των Πρωθυπουργών, αντίθετα ήταν κορυφαίος Προδότης, διότι δανειζόταν και μοίραζε τα δανεικά στους Ιθαγενείς του  με αποτέλεσμα να ζουν σε μια ψευδαίσθηση ότι η ζωή τους άλλαξε πλέον και πως δεν χρειάζεται πλέον η αποταμίευση και τα ξόδευαν λες και ήταν  χαρτομάντιλα. Η ρίζα του κακού ξεκινάει από αυτόν γιατί είχε το “χάρισμα” να εξαπατά  τους Έλληνες τους οποίους έβλεπε ως Ιθαγενείς. Το μεγαλύτερο μέρος ευθύνης για την σημερινή κατάντια το επομίζεται αυτός.
Εγώ ήμουν πάντα αντίθετος με αυτούς που ζητωκραύγαζαν για τις Αμερικανικές βάσεις στην
Πατρίδα μας, διότι δεν γίνονται για τα δικά μας συμφέροντα διότι δυστυχώς δεν συμπίπτουν με τα δικά τους. Μας χρησιμοποίησαν και ο Μπαιντενόπουλος…. έγινε  Μπαιντούρκαλος. Μας την έφεραν μπαμπέσικα, αφού τα πήραν όλα από εμάς , έκαναν άμεσα την στροφή. Οι βάσεις έγιναν  με την υπόδειξη του Ισραήλ για την δική του ασφάλεια, λόγω Ρωσίας- Ιράν- Συρίας και να είναι το μαλακό υπογάστριο κατά της Ρωσίας επειδή δεν εμπιστεύονται 100/% τους Τούρκους οι οποίοι πρέπει να παραδεχτούμε ξέρουν να παίζουν πολύ καλά το παιχνίδι του Παπατζή προκειμένου να αρμέγουν καλά την ΝΤΠ και τα τσιράκια της.
Ο όρος “Όποιος ελέγχει το Αιγαίο  ελέγχει και τις χώρες της Μαύρης θάλασσας“, είναι η
πραγματικότητα. Εδώ που φτάσαμε είμεθα δυστυχώς υπό κατοχήν της Δύσης εις την οποίαν ανήκουμε, όπως δυστυχώς ειπώθηκε.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here