Του Στέλιου Τάτση

Η ΕΛΠΙΔΑ φτερουγίζει, η Πάτρα έκανε την αρχή, συνεχίστε τον αγώνα αδέλφια μας, μην αφήσετε τους στημένους…. που σας κυβερνούν να ξαποστάσουν σε χλωρό κλαρί, γίνετε παράδειγμα όλων των λαών της Ευρώπης, όλοι μαζί αγωνιστείτε για το μέλλον το δικό σας, των παιδιών σας, των εγγονιών σας, της Ελλάδας μας και της Ευρώπης. Διώξτε όλους τους ξένους παρείσακτους που σας τους κουβαλάνε για να αλλάξουν το δημογραφικό και να σας αναγκάσουν να δραπετεύσετε από την Πατρίδα σας και να αλλάξει το χρώμα της από μονόχρωμη, ομοιογενή και ομόθρησκη να γίνει πολύχρωμη…και πολυπολιτισμική.
Έφτιαξαν τα Τέρατα το Αμερικανικό μοντέλο …. και το πουλάνε παντού για να εξαθλιώσουν τους γηγενείς πληθυσμούς , το μείγμα τους βολεύει γιατί είναι δύσκολο να συνεννοηθεί . Όλα τα πρόβλεψε ο Μέγας Ιεράρχης Χριστόδουλος, γι’αυτό και πρέπει να ανακηρυχτεί σε
Μεγάλο Προφήτη, στις μέρες μας η Πατρίδα μας και οι Έλληνες έχουν στριμωχθεί στην κρεατομηχανή, για να γίνουν κιμάς.
Παλαιά κολλρούσαν την ρετσινιά του κομμουνιστή, σήμερα οι κομμουνιστές …. (γιατί κομμουνιστές είναι οι Νεοταξήτες) στοχοποιούν τους Πατριώτες με την ρετσινιά του φασίστα και του ρατσιστή. Προσπαθούν με τις ρετσινιές τους να καπηλεύονται τους λαούς για να τους διαιρούν και να τους εκμεταλεύονται.
Εδώ και τώρα ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ είναι
η μόνη διέξοδος στο ΑΔΕΞΟΔΟ.
=================================  

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here