Του Στέλιου Τάτση

Βλέπω τους Ευρωπαίους “ ηγέτες” τον έναν μετά τον άλλον να κάνουν δηλώσεις εναντίον της Ρωσίας και ξεκαρδίζομαι στα γέλια, μου θυμίζουν θέατρο σκιών Καραγκίόζη στο οποίον φυγούρες είναι οι ηγέτες των Ευρωπαϊκών χωρών, με τον πλέον γελίο τον δικό μας που δίνει το παρόν, όπως ο μικρός γιός του Καραγκιόζη Κατσουλίνος. Ο μεγάλος αδελφός …. που τους έχει στήσει όλους, τους επέβαλε να κάνουν δηλώσεις και να πάρουν μέτρα κατά της Ρωσίας και να σπάζουν τα ίδια τους τα μούτρα, αφού τα μέτρα που παίρνουν είναι εναντίον της Ευρώπης και των λαών της. Είναι όλοι τους καρπαζοεισπράκτορες του μεγάλου αδελφού και ο ίδιος να θησαυρίζει, από την αύξηση της ενέργειας και την πτώση του ευρώ.
Ο Μάγκας πάλι απεδείχθηκε ο Ερντογάν, ο οποίος πήρε ίσες αποστάσεις, λέγοντας πως και οι δύο χώρες είναι φίλες χώρες της Τουρκίας. Φοβούμαι πως αυτόν τον ελιγμό του Ερντογάν και τον άθλιο δικό μας, θα τον πληρώσουμε πολύ ακριβά. Οι Νεοταξίτες εγκατέστησαν έναν ανεγκέφαλο βλάκα στην Ουκρανία, για να βγάλει το φίδι από την τρύπα τεστάροντας τον Ρωσικό γίγαντα.
Σε καιρούς χαλεπούς… για την Ορθοδοξία που από την κεφαλή…. μέχρι την ουρά εξέρχεται οσμή μπόχας, στο πρόσωπο του Βλαδίμηρου βρίσκει τον υποστηρικτή της και ευχή όλων μας είναι, στο προσωπό του να συντελεστεί και να γίνει αληθινό το όνειρο της ένωσης του Ορθοδόξου τόξου και ο κάθε στημένος κατεργάρης να υποστεί τις συνέπειες, όπως τον σχισματικό Καραγκιόζη της Ουκρανίας, το Φανάρι….. και όλους τους υπόλοιπους που τον αναγνώρισαν μέσα στους οποίους συμπεριλαμβάνονται και οι δικοί μας οι λεβέντες…
Μητροπολίτες της Ι.Δ. Συνόδου της Πατρίδας και όλων των Αρχιεπισκόπων των
Ελληνικών Ορθοδόξων Εκκλησιών Εξωτερικού. Δυστυχώς αν δεν διαλυθεί η ΝΤΠ θα ισχύει πάντοτε για τους λαούς της γης η συνταγή των Νεοταξιτών, του “διαίρει και βασίλευε” και την νύφη θα την πληρώνουν οι ίδιοι οι λαοί .
Ας ελπίσουμε πως επιτέλους ο Θεός επέλεξε και ευδόκησε τον Αρχηγό που θα φτάσει στο κόκκαλο, θα συντρίψει το καρκίνωμα που λέγεται ΝΤΠ και να επέλθει η πολυπόθητη Ειρήνη επί της γης και να δοξαστεί το όνομα του Θεού με την μεγαλοπρεπή λειτουργία στον Βυζαντινό Ναό τον της Θεού Σοφίας, την Αγία Σοφία και να ξαναηχήσουν τα τετρακόσια σήμαντρα και οι εξηνταδυό καμπάνες.
Αμήν

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here