ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ – 31 ΜΑΡΤΙΟΥ: Ευχαριστούμε θερμά τον Αγγελο Αγγελάτο του Greek Voice TV που μας έστειλε το πλήρες βίντεο από την ενθουσιώδη παρέλαση στο Τάρπον Σπρινγκς το οποίο και παραθέτουμε…

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΣΥΝΤΑΞΗΣ (Νίκος Σταματάκης) Σε τέτοιες περιπτώσεις οι φωτογραφίες μιλούν μόνες τους!  Στο ελληνικό χωριό των σφουγγαράδων, το Tarpon Springs της Φλόριδα γιόρτασε την Ελληνική Ανεξαρτησία με μεγάλη παρέλαση και χορούς… Η συμμετοχή του κόσμου στον ανοιξιάτικο καιρό ήταν μεγάλη και ο ενθουσιασμός διάχυτος.  Τα παιδιά των σχολείων και των κοινοτήτων έκλεψαν την παράσταση!!

Παρών ήταν και ο δήμαρχος της Ηλιδας, Ιωάννης Λυμπέρης, μιας και η αδελφοποίηση της οποίας με την πόλη του Τάρπον Σπρινγκς, ολοκληρώθηκε την Παρασκευή με την τελική υπογραφή της σχετικής συμφωνίας, μαζί με άλλους παράγοντες του Δήμου Ηλιδας. Την Παρέλαση παρακολούθησαν, επίσης, ο επίσκοπος Σεβαστιανός, εκ μέρους του μητροπολίτη Ατλάντας, κ. Αλεξίου, ο πρόεδρος του Ελληνοαμερικανικού Εθνικού Συμβουλίου, Βασίλης Ματαράγκας, από τους βασικούς χορηγούς της παρέλασης, ο γενικός πρόξενος της Ελλάδος στην Τάμπα, Λουκάς Τσώκος, ο πολιτειακός γερουσιαστής Ροντ Αϊλαντ, Λεωνίδας Ραπτάκης, ο δήμαρχος Τάρπον Σπρινγκς, Κρις Αλαχούζος, ο νεοεκλεγείς δήμαρχος, Κώστας Βατικιώτης, ο νέος κομίσιονερ του Δήμου Τάρπον Σπρινγκς, Πήτερ Κουλιάς, ο αρχιερατικός επίτροπος της Μητρόπολης Ατλάντας, π. Τζέιμς Ρουσάκης, ο ιερατικός προϊστάμενος της κοινότητας Αγ. Νικολάου, π. Αθανάσιος Χαριλάου, η πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελλήνων Εκπαιδευτικών Αμερικής, Στέλλα Κοκόλη, ο επιχειρηματίας από την Πάτρα, Κωνσταντίνος Μπακαλάρος χορηγός της Παρέλασης κ.ά.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here