Free Porn
Home Θέματα Ελλάδα Παθιασμένη Ομιλία της Μαρίας Μάρκου για την Ομογένεια στο Συνέδριο ΚΙΝΑΛ /...

Παθιασμένη Ομιλία της Μαρίας Μάρκου για την Ομογένεια στο Συνέδριο ΚΙΝΑΛ / ΠΑΣΟΚ!…

5
426

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΣΥΝΤΑΞΗΣ (Νίκος Σταματάκης): Η γνωστή δικηγόρος Μαρία Μάρκου μίλησε στο συνέδριο του ΚΙΝΑΛ / ΠΑΣΟΚ, δηλαδή στο συνέδριο μετονομασίας του ΚΙΝΑΛ σε ΠΑΣΟΚ. Σύμφωνα με αξιόπιστες πληροφορίες η κα. Μάρκου προωθείται από το κόμμα σε υπεύθυνη θέση για ομογενειακά θέματα.  Με το πάθος που μίλησε για την ομογένεια της Αμερικής η Μαρία ασφαλώς και αξίζει πολλές υπεύθυνες θέσεις.  Είναι άξια και ικανότατη για την προώθηση των χρονιζόντων προβλημάτων μας… Εμείς ως Ομογένεια δεν πρόκειται να αναλωθούμε σε ελληνικές κομματικές αντιπαραθέσεις αλλά πρέπει να προωθούμε σταθερά όλες τις δυνατές φωνές – ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ… Ο στόχος μας πρέπει να είναι πάντοτε η επίτευξη πρακτικών αποτελεσμάτων στα εθνικά μας θέματα και στα θέματα που συνδέουν την Ομογένεια με την Ελλάδα και ειδικά το θέμα της ψήφου αλλά και πολλά άλλα. Η Μαρία είναι απολύτως κατάλληλη για τέτοια θέματα. Και πάλι τονίζω ότι εδώ το θέμα δεν είναι οι όποιες ιδεολογίες αλλά η εθνική ενότητα – και ιδιαίτερα της Ομογένειας με την Ελλάδα και Κύπρο.  Ακούστε την γεμάτη πάθος 5λεπτη ομιλία της και θα πεισθείτε!… Μετά το βίντεο ακολουθεί ρεπορτάζ για το συνέδριο του ΚΙΝΑΛ/ΠΑΣΟΚ…

===========================

Συνέδριο ΠΑΣΟΚ: Η επιστροφή του πράσινου ήλιου, ο ενθουσιασμός και τα μηνύματα Ανδρουλάκη

Συνέδριο ΠΑΣΟΚ: Η επιστροφή του πράσινου ήλιου, ο ενθουσιασμός και τα μηνύματα Ανδρουλάκη
«Tο βράδυ των εθνικών εκλογών η παράταξή μας θα είναι στην όχθη των νικητών, ισχυρή, δυνατή, περήφανη. Και θα κοιτάμε στην όχθη των ηττημένων τη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ που θα έχουν απωλέσει την κοινωνική τους δύναμη», δήλωσε ο Νίκος ΑνδρουλάκηςINTIME NEWS / ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Με ισχυρή δόση ΠΑΣΟΚ, συμβολικά και ουσιαστικά, ξεκίνησε το 3ο Συνέδριο του κόμματος, που σε όλα θύμιζε τις καλές παλιές εποχές. Τότε που το ΠΑΣΟΚ μεσουρανούσε έχοντας τεράστια εκλογικά ποσοστά, όρεξη, προτάσεις, λύσεις για τα καθημερινά θέματα της κοινωνίας και προπαντός καλλιεργούσε προσδοκία στον ελληνικό λαό.

Κάτι τέτοιο φιλοδοξεί να καλλιεργήσει σήμερα και ο Νίκος Ανδρουλάκης. Προσδοκίες στους Έλληνες πολίτες και εθνική αυτοπεποίθηση, θέλοντας να θυμίσει ότι το κόμμα στο οποίο ηγείται κάποτε οι προκάτοχοί του είχαν προσφέρει αφειδώς αυτά τα χαρακτηριστικά. Θέλησε και με τη σκηνική παρουσία του συνεδρίου να δείξει ότι επιθυμεί την επιστροφή του καλού ΠΑΣΟΚ, απορρίπτοντας λάθη του παρελθόντος και τις κακές στιγμές. Το είπε άλλωστε στην ομιλία του κάνοντας αυτοκριτική.

Πράσινες σημαίες, ο ήλιος και τα γνωστά τραγούδια

Σημαίες και λάβαρα με τον πράσινο ήλιο. Μουσικές και τραγούδια γνώριμα από το παρελθόν ( Θα τον μεθύσουμε τον ήλιο…), συνθήματα όπως «το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ ενωμένο δυνατό», καθώς και παρατεταμένα χειροκροτήματα ήταν η εικόνα της χθεσινής πρώτης ημέρας του συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

Ο νέος αρχηγός του ΠΑΣΟΚ θέλησε απευθυνόμενος στους περίπου 5 χιλιάδες συνέδρους να αναφερθεί σε όλα τα θέματα και για αυτό το λόγο η ομιλία του ήταν μεγάλη σε χρόνο. Εκτόξευσε βολές κατά της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ. Παράλληλα, όμως, παρουσίασε τις δικές του θέσεις και προτάσεις για το αύριο της ελληνικής κοινωνίας. Επιβάλλεται, είπε, ένα άλμα θεσμικής εξυγίανσης της πολιτικής. «Η διακυβέρνηση του τόπου δεν πρέπει να στηρίζεται σε κόμματα-καρτέλ, που λαφυραγωγούν το κράτος και διαπλέκονται με ισχυρά οικονομικά συμφέροντα» σημείωσε.

Απάντηση στον Τσίπρα: «Μια κηραλοιφή δρόμος ο Βελόπουλος»

Ο κ. Ανδρουλάκης θέλησε να αντιστρέψει το ερώτημα που του έθεσε ο Αλέξης Τσίπρας για το τι θα κάνει το ΠΑΣΟΚ και πως θα πορευτεί στο θέμα των συνεργασιών. Χαρακτήρισε ψευτοδίλημμα το ερώτημα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ και απάντησε κάνοντας επίθεση στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, εισπράττοντας δυνατό χειροκρότημα. «Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης που, αφού επί χρόνια συνεργάστηκε με την ακροδεξιά, μας καλεί να συγκροτήσουμε ”προοδευτικό μέτωπο”. Ο κ. Τσίπρας μας ζητάει να πούμε τώρα με ποιον θα κυβερνήσουμε. Σε αυτό το θέμα φαίνεται ότι έχει ασθενή μνήμη. Ξέχασε ότι τον Ιανουάριο του 2015 έλεγε στον ελληνικό λαό ότι έρχεται η πρώτη φορά αριστερά, ξαφνικά σαν μπαμπούσκα έβγαλε από μέσα τον ακροδεξιό κ. Καμμένο. Αν ψάχνει ξανά τέτοια μέτωπα, υπάρχουν λύσεις. Άλλωστε ποια η διαφορά τού τότε συνεργάτη του με τον κ. Βελόπουλο; Μια κηραλοιφή δρόμος, ας τον περπατήσει».

Παράλληλα, έβαλε στο στόχαστρό του και τη ΝΔ για την οποία είπε ότι απέτυχε σε όλες τις κρίσεις, επιλέγοντας όχι το επιτελικό κράτος αλλά το επιτελικό χάος. «Σε κάθε εκδοχή του, το δίλημμα που θέτει ο κ. Μητσοτάκης είναι σαφές: “ΝΔ ή χάος”. Όμως, όσοι είχαν την ατυχία να γνωρίσουν την ετοιμότητα του επιτελικού κράτους, γνωρίζουν ότι δεν υπάρχει δίλλημα, γιατί ΝΔ και χάος είναι το ίδιο πράγμα».

INTIME NEWS / ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Μακριά από το σύνδρομο ΣΥΡΙΖΑ

Συνεχίζοντας την ίδια ρητορική και αφού πλέον φαίνεται ξεκάθαρα ότι το ΠΑΣΟΚ θα πορευτεί αυτόνομο και δεν θα ταλαιπωρείται από το σύνδρομο Τσίπρα ο κ. Ανδρουλάκης στην ομιλία του είπε για τα δύο μεγάλα κόμματα: «Και οι δύο έχουν έναν κοινό στόχο. Να αναχαιτίσουν αυτό το δυναμικό ξεκίνημα και την αναγέννηση της δημοκρατικής παράταξης και του ΠΑΣΟΚ. Σας εγγυώμαι όμως ότι δεν θα τα καταφέρουν».

Όσο για τα «κάλπικα», όπως τα χαρακτήρισε, διλήμματα που θέτουν, μακριά από τις ανάγκες του ελληνικού λαού, ο κ. Ανδρουλάκης τόνισε: «Μας ρωτάνε, “με ποιο κόμμα θα συμπράξουμε”, δήθεν για να μας φέρουν σε δύσκολη θέση. Κανένας από τους δύο δεν θέλει να μοιραστεί την εξουσία. Δεν θέλουν το ΠΑΣΟΚ, θέλουν τις ψήφους του ΠΑΣΟΚ. Εμείς όμως ενωμένοι και δυνατοί θα αποδείξουμε στις εθνικές εκλογές ότι το ΠΑΣΟΚ δεν επέστρεψε ως ρυθμιστής, αλλά ως πρωταγωνιστής». Και πρόσθεσε : «Εμείς σεβόμαστε την ετυμηγορία των εκλογών. Δεν στήνουμε κυβερνήσεις στο παρασκήνιο υπό την καθοδήγηση οικονομικών συμφερόντων και αυτό ας το πάρει χαμπάρι και η ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ. Δεν πρόκειται να μιμηθούμε τον ακραίο οπορτουνισμό τους για να κατακτήσουμε την εξουσία, διχάζοντας τον ελληνικό λαό».

Ο κ. Ανδρουλάκης εμφανίστηκε αισιόδοξος λέγοντας ότι «το βράδυ των εθνικών εκλογών η παράταξή μας θα είναι στην όχθη των νικητών, ισχυρή, δυνατή, περήφανη. Και θα κοιτάμε στην όχθη των ηττημένων τη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ που θα έχουν απωλέσει την κοινωνική τους δύναμη. Ο λαός θέλει κάτι διαφορετικό από τα μεγάλα λόγια, τη δημαγωγία, τη διχόνοια και το πελατειακό κράτος. Πήραμε τα μαθήματα της οικονομικής κρίσης κι έχουμε αλλάξει πραγματικά. Δεν θα ξαναπληγώσουμε τον ελληνικό λαό, ό,τι τον πλήγωσε μένει πίσω στο περιθώριο της ιστορίας. Γινόμαστε ένα κόμμα της προόδου, του ρεαλισμού, της ευρωπαϊκής σοσιαλδημοκρατίας, έτοιμο να προσφέρει λύσεις και μια ισχυρή κυβέρνηση για έναν λαό που ζητά πάνω απ’ όλα την αξιοπρεπειά του για αυτόν, τα παιδιά και τα εγγόνια του».

Στέγαση για τα νέα ζευγάρια

Μιλώντας για τις προγραμματικές του θέσεις και τις προτάσεις του, βασισμένες στη σοσιαλδημοκρατία, ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ επισήμανε ότι δεν έχει μέλλον μια Ευρώπη που η ενεργειακή της σταθερότητα είναι στα χέρια των Ρώσων, η ασφάλειά της βρίσκεται στα χέρια των Αμερικανών κι ένα μεγάλο μέρος της παραγωγικής της βάσης στα χέρια των Κινέζων. «Δεν είναι αυτό το όραμα της ευρωπαϊκής σοσιαλδημοκρατίας. Πρόσφατα ο κ. Μητσοτάκης δήλωσε ότι δεν μπορεί να περιμένει την Ευρώπη γιατί λειτουργεί σαν αργοκίνητο καράβι. Ξέχασε όμως να συμπληρώσει ότι αυτό οφείλεται στις ιδέες και αντιλήψεις της δικής του πολιτική́ οικογένειας, που υπονομεύουν όλες τις μεγάλες πολιτικές της ενότητας και της προοπτικής».

Αναφέρθηκε στην ανάγκη μια ολοκληρωμένης πολιτικής για τη στέγαση των νέων ανθρώπων και της πρόσβασης σε αξιοπρεπή κατοικία, μέσω της δημιουργίας ενός δημόσιου αποθέματος κατοικιών με κοινωνικά κριτήρια, που πρώτο έθεσε στον δημόσιο διάλογο το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής, προτάσσοντας όπως είπε την ανάγκη «να μπορούν οι νέοι άνθρωποι να ξεκινήσουν τη ζωή τους, στο δικό τους σπίτι, χωρίς να χρειάζεται να δώσουν πάνω από το 50% του εισοδήματός τους όπως συμβαίνει για πάνω από το 60% των συμπολιτών μας που νοικιάζουν το σπίτι στο οποίο μένουν».

Συγκίνηση για τη Φώφη Γεννηματά

Στην έναρξη του συνεδρίου ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ, με μία συγκινητική κίνηση, άφησε ένα λευκό τριαντάφυλλο σε μια άδεια καρέκλα για τη μνήμη της Φώφης Γεννηματά και λίγα λεπτά μετά προβλήθηκε ένα επίσης συγκινητικό βίντεο-αφιέρωμα στην αδικοχαμένη πρώην πρόεδρο.

INTIME NEWS / ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Παρόντες στην πρώτη σειρά και οι τρεις πρώην αρχηγοί δύο εκ των οποίων πρώην πρωθυπουργοί: Κώστας Σημίτης και Γιώργος Παπανδρέου ενώ ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος καθόταν δίπλα ακριβώς από τον Γιώργο Παπανδρέου και παρά τις διαφωνίες τους έκαναν σαν να μην συμβαίνει απολύτως τίποτα. Μάλιστα ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης αποθεώθηκε στην ομιλία του, λέγοντας ότι είναι ένα από τα ωραιότερα και σημαντικά συνέδρια που έχει παρακολουθήσει. Ο ίδιος μίλησε για την «κοινωνική αλλαγή» που μπορεί να πυροδοτήσει το ΠΑΣΟΚ, όσο και για τις προϋποθέσεις επιτυχίας του κόμματος, δηλαδή «συστηματική εργασία για την κατανόηση των προβλημάτων και η επεξεργασία λύσεων. «Το ζητούμενο είναι η προοδευτική παράταξη να παρουσιάζει μια συνολική και ολοκληρωμένη άποψη για την κοινωνία που επιδιώκει, στην οποία θα εντάσσονται και οι επιμέρους στόχοι της» ανέφερε.

Πρόεδρος του Συνεδρίου ορίστηκε το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, Πέτρος Ευθυμίου, ο οποίος στην ομιλία του είπε ότι οι περισσότεροι από τους παρόντες δεν είχαν γεννηθεί όταν ο Ανδρέας Παπανδρέου ίδρυσε το ΠΑΣΟΚ θέλοντας έτσι να δείξει την μεγάλη ανανέωση που έχει επέλθει στο κόμμα.

INTIME NEWS / ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
INTIME NEWS / ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
INTIME NEWS / ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Το πρόγραμμα του Σαββάτου και της Κυριακής

Σήμερα Σάββατο δεύτερη ημέρα των εργασιών του συνεδρίου θα μιλήσουν ο Γιώργος Παπανδρέου (13:00) και ο Ευάγγελος Βενιζέλος (13:30). Επίσης θα διεξαχθούν ψηφοφορίες για τις καταστατικές αλλαγές (διεύρυνση μελών Κεντρικής Επιτροπής, Πολιτικού Συμβουλίου και Νομαρχιακών Επιτροπών) και την Κυριακή θα ψηφίσουν οι σύνεδροι για τα μέλη της νέας Κεντρικής Επιτροπής, με το ενδιαφέρον να είναι πολύ μεγάλο, αφού οι υποψήφιοι για τις 300 θέσεις είναι σχεδόν 800.

Μέσω μαγνητοσκοπημένου βίντεο απήυθυνε χαιρετισμό ο πρωθυπουργός της Πορτογαλίας Αντόνιο Κόστα και τόνισε πως η Ελλάδα «είναι ικανή να προωθήσει την αλλαγή στην Ευρώπη προς την ευημερία, την αλληλεγγύη και την καταπολέμηση των ανισοτήτων. Χρειαζόμαστε τη δύναμή σας για να ενισχύσουμε το βάρος της πολιτικής μας οικογένειας και της προοδευτικής και φιλοευρωπαϊκής αριστεράς. Μόνο έτσι μπορούμε να συνεχίσουμε να χτίζουμε το ευρωπαϊκό σχέδιο και να κάνουμε τη ζωή των ανθρώπων καλύτερη» .

Επίσης, χαιρετισμούς απηύθυναν οι εκπρόσωποι της Ευρωομάδας Δημοκρατών και Σοσιαλιστών, του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος (PES), του PSOE, SPD, ο πρώην πρωθυπουργός Ιταλίας Ενρίκο Λέτα, καθώς και οι εκπρόσωποι των κομμάτων της Ελλάδας.

Τα workshop του ΠΑΣΟΚ

Στο συνέδριο θα λειτουργήσουν τρία workshop: Ένα για την κοινωνική κατοικία, στο οποίο θα μετάσχει η αρμόδια υφυπουργός Υποδομών της Πορτογαλίας Μαρίνα Γκονσάλβες, που τρέχει το πρωτοπόρο πρόγραμμα, καθώς και η Άννα Διαμαντοπούλου.Ένα δεύτερο θα ασχοληθεί με το braindrain και το τρίτο για το Ταμείο Ανάκαμψης, με ομιλητές τον καθηγητή Γιάννη Καλογήρου και τον πρώην υπουργό Οικονομικών Φίλιππο Σαχινίδη.

5 COMMENTS

 1. Όλα καλά , αλλά το σύντροφε και συντρόφοι ,
  ήταν παραφωνία κατά την προσωπική μου
  γνώμη.

  • Εxεις δικαιο! Αυτες ειναι εκφρασεις των κομμουνιστων και κρυπτοκομμουνιστων!

 2. Το αμαρτωλο ΠΑΣΟΚ του Σημιτη με τις διαπλοκες και την απατη του Χρματιστηριου, Τζοχατζοπουλο που εκλεψε 4 δις€ απο τα εξοπλιστικα προγραμματα της Ελλαδας και καταδικαστηκε γιαυτο,τον προδοτη Γιωργο Παπανδρεου που εβρισε τους Ελλαδιτες απο το Καστελλοριζο σαν τεμπεληδες και φοροφυγαδες και συνωμοτουσε με τον διεφθαρμενο Στροσς Καν του ΔΝΤ πως να χρεοκοπησει η Ελλαδα ωστε τα Credit default swaps αξιας 23 δις€ να πανε στην οικογενεια του ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!
  Για να σωθει η Ελλαδα πρεπει Να αυξηθεί η στρατιωτικη θητεία τους 24 μήνες ,να κλείσουν τα σύνορα ,να απελαθούν οι λαθρομετανάστες στις χωρες τους η Σ Αραβια, να ξανά λειτουργήσει η ελληνική βιομηχανία όπλων,με ελάττωση της φορολογίας στο 12 τα 100 όπως στην Κύπρο ,για να υπάρξει ανάπτυξη. Οι έλληνες ευρωβουλευτές να απαιτήσουν ευρωστρατός να φυλάγει τα ελληνικά σύνορα και της Κύπρου έναντι τρίτων χωρών και να αρχισει η εξορυξη του Ελληνικου Φυσικου αεριου το συντομοτερο.
  Βλεπετε τους πατριωτες πολιτικους Κυριακο Βελοπουλο , Θανο Τζημερο στο you tube

 3. Ας μην ξεχνουμε τον ψευτη και απατεωνα Γιωργο Παπανδρεου του ΠΑΣΟΚ ,που με το ψευδες συνθημα ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ το 2009 ,ξεγελασε τους Ελλαδιτες και βγηκε πρωθυπουργος και με σπαταλες του Δημoσιου Χρηματος και παροχες στους ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ που την λεηλατει τωρα η Ευρωπαικη Τροικα της Γερμανιας και τα ξενα hedge funds.Ποτε θα δικαστει γιαυτο το εγκλημα του;

 4. Το κομμα ΠΑΣΟΚ δανειστηκε πανω απο 200εκ € απο ελληνικες τραπεζες εναντι χορηγιων που παιρνει απο τον Κρατικο Προυπολογισμο . Τα χρηματα ειναι απαιτητα και λογω αδυναμιας εξοφλησης ΑΛΛΑΞΕ το ονομα του σε ΚΙΝΑΛ!
  Τωρα που παιρνει το παλαιο του ονομα αναλαμβανει και τις παλαιες υποχρεωσεις κα πρεπει να ξεπληρωσει τα δανεισθεντα δινοντας το καλο παραδειγμα στους Ελληνες Πολιτες και επιχειρησεις!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here