Του Στέλιου Τάτση 
Σάββα μη προτρεχέτω η γλώττα της διανοίας, ο Ερντογάν όσο και να μη μας αρέσει , κατάφερε να κάνει κουμάντο στη χώρα του και να κάνει τις επιλογές του ελεύθερα.
Με λίγα λόγια ούτε τσιράκι είναι κανενός, ούτε του κλότσου και του μπάτσου. Εμείς δεν θα είμεθα ποτέ Ελεύθεροι, θα ζούμε πάντα υπό τον φόβον των γειτόνων και το τεράστιο βάρος του χρέους το οποίον πάντα θα μεγαλώνει για να ήμαστε όμηροι της Δύσης.
Ένα μικρό παράδειγμα σου αναφέρω για να δείτε όλοι πως πρέπει να πορευόμαστε. Ανήκω στον Σύλλογο Παγχιακό Κοραή Νέας Υόρκης από το 1969 δημιουργήσαμε μια περιουσία όχι από δωρεές αλλά από την εργασία μας. Το έργο μας και εδώ στην Ομογένεια και στην γενέτειρα πολύ μεγάλο και χρονικά εκτεταμένο διότι έχουμε ιστορία 110 χρόνων. Κάθε χρόνο ξοδεύουμε για σχολεία και ιδρύματα 100 χιλιάδες δολλάρια. Αυτές τις ημέρες ορίστηκε για να μελετήσει το καταστατικό και να εισηγηθεί αλλαγές που θα πρέπει να γίνουν. Ένα από τα μέλη είμαι και εγώ σαν πρώην Πρόεδρος και για πολλά χρόνια Γενικός Γραμματέας, και εν υπηρεσία μέχρι σήμερα.
Μεταξύ των αλλαγών που συστήνω είναι μια που έχει το περισσότερο ζουμι. Είναι το άρθρο για τις δωρεές και λέγω πως μπορούμε να διαθέτουμε το ποσόν των 100 χιλιάδων ετησίως, με την προϋπόθεση ότι δεν θα έχουμε χρέος και πως το σύνολον των αποταμιεύσεων δεν θα πρέπει επ’ουδενί λόγω να είναι κάτω από 500 χιλιάδες δολλάρια. Σήμερα οι περισσότερες ομογενειακές οργανώσεις, έχουν μείνει μόνο με σφραγίδα, διότι αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα.
Το κλειδί σε όλα είναι το οικονομικό σκέλος. Ένα κράτος είναι δυνατό όταν έχει οικονομική ευρωστία την οποίαν απολαμβάνουν και οι πολίτες του. Ο καλός επιχειρηματίας δανείζεται μόνο για να κάνει επέκταση της επιχείρησης και όχι για να πληρώνει τους μισθούς και τα έξοδα της εταιρείας του. Μετά την μεταπολίτευση ο δανεισμός έγινε της μόδας με
πρωτοπαλίκαρο τον Ανδρέα με αποτέλεσμα να φθάσουμε στα σημερινά χάλια, “ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΠΟΛΙΟΡΚΗΜΕΝΟΙ”. Και να ζούμε με τον φόβο των γειτόνων και του μεγαλύτερου εχθρού που είναι η ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ.
Αδέλφια Έλληνες …..! οι εκλογές είναι πρό των πυλών, μην ψηφίσετε κόμματα γιατί θα φέρουν ακόμη και την ευλογιά των πιθήκων για να επιβιώνουν, ψηφίστε έναν Πατριώτη επιτυχημένο επιχειρηματία (φυσικά όχι λαμόγιο), ο επιχειρηματίας γνωρίζει καλά τα νούμερα, το δούναι και το λαβείν, μακρυά από αυτούς που τελειώνουν Χαρβαρντ και άλλα νεοταξικά πανεπιστήμια, εκεί εκπαιδεύονται ως τσιράκια υποτακτικά, για να εξυπηρετούν αυτούς που τους δίνουν τις υποτροφίες.
Υπάρχουν ακόμα ευτυχώς Καποδίστριες, Κολωκοτρόνιδες , Μακρυγιάννηδες και άλλοι, ψάξτε να τους βρείτε. Ψηφίζετε για την Ελλάδα για την Πατρίδα, όχι στα κόμματα
και τα προσωπικά ρουσφέτια.

1 COMMENT

  1. Ευγε στους Χιωτες και τονΚο Τατση για τον συλλογο που δημιουργησαν!
    Ο Θανος Τζημερος και Κυριακος Βελοπουλος ειναι πολιτικοιω ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ,δυναμικοι , εργατικοι που θα ωφελησουν την Ελλαδα!
    Βλεπετε τους στο you tube.
    Αν ξερετε και αλλους αξιους πολιτικους πρεπει να τους αναφερετε για ενημερωση ΟΛΩΝ!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here