ENGLISH TRANSLATION FOLLOWS

Η παραίτηση του π.Βασίλειου κάνει αποκαλυπτήρια ανικανότητας, υποκρισίας και ύποπτων συμφερόντων στην Αστόρια

του Νίκου Σταματάκη

Ακόμα και εάν δεν ήξερε κανείς πολλά για την κοινότητα του Αγ.Δημητρίου της Αστόριας εάν ερχόταν αντιμέτωπος με το γεγονός ότι παραιτήθηκε σε μόλις εξι μήνες ένας αποδεδειγμένα άξιος και έμπειρος ιερέας και μάλιστα προσωπική επιλογή του Αρχιεπισκόπου, ο π.Βασίλειος Τσουρλής, τότε θα έβγαζε αμέσως τα εξής συμπεράσματα:

 1. Ο Αρχιεπίσκοπος είναι παντελώς αναξιόπιστος και ανίκανος αφού δεν είναι σε θέση να επιβάλει τον άξιο ιερέα που ο ίδιος διάλεξε – και μάλιστα τον παρακάλεσε να έρθει – σε κοινότητα της άμεσης εποπτείας του.  Αλλά δυστυχώς αυτό πλέον δεν είναι νέο – η Ομογένεια ήδη έχει πολλαπλές αποδείξεις για την ακαταλληλότητα του “Ελπιδοκτόνου”.
 2. Οτι η κοινότητα του Αγ.Δημητρίου Αστόριας κακοδιοικείται από ανθρώπους ανάξιους και πιθανότατα ελέγχεται από ύποπτα συμφέροντα.

Αλλά επειδή έχουμε αναφερθεί εκτενέστατα στα θέματα της Αστόριας (συνδεθείτε εδώ για το τελευταίο μας άρθρο στις 14 Ιουνίου) είμαστε υποχρεωμένοι να σημειώσουμε ορισμένα πράγματα έτσι ώστε να πάει ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του.

Πρώτον, η επιλογή της χρονικής στιγμής για την παραίτηση του π.Βασίλειου εξηγεί τα περισσότερα.  Στις επόμενες εβδομάδες εβδομάδες θα μπουν στα ταμεία της κοινότητας πάνω από $2 εκατομμύρια.  Ηδη τα “κορίτσια” (οι δύο γραμματείς που “λειτουργούν” το γραφείο ως να ήταν το μαγαζί που κληρονόμησαν από τον πατέρα τους, Ευαγγελία Ζήνωνος και Μαρία Πεφάνη) έστειλαν emails στους γονείς να προσέλθουν από τις 16 Αυγούστου για να ενημερωθούν για τις “προσφορές” και τις “εκπτώσεις” του “καταστήματος” για πληρωμή διδάκτρων σε μετρητά… Μα γιατί βρε παιδιά αυτή η μανία με τα μετρητά; Αφού είστε μη κερδοσκοπικός οργανισμός, τι είναι αυτή η πρεμούρα να δίνετε εκπτώσεις για μετρητά; Σουβλατζίδικο στη γωνία διαχειρίζεσθε;  Η μπακάλικο στην Αστόρια; Αυτό το γεγονός και μόνο τα λέει όλα και αυτό είναι που θα φέρει τις εισαγγελικές αρχές στην κοινότητα και μην έχετε αμφιβολία ότι ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ.

ΦΩΤΟ: O π.Βασίλειος με τον Φίλιπ Κρίστοφερ και την δασκάλα Ειρήνη Γράψια σε επιτυχημένη εκδήλωση για την επέτειο της ΕΟΚΑ.

Επειτα, μόλις έφυγε ο π.Βασίλειος βγήκανε οι διάφοροι ποντικοί στην επιφάνεια και άρχισαν να κελαηδάνε.  Πρώτος-πρώτος ο πρόεδρος της κοινότητας Στέφανος Θωμάτος που με το που άνοιξε το στόμα του σε συνέντευξη στον Ε.Κ. άρχισε τις πισώπλατες μαχαιριές:”…Στην αρχή έφευγε μετά τη Λειτουργία και γυρνούσε πίσω την Τρίτη το βράδυ, καμιά φορά κάτι συνέβαινε γυρνούσε πίσω Τετάρτη, μια φορά είχε γυρίσει Πέμπτη κι όλος ο φόρτος εργασίας έπεφτε στους άλλους παπάδες και τα παράπονα άρχισαν να μαζεύονται….”  Μα τι ήθελε ο κ.Θωμάτος, να κουβαλήσει εδώ την οικογένειά του ο π.Βασίλειος για να παίζει τις κουμπάρες με τα “κορίτσια” και τους λοιπούς πράκτορες της “μαφίας” που λυμαίνεται την κοινότητα; Ο άνθρωπος είναι ικανότατος και ήρθε εδώ να βάλει κάποια σειρά και να παράξει έργο.  Με το που είπε τη κουβέντα “θα προσλάβουμε bookkeeper”, η Ευαγγελία άρχισε να κλαίει σαν να της καθαρίζανε κρεμμύδια…  Και δήλωσε ευθαρσώς στον π.Βασίλειο ότι θα παραιτηθεί τον Ιούνιο.  “Στο καλό και να μας γράφεις”, της είπε ο παπάς – εκεί να δεις κλάμα…. Ασε που ξαφνικά αρνήθηκε να περνά στοιχεία στο πρόγραμμα quickbooks, όταν της είπαν ότι το λογιστικό σύστημα θα περάσει στο “cloud” για να το ελέγχουν οι υπεύθυνοι εξ αποστάσεως και να ξέρουν ανα πάσα στιγμή τι συμβαίνει στα οικονομικά…

Αλλά η κα. Ευαγγελία δυστυχώς δεν το κατέχει το θέμα – ιδέα δεν έχει από Quickbooks και μάλιστα στην τελευταία του έκδοση… Μα αν δεν ξέρει, και εάν έχει αποδείξει ότι δεν θέλει να μάθει, γιατί να την πληρώνει η κοινότητα πάνω από $90,000 το χρόνο;  Και γιατί επιτέλους δεν προσελήφθη ο bookkeeper που ήθελε ο π.Βασίλειος και έχει τόση ανάγκη η κοινότητα; Αγαπητοί φίλοι, μιλάμε για πάνω από $7 εκατ. προϋπολογισμό!! Και αφήνουμε την Ευαγγελία με τα μπακαλόχαρτα να κάνει λογαριασμούς; Πότε θα προσλάβει τον bookkeeper η κοινότητα;  Σε καμιά εικοσαριά χρόνια ακόμα – όταν θα μας έχουν αφήσει χρόνια όλα τα λαμόγια;

Να σημειώσουμε εδώ ότι η κοινότητα έχει να δεί οικονομικό απολογισμό (επίσημο και όχι στα κουρελόχαρτα του ανεκδιήγητου Ανδριώτη – πότε άραγε θα βγάλουν το όνομά του από το κτίριο της Αγ.Αικατερίνης; Δεν αξίζουν τιμές στους καταχραστές της κοινότητας) εδώ και ένα χρόνο, από τότε που έδιωξε ο τρισάθλιος Ελπιδοκτόνος τον ταμία κ.Ασπρογέρακα. “Δεν έχουμε χρήματα”, ευτυχώς παραδέχεται στην ίδια συνέντευξη ο κ. Θωμάτος. Και προσθέτει ότι όλα χάλασαν με την απόφαση να χτιστεί το κτίριο απέναντι και “…ξεκίνησε η ανοικοδόμηση χωρίς να ξέρουμε κάτι πάρα πολύ σημαντικό, ότι για να πάρουμε το δάνειο που χρειαζόμασταν για να χτίσουμε το κτίριο έπρεπε να πάρουμε έγκριση από τον Γενικό Εισαγγελέα. Δεν το ήξερε κανείς στην κοινότητα, δεν το σκέφθηκε ούτε η Τράπεζα; Τι να πω; Τέλος πάντων μας διέφυγε τελείως. Ξεκινήσαμε όμως την ανοικοδόμηση κι όταν ξεκινήσεις δεν μπορείς να το σταματήσεις…”

Καλά μας δουλεύετε απερίγραπτε κε. Θωμάτο; Πριν λίγα χρόνια όταν “ξεπούλησε” στη φτήνια ο Ανδριώτης και η ΑΛΜΑ το ακίνητο της δωρεάς Ταμπάκη στο Wantagh για 700,000 δολάρια, δεν χρειάστηκε απόφαση του Εισαγγελέα; Δεν το ήξεραν οι 75άρηδες και οι 80άρηδες που έχουν λιώσει τα παντελόνια τους στις καρέκλες του κοινοτικού συμβουλίου; Ε, πώς να το ξέρουν τα “τούβλα” – αφού μόνο ικανοί να ακολουθούν εντολές ήταν για χρόνια; Δεν το ήξερε ο εγωίσταρος – όσο και ανίκανος – παπά Νεκτάριος Παπαζαφειρόπουλος;  Δεν το ήξερε η ALMA BANK και δεν σας ενημέρωσε; Τότε να πάρετε τους λογαριασμούς σας από κει και να μην ξανακάνετε δουλειές με τέτοιους άχρηστους τραπεζίτες. Η μήπως η ALMA BANK το ήξερε και είχε άλλα σχέδια;  Ας μας εξηγήσει ο Στάθης Βαλιώτης που εξακολουθεί να κρύβεται πίσω από το δάκτυλό του σαν να μην τρέχει τίποτα... Ο Βαλιώτης έχει υποχρέωση να δώσει εξηγήσεις – τελεία και παύλα.  Μόνο να βγάζει φωτογραφίες ως “ο μεγαλομέτοχος της ΑΛΜΑ” ξέρει;

Και ποιά λύση βλέπει τώρα ο κ.Θωμάτος; Απαντώντας σε σχετική ερώτηση στην ίδια συνέντευξη λέει ότι “…το θέμα με το Ιδρυμα Νιάρχου για μένα προσωπικά δεν έχει τελειώσει…” και εξηγεί ότι υπάρχει η σκέψη να το ξαναπλησιάσουνε… Και εξηγεί ότι έχει πιο …προοδευτικό διοικητικό συμβούλιο!!.. Σε ποιό κόσμο ζείτε κε Θωμάτο; Αφού εκδιώχθηκαν όλοι οι νέοι και με μέση ηλικία τα 75-80 χρόνια έχετε …προοδευτικό συμβούλιο;  Καταρχήν εσείς δεν έχετε ιδέα ποιά ήταν η προηγούμενη πρόταση του Νιάρχου!… Σας συμβουλεύουμε να πάτε πίσω τρία και πλέον χρόνια στην ιστοσελίδα μας για να ενημερωθείτε.  Πως τολμάτε να μιλάτε για το θέμα ενώ είστε επιεικώς ανίδεος;

Η πρώτη κίνηση όλων σας και ειδικά των υπέργηρων “στελεχών” θα ήταν να παραιτηθείτε – εφόσον ο Αρχιεπίσκοπος είναι ανίκανος να σας διώξει όλους ανεξαιρέτως.  Καλά δεν αναρωτιέστε τι αντάλλαγμα θα σας ζητήσει ο Δρακόπουλος και το Ιδρυμα Νιάρχου μαζί με τα λαμόγια που το περιτριγυρίζουν; Πριν τρία χρόνια σας ζήτησε να ξεχάσετε τον Ορθόδοξο χαρακτήρα του Σχολείου;  Αυτό το ζήτημα το ξεπεράσατε; Εάν ναι, εξηγηθείτε…

Αυτά διάβασε ο μέγας …αρουραίος, ο Διαματάρης, και θυμήθηκε τις παλιές καλές μέρες… Τότε που το έπαιζε “μαστερούχος” Αρχων και …σπουδαίος.  Βγήκε λοιπόν από την τρύπα όπου λαθροβιεί ντροπιασμένος και επαίνεσε τον κ.Θωμάτο για την ιδέα του να ξαναπροσεγγίσει το Ιδρυμα Νιάρχου…  “Ολα είναι θέμα ηγεσίας και οράματος”, λέει ο αρουραίος Διαματάρης.  Αλλά δεν μπαίνει στον κόπο να εξηγήσει ότι πριν τρία χρόνια το όραμα του Διαματάρη και του Βαλιώτη ήταν να νοικιάσουν το σχολείο (αξίας $100 εκατ.!!!) για τα επόμενα 100 χρόνια, να δίνουν ενοίκιο στην κοινότητα $12,000 το μήνα (!!) και να βάλουν τις κόρες τους στη διοίκηση – άσχετες και οι δύο από εκπαίδευση – να εισπράττουν αργομισθία!!  Βρέ κάτι οράματα που είχαν για την κοινότητα ο Διαματάρης και ο Βαλιώτης!!

Συνεχίστε να οραματίζεσθε και οι δύο με τον ίδιο ιδιοτελή τρόπο! Ετσι είναι τα οράματα για το κοινωνικό σύνολο; Οράματα με το συμφέρον της τσέπης σας πρώτα; ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!!

August 17, 2022, n.stamatakis@aol.com   www.helleniscope.com

DISCLAIMER: The views and statements expressed in this article constitute constitutionally protected opinions of this author.

=========================

After Fr. Vassilios Tsourlis Resignation, Quickbooks Are Not Necessary in Astoria!!

The resignation of Fr. Basilios exposes incompetence, hypocrisy, and suspicious interests in Astoria

by Nick Stamatakis

Even if one did not know much about the community of St. Dimitrios of Astoria, if one were confronted with the fact that a worthy and experienced priest and indeed a personal choice of the Archbishop, Fr. Vasilios Tsourlis, resigned in just six months, then one would immediately the following conclusions:

 1. The Archbishop is unreliable and incompetent since he cannot impose the worthy priest he chose – and even begged him to come – into a community under his direct supervision. But unfortunately, this is no longer news – the faithful already have multiple proofs of the incompetence of the “Hope Killer” Archbishop.
 2. That the community of St. Dimitrios Astoria is mismanaged by unworthy people and probably controlled by suspicious interests.

But since we’ve covered the Astoria stuff at great length (link here for our last article on June 14th) we feel compelled to note a few things so that we put things straight.

Firstly, the timing of the resignation by Fr. Vassilios explains the most. Over the next few weeks, more than $2 million will enter the community’s coffers. Already the “girls” (the two secretaries who “operate” the office as if it were the shop they inherited from their father, Evangelia Zinonos and Maria Pefanis) sent emails to the parents to pass by after August 16 to be informed about the “offers ” and the “store discounts” for paying tuition fees in cash… But why, guys, this craze for cash? Since you’re a non-profit, what’s the point of giving cash discounts? Do you run a souvlaki stand in the corner? The grocery store in Astoria? That fact alone says it all, which will bring the authorities to the community, and have no doubt THEY WILL COME.

 

PHOTO: Father Vasilios with Philip Christopher and the teacher Irini Grapsia at a successful event for the anniversary of EOKA.

Then, as soon as Father Vasilios left, the various rats came to the surface and started chirping. The first is the president of the community, Stefanos Thomatos, who opened his mouth in an interview with TNH and began the backstabbing: “…At first he would leave after Sunday Mass and come back on Tuesday night, sometimes something would happen he would come back on Wednesday, once he had come back on Thursday and all the work load fell on the other priests and the complaints started they gather….”  But what did Mr. Thomatos want, that Fr. Vassilios would bring his family here and have to deal with the antics of the “girls” and the other agents of the “mafia” that is infesting the community?

Fr. Vassilios is a very capable man who came here to put some order and produce work. As soon as he said the “we’re going to hire a bookkeeper” thing, Evangelia Zinonos started crying like she was peeling onions… And she boldly declared to Fr. Vasilios that she would resign in June. “Good luck,” the priest told her – and you should be there to see the rivers of crying… Suddenly she started refusing to pass information to the QuickBooks accounting program when she was told that the accounting system would be transferred to the “cloud” to be checked those in charge remotely and to know at any time what was happening in the finances…

But Ms. Evangelia, unfortunately, has no idea about Quickbooks and even in its latest edition… But if she does not know, and if she has proven that she does not want to learn, why should the community pay her over $90,000 a year? And why was the bookkeeper that Fr. Vasileios wanted and that the community so desperately needs, finally not hired? Dear friends, we are talking about a budget of over $7 million!! And we will leave it to Ebangelia’s handwritten notes to settle accounts? When will the community hire the bookkeeper? In another twenty years or so – when all the old “leaders” will finally die?

It should be noted here that the community had not seen a financial report (a real, official one, and not on the rags of Andriotis – when will they remove his name from the building of St. Catherine’s? The abusers of the community don’t deserve to be honored) for a year now, from the time when Elpidoktonos expelled the treasurer Mr. Asprogerakas. “We don’t have money”, fortunately, Mr. Thomatos admits in the same interview. And he adds that everything went wrong with the decision to build the building across the street: “…the reconstruction started without knowing something very important, that to get the loan we needed to build the building, we had to get approval from the Attorney General. No one in the community knew about it, the Bank didn’t even think about it? What can I say? Anyway, it completely escaped us. But we started building, and once you start, you can’t stop…”

Are you kidding us, Mr. Thomatos? A few years ago, when Andriotis and ALMA “sold out” very cheaply the Tabakis donation property in Wantagh for $700,000, wasn’t an approval from the A.G. needed? Didn’t the 75- and 80-year-olds who have melted their pants off the community board chairs know that? Well, how would these “old bricks” know – since they were only able to follow orders for years? Didn’t the selfish – as well as incompetent – Fr. Nektarios Papazafiropoulos know? Didn’t ALMA BANK know about it and didn’t inform you? If they didn’t take your accounts away and never do business with such useless bankers again. Or did ALMA BANK know about it and had other plans? Let Stathis Valiotis, who is still hiding behind his finger as if nothing is happening, explain to us… Valiotis must explain – period. Is he only able to take photo-ops as “the major shareholder of ALMA”?

And what solution does Mr. Thomatos see now? Answering a related question in the same interview, he says that “…the matter with the Niarchos Foundation for me personally is not over…” and explains that there is a thought to approach it again… And he explains that he has a more …progressive board of directors!!.. What world do you live in Mr. Thomatos? After all, the young people have been kicked out, and with an average age of 75-80, you have a …progressive council? First, you have no idea what Niarchos’ previous proposal was!… We advise you to go back more than three years to our website to find out. How dare you talk about the subject when you are indulgently ignorant?

The first move of all of you and especially the senior “executives” would be to resign – since the Archbishop is incapable of firing ALL of you without exception. Well, don’t you wonder what, in return, Drakopoulos  (Niarchos Foundation CEO) and the Niarchos Foundation will ask you along with the scumbags that surround it? Three years ago, he asked you to forget the Orthodox character of the School. Did you overcome this issue? If so, please explain…

This was read and appreciated by the great …rat, Diamataris (TNH Publisher), and he remembered the good old days… When it was (in his imagination) an MBA for Columbia and the King of Astoria. So he came out of the hole where he hides in shame and praised Mr. Thomatos for his idea to approach the Niarchos Foundation again… “It’s all a matter of leadership and vision,” says the rat Diamataris. But he doesn’t bother to explain that three years ago, Diamataris and Valiotis’ vision was to rent the school (worth $100 million!!!) for the next 100 years, giving the community $12,000 a month in rent (!!) and put their daughters in management – both unrelated by education – to collect late wages!! Find some visions that Diamataris and Valiotis had for the community!!

Keep presenting “visions” both of you in the same selfish way! Is this truly your vision for the community? A “Vision” with the interest of your pocket first? SHAME ON BOTH OF YOU!!

August 17, 2022, n.stamatakis@aol.com   www.helleniscope.com

DISCLAIMER: The views and statements expressed in this article constitute constitutionally protected opinions of this author.

7 COMMENTS

 1. Με τέτοια απαίσια συμπεριφορά και κακομεταχείριση προς τους ειλικρινείς, τίμιους
  και πιστούς κληρικούς , θα έλθει κάποια εποχή
  που οι Εκκλησιές μας θα διοικούνται από
  Ιερατικούς προϊσταμένους τσιράκια του κάθε
  Αρχιεπισκόπου, εκτός και εάν η ομογένεια
  ξυπνήσει και επιβάλλει την τάξη προς κάθε
  κατεύθυνση.
  Στο σώμα που διοικεί την Εκκλησία μας υπάρχουν
  δύο μεγάλοι καρκίνοι , ο ένας ευρίσκεται στο
  Φανάρι και ο άλλος στα πορτοφόλια του
  Μανχάτταν , αφήνω την φαντασία σας να τους
  προσωποποιήσει.
  Ο Τάκερ Κάρλτον του FOX NEWS κατονόμασε
  την Λιζ Τσεινη MEGALOMANIAC το ίδιο ισχύει
  και για τα καρκινώματα που προανέφερα .

 2. Ο Κύριος Θωμάτος είναι ψεύτης!! Ολοι γνώριζαν ότι για να πάρει δάνειο η κοινότητα να χτίσει χρειάζεται έγκριση Εισαγγελέα. Πως πούλησαν το ακίνητο που άφησε ο γιατρός ο Ταμπακης στο σχόλιο. Και για αυτό πάλι χρειάστηκαν έγκριση του Εισαγγελία. Να αφήσει τα ψέματα ο κύριος πρόεδρος. Ντροπή του πια..

 3. Δεν ήξερε;;;Γιατί δεν ρώταγε;;; Ο κύριος Θωματος εκτός από ψεύτης, ειναι ( η κάνει), και χαζός. Ο φίλος του και συνάδελφος του Παπαμιχαήλ, ειναι school board chairman, αντιπρόεδρος , και υπεύθυνος για το κτήριο από τα γεννοφάσκια του .Είναι και μαθουσαλας εκεί μέσα. Ούτε αυτός ήξερε;;; Ο Παπά Νεκταριος , που τον έκανε πρόεδρο;;; Καλά , αυτός απαλλάσσεται λόγω μειωμενης νοημοσυνης. Οι άλλοι εκεί μέσα ;;;; Δεν τους το είπε η Ζήνωνος;;; Από αυτή περίμεναν;; Ντροπη!!!
  Κάνατε έλεγχο, δεν λείπουν, χρήματα , αλλά χρηματα δεν εχετε!!!! Φοβερό. Αλήθεια , ποιος έκανε τον έλεγχο κ Θωματο;; Εσείς;; Αφού δεν ξέρετε τι σας γίνετε εκεί μέσα . Περιμένετε την Ευαγγελία να σας πει! Γιατι δεν ρωτάτε τον λήσταρχο Νταβέλη. Ξέρει καλύτερα. Και τα ρίξατε απεναντι στο κτήριο. Ωραία. Παρουσιάστε τα οικονομικά της κοινότητας, και θα δούμε ποσά πήγαν στο κτήριο. Με bookkeeper. Και σας είπαν ότι την μια μέρα κάνετε αίτηση, και την άλλη μέρα περνάτε την άδεια του AG. Το άλλο με τον Τοτό, το ξέρεις;; Είναι αλήθεια ότι μαζευτήκατε οι πρώην πρόεδροι για να πείτε του παπά Βασίλη να φύγει. Ότι δεν κάνει για εσάς, γιατί είναι πολύ καλός. Και αντί γιαυτό κάθεσαι και λες ότι δεν γύρισε πίσω Τεταρη γιατί κάτι του έτυχε.. Ότι πήγατε στην Αρχιεπισκοπή και ζητήσατε να τον διώξουν;;; Τα ξέρει ο κόσμος της Αστόριας όλα αυτά. Ψεύτη. Όσο για τα εκατομμύρια του Νιαρχου που σε έκαναν να ασχοληθείς με τα κοινά, για εξήγησε μας το καλύτερα! Αφου πρώτα όμως διαβάσεις, γιατί είσαι ανίδεος για ποιους λόγους το προηγούμενο συμβούλιο απέρριψε την δωρεά αυτή . Θεωρείς τον εαυτο σου εξυπνότερο;; Η έχεις πιο προοδευτικό συμβούλιο;;; Όλο ανέκδοτα είσαι σήμερα.. Μόνο στο Executive Board έχεις τέσσερις από γηροκομείο. Άμα έχεις όραμα όλα τα αλλά περιττεύουν. Επιτέλους ένας (( όμορφος )), πρόεδρος που έγραφε ο φίλος σου και καθοδήγητης σου κ. Κωνσταντάς!!!!

  • Χαχα! Γνωρίζουμε και τον Κύριο Κωνσταντά ο τραμπούκος της Αγίας Αικατερίνης που το μόνο πράγμα που κάνει είναι να ντροπιάζει και να διώχνει το κόσμο από την εκκλησία!! Προσβολές και παρατηρήσεις προς τους πιστούς λες και δαιμονίζεται όταν βλέπει κόσμο να μπαίνει μέσα…
   Τέτοιους επιτρόπους έχουν στη Αγία Αικατερίνη!
   Το μόνο άτομο που δεν κακολογεί είναι την αγαπημένη του Κυρία Ευαγγελία για την οποία κόβει φλέβες!!! Οποίος κατάλαβε.. κατάλαβε..

 4. Το αρθρο γραφει”
  “Δεν έχουμε χρήματα”, ευτυχώς παραδέχεται στην ίδια συνέντευξη ο κ. Θωμάτος. Και προσθέτει ότι όλα χάλασαν με την απόφαση να χτιστεί το κτίριο απέναντι και “…ξεκίνησε η ανοικοδόμηση χωρίς να ξέρουμε κάτι πάρα πολύ σημαντικό, ότι για να πάρουμε το δάνειο που χρειαζόμασταν για να χτίσουμε το κτίριο έπρεπε να πάρουμε έγκριση από τον Γενικό Εισαγγελέα. Δεν το ήξερε κανείς στην κοινότητα, δεν το σκέφθηκε ούτε η Τράπεζα; Τι να πω; Τέλος πάντων μας διέφυγε τελείως. Ξεκινήσαμε όμως την ανοικοδόμηση κι όταν ξεκινήσεις δεν μπορείς να το σταματήσεις…”

  Το κτηριο απεναντι του Αγιου Δημητριου φαινεται τελειωμενο και εχει καλη κατασκευη.Εκει θα εγκατασταθει το preK οποτε αυξανονται οι μαθητες στο σχολειο.
  Ευχομαι να εφαρμοστει το ηλεκτρονικο λογιστικό συστημα στην Ενορια του Αγιου Δημητριου για σωστη διαχειρηση των Οικονομικων της Κοινοτητας!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here