Του Στέλιου Τάτση

Σήμερα εορτάζει ο Άγιος Αλέξανδρος, ας τον παρακαλέσουμε να σώσει το Έθνος μας, χαριζοντάς μας έναν δεύτερο Μέγα Αλέξανδρο, ο οποίος θα απαλλάξει την Πατρίδα μας πρώτα από τους εσωτερικούς μας εχθρούς ( σχεδόν ολόκληρο το πολιτικό σύστημα) και στη συνέχεια τους εξωτερικούς εχθρούς αρχίζοντας από τους δήθεν φίλους μας.  “Πας μη Ορθόδοξος= εχθρός”…  Έβλεπα σήμερα το πρωί τον προθυπουργό να ομιλεί στα κοντρολαρισμένα κανάλια και μου θύμισε τον Φύρερ …….πολύ ΕΓΩ αδελφέ μου σε σημείο που δεν άντεξα και έκλεισα το βοθροκάναλο. Έφτιαξα έναν καφέ και ρουφώντας τον σκεπτόμουνα την Πατρίδα μας, κοίταζα τον πολιτικό ορίζοντα και δεν μπορούσα να διακρίνω, να βρω κάποιον που θα μπορούσε να την σώσει και μετά από πολύ ψάξιμο , εντόπισα τον Τζιτζικώστα, σκέφτηκα πως δεν προωθήθηκε ούτε από το εσωτερικό ούτε το εξωτερικό κατεστημένο, που σημαίνει ότι δεν τους κάνει γιατί μπορεί να είναι Πατριώτης και πολυμήχανος Οδυσσέας συγχρόνως. Πάντως σαν Περιφερειάρχης έχει κάνει έργο τρανταχτό, η διάρκεια της θητείας του μιλάει από μόνη της, είναι αγαπητός από τους πολίτες της περιφέρειάς του, έχει παιδεία, παρουσία και γενικά όλα εκείνα τα προσόντα που κάνουν έναν ηγέτη χαρισματικό. Οι κάλπες ξεσκονίζονται και όπου νάναι θα στηθούν, Κοιτάχτε κατάματα την αγαπημένη μας Μάνα την Ελλάδα μαςΨηφίστε , ψηφίστε ΤΗΝ ψηφίζοντας Πατριώτες , αποβάλλατε τον χαρακτηρισμό του κομματόσκυλου …. δώστε κλωτσιά στο ρουσφέτι το αναθεματισμένο, επιτέλους δοκιμάστε κάτι το διαφορετικό, μπάς και σωθούμε γιατί έτσι όπως πάμε σε δέκα χρόνια θα ακούμε στους δρόμους, τα ΤΑΜ ΤΑΜ….. του Γιώργου Ζαμπέτα …… Χρόνια Πολλά στους Αλέξανδρους και τις Αλεξάνδρες.

Η ζωή κατήντησε τόσο σίχαμα ….που δεν ξέρω αν έχει πλέον καμιά αξία, δεν ξέρω αν καν χωρά πλέον σ’αυτόν τον τόσο ακατάστατο και εντελώς άνοστο κόσμο. Το τελευταίο που είδα σήμερα και με έκανε να βγώ από τα ρούχα μου ήταν αυτό που έκαναν οι Νατοικοί μας σύμμαχοι, συνεόρτασαν με τους Τούρκους την νίκη τους επί των Ελλήνων και εμείς έχουμε κατεβάσει τα παντελόνια μέχρι τον αστράγαλο , καταντήσαμε την Πατρίδα μας μια Νατοϊκή βάση και ιδού τα αποτελέσματα. Η ταιβάν που είναι μια κουτσουλιά μπροστά στην Κίνα, σήμερα άνοιξε πύρ ε αναντίον Κινεζικού Drone που παραβίασε τον εναέριό της χώρο και το τελευταίο που διάβασα αν είναι αλήθεια αυτή η κυβερνητική υπεύθυνος που το είπε πρέπει να είναι ΣΤΡΙΓΚΛΑ με διαβολική ψυχή. Είπε όλα τα παιδιά κάτω των πέντε ετών πρέπει να εμβολιαστούν. Χάνομε την Πατρίδα μας , έχει γεμίσει χασανάκια…… και οι Έλληνες γεμίζουν τους καφενέδες τραγουδώντας Κώστα Χατζή: “ Κι’εμείς οι δυό στον καφενέ τσιγάρο πρέφα και καφέ, βρε δεν βαριέσαι αδελφέ”.

 

1 COMMENT

  1. ΔΕΝ Θέλουμε μοιρολόγια. Θέλουμε προτάσεις συγκεκριμένες. Βλέπετε στο YouTube τους πατριώτες πολιτικούς Κυριάκο Βελόπουλο και Θάνο Τζήμερο

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here