Η δικηγόρος Μαρία Μάρκου – στην οποία το Helleniscope (που ειδικεύεται στα παρατσούκλια) έχει προσδώσει το παρατσούκλι “η Βουγιουκλάκη της Αστόρια” – μας έστειλε την παρακάτω δήλωσή της για το θέμα της ψήφου Αποδήμων.  Θυμίζει σκηνές από την παλιά ελληνική ταινία “Η κόρη μου η Σοσιαλίστρια”…. Μπράβο Μαρία!!

A VOTE is a VOICE

—Καλή μας Τετάρτη αλλά με βαθύ προβληματισμό για την ομογένεια καθώς έχουν εγκριθεί μόνο 2.600 – 2.700 αιτήσεις εγγραφής Ελλήνων κατοίκων εξωτερικού στους εκλογικούς μας καταλόγους! Εγγραφείτε όσοι περισσότεροι μπορείτε και φυσικά αν χρειαστείτε αρωγή, η Markou Global είναι πάντα στο πλευρό σας να σας εγγράψει ως Έλληνες στις οικογενειακές μερίδες σας και συνάμα και στους εκλογικούς καταλόγους. Ωστόσο, το μεγάλο ερώτημα που τίθεται είναι: Θα υποβαθμιστεί η εκπροσώπηση των αποδήμων ή θα υπερτερήσει μία λογική πρόταση με βάση τις αρχές της αναλογικότητας και αναγκαιότητας; Το κρίσιμο αυτό ερώτημα θα απαντηθεί συντόμως καθώς οδεύουμε σε εκλογές τη νέα χρονιά! Το μόνο σίγουρο είναι ότι εγώ και το επιτελείο μου θα υποστηρίζουμε τους ομογενείς και τους απόδημους Έλληνες όπως πάντοτε και θα προστατεύουμε τα συμφέροντά τους ειδικώς ενάντια στα κακώς κείμενα της γραφειοκρατίας και «οικογενειοκρατίας».

Η νομιμότητα ακούει στο όνομά μας και μη ξεχνάτε ότι ένα ενημερωμένο κοινό μπορεί και λαμβάνει τις σωστές αποφάσεις. Επιτέλους ήγκικεν η ώρα να λάβετε στα σοβαρά τους ομογενείς και αποδήμους Έλληνες και να μη μας θεωρείτε πολίτες τρίτης κατηγορίας! Δεν θέλουμε να είμαστε αρεστοί μόνο για επενδύσεις, θέλουμε να είμαστε χρήσιμοι για τη πατρίδα μας.

MM #μαριαμαρκου #mariamarkou #markougloballegalgroup⚖️🇬🇷🇨🇾🇺🇸 #ηδικηγοροστησομογενειας🇬🇷🇨🇾 #ηεκπροσωπησητωναποδημωνσεπροβληματισμο #αρχητησνομιμοτητας #αρχητησαναγκαιοτητας #εκλογες #αποδημοιελληνες #ελληνικεσπολιτογραφησεις #εγγραφες #greekcitizenships

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here