Του Νίκου Σταματάκη

Μετά από πρόταση του προέδρου της Επιτροπής Παρέλασης Φίλιπ Κρίστοφερ, που βασίστηκε στο γεγονός ότι ο μεγάλος μας καλλιτέχνης υπήρξε “Μέγας Τελετάρχης” σε προηγούμενη παρέλαση, έγινε γνωστό ότι ο Γιώργος Νταλάρας θα είναι παρών στις εκδηλώσεις για την φετινή παρέλαση στη 5η Λεωφόρο στις 30 Απριλίου!

Η πρόσκληση έγινε πραγματικότητα χάρη στη διαμεσολάβηση του γνωστού παραγωγού Κώστα Καντζόγλου της Globe Entertainment και του νεοσύστατου πολιτιστικού οργανισμού ΓΝΩΘΙ ΣΑΥΤΟΝ / KNOW THYSELF.  Εγινε γνωστό ότι ο μεγάλος έλληνας καλλιτεχνης θα είναι παρών στο Gala στο Hilton το βράδυ του Σαββάτου 29 Απριλίου.

Η παρουσία του Γιώργου Νταλάρα φέρνει ένα άνεμο ενθουσιασμού στην Ομοσπονδία και την Ομογένεια, απολύτως απαραίτητο για το ξεπέρασμα των εμποδίων και την μεγάλη επιτυχία της παρέλασής μας.

===========================

=============================

ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ!!

Στο μεταξύ στην Πανομογενειακή της περασμένης Πέμπτης σημειώθηκε σημαντική πρόοδος από όλους τους υπεύθυνους των διαφόρων τομέων.  Ο Γιάννης Στρουμπάκης που έχει αναλάβει το luncheon στο Ξενοδοχείο Pierre ότι γίνεται σημαντική προσπάθεια για να προσελκυσθούν σπόνσορες για το γεγονός τα έξοδα του οποίου έχουν ανέβει σε πάνω από $26,000, ενώ παρέδωσε και δύο επιταγές, $5,000 δολαρίων η καθεμία για την εκδήλωση του Χίλτον.  Ο Δημήτρης Γωνιάς ανέφερε ότι ο στόχος είναι να πωληθούν 50 τραπέζια για την εκδήλωση του Χίλτον.

Ο π. Ευαγόρας ανέφερε ότι η επιτροπή για τους Εύζωνες έχει εξασφαλίσει όλα τα απαιτούμενα και προχωρά να βρει δωρητές.  Η Πολιτιστική Επιτροπή με τη Νομική Καστανά και τη  Νταίζη Τσιτουρίδου ανέφεραν πρόοδο για τις εκδηλώσεις στην πλατεία Αθηνών και την εκδήλωση για την “Μις Ελληνική Ανεξαρτησία”. Η Επιτροπή για το Bowling Green με τον Αρη Κουρκουμέλη και τη Μαρία Μάρκου έχουν εξασφαλίσει τις απαιτούμενες άδειες και αναμένεται να καθορίσουν τους ομιλητές. Οι  Επιτροπές Λαχείου και Λευκώματος χρειάζονται την ενίσχυση όλων μας!! 

Για να δηλώσετε συμμετοχή και να ενισχύσετε την παρέλαση συνδεθείτε εδώ:

ή εναλλακτικά

https://events.livemazi.com/e/greekparaderegistration/tickets

ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ:

Federation of Hellenic Societies of Greater New York (mailto:nyhellenicsocieties@gmail.com) ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ 22-51 2 9th Street, Astoria, NY 11105 Tel.: (718) 204-6500 Fax: (718) 204-8986 Email: nyhellenicsocieties@gmail.com (mailto:nyhellenicsocieties@gmail.com)  (https://twitter.com/FederationNY) @FederationNY (https://twitter.com/FederationNY)

 

1 COMMENT

  1. Why not have several “Flotillas” honoring the various areas of Excellence (Arete) in Greek Achievement. Let Dalaras represent Music Arete, and let Yiannis A. represent Sports Arete, and so on and so forth… Each major area should present a super example…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here