Για το Ελληνοαμερικανικό Κογκρέσο

Σπάσανε τα τηλέφωνά μου σήμερα από ομογενείς που ήθελαν να μάθουν για το Ελληνικό Κογκρέσο Αμερικής, ένας μάλιστα, όνομα και μη χωριό ήταν έκπληκτος. Δεν ήξερα μου λέγει πως είχαμε τόσους πολλούς Έλληνες στο Κογκρέσο, τι να του πεις αυτού ανθρώπου, δεν ήθελα να τον απαγοητεύσω και του είπα ναι έχουμε κάνει μεγάλη πρόοδο , τώρα ετοιμάζεται και ΓΕΡΟΥΣΙΑ…. θα τηνπλαισιώνουν αυτοί που περίσσεψαν από την Ομοσπονδία, το Κογκρέσο και το Εθνικό Συμβούλιο.

Απόρησε ο άνθρωπος, με τόση δύναμη που έχουμε κανένας δεν θα τολμήσει να πειράξει την Πατρίδα μας Καπετάνιε. Τι να σας πω βρε παιδιά μπορεί ο άνθρωπος να μην έχει ιδέα για το τι συμβαίνει στη Ομογένεια, αλλά ειλικρινά με συγκίνησε η ΑΓΑΠΗ του για την Πατρίδα, όταν αναφερόταν για την Πατρίδα τα δάκρυά του μέσω των καλωδίων έσταζαν στο πρόσωπό μου. Τον άφησα να ζει την ψευδαίσθηση γιατί δεν ήθελα να τον απαγοητεύσω. Ετσι είναι φίλες και φίλοι σχεδόν τα ίδια πρόσωπα τα συναντάς παντού, είναι πανταχού παρόντα και τα πάντα πληρούν και μου θυμίζουν την κότα που κάνει κο-κο-κο – κο-κο-κο και ποτέ δεν κάνει το αυγό (εγώ θα το γράφω κύριε Μπαμπινιώτη με ύψιλον γιατί έτσι με έμαθαν αυτοί που ήξεραν καλά Ελληνικά).

Τόσοι οργανισμοί τόσα εκατομμύρια Έλληνες και δεν αξιωθήκαμε να έχουμε μια φωνή και ένα λογαριασμό Μαμμούθ που από τους τόκους μόνο θα μπορούσαμε να κάνουμε τεράστιο έργο και για τα παιδιά μας και εγγόνια μας εδώ, και την παρέλαση …. που σαν τους γύφτους βγαίνουμε κάθε χρόνο στην ζητιανά, να βοηθάμε αποτελεσματικά την Πατρίδα στα Εθνικά Θέματα και ακόμη να έχουμε λόγο στα Εκκλησιαστικά. Δεν μπορεί το Τουρκοκρατούμενο Φανάρι να μας πασάρει στα μούτρα μας όποιον επιλέγουν οι Τούρκοι για Αρχιεπίσκοπο και να ταλαιπωρείται η Ομογένεια η οποία αρμέγεται….. και να μην έχει λόγο στα φλέγοντα θέματα που μας απασχολούν όλους.

Αυτός που καλείται να διοικήσει την Ομογένεια πρέπει να είναι μέσα από την Ομογένεια. Θυμάστε τι έγραψα όταν πληροφορήθηκα από τον Πρόεδρο της Παρέλασης ότι ο Αρχιεπίσκοπος έβαλε πλάτη στην Παρέλαση, ότι θα αναλάβει τα έξοδα παραμονής των
Ευζώνων , πως εύχομαι να είναι χειρονομία καλής Θελήσεως και να μην αποδειχθεί Δούρειος Ίππος. Τώρα πληροφορούμαι πως αναλαμβάνει και την εκδήλωση ύψωσης της σημαία στο Μπόλ Γκρίν και άρχισε η γκρίνια. Αγάλια αγάλια γίνεται η αγουρίδα μέλι…….

Εύχομαι και παρακαλώ το Θεό πριν να φύγω από τη ζωή να δω έναν Μέγα Αλέξανδρο να ηγηθεί των πάντων και να βάλλει μια τάξη σε όλα και ο Ελληνισμός της Αμερικής να παίξει καθοριστικό ρόλο στην Αμερική και στο πεπρομένο του απανταχού Ελληνισμού. Της Ανάστασης προηγείται πάντοτε ο Γολγοθάς και η Σταύρωση, εμπρός λοιπόν ας κάνουμε
όλοι μαζί ότι χρειάζεται για να ζήσουμε την Ανάταση και Ανάσταση του Ελληνισμού.
Καλό Πάσχα.

Υ.Γ. Αν υπάρξει στην πραγματικότητα οικογένεια που τα οίκονομικά της δεν της επιτρέπουν να αγοράσει αρνί για το Πάσχα ας τηλεφωνήσει στο 917 5776294 ο Παγχιακός Κοραής θα κάνει αυτό που κάνει για πολλά χρόνια.

===========================

Θάθελα νάμουνα φακίρης

Θάθελα νάμουνα φακίρης

σε τεντωμένα σχοινιά να περπατώ

και εις τα στρώματα καρφιών να ν’αναπαυθώ

Θάθελα νάμουνα φακίρης

με μαγικό χαλί στον ουρανό να περπατώ

Και από εκεί ψηλά τον κόσμο όλο να κοιτώ

Θάθελα νάμουνα φακίρης

άλλοτε να είμαι αόρατος και άλλοτε να γίνομαι ορατός

αόρατος παντού για να τρυπώνω και τις βρωμιές των άλλων συνεχώς να ξετρυπώνω

και ορατός τους βρωμιάρηδες να κατακεραυνώνω

Θάθελα νάμουνα φακίρης αόρατος και ορατός

για να βάλλω επιτέλους μια τάξη στον κόσμο τούτον τον κακό

και να τον μετατρέψω σε καλό και αφού τον μετατρέψω σε καλό

μαγικά χαλιά σε όλους να μοιράζω και όλοι να βλέπουν δωρεάν από ψηλά

της δικής μας γης την ομορφιά

και όλοι μαζί αγαπημένοι ν’απολαμβάνουμε του Θεού την ευλογιά.

Θάθελα νάμουνα φακίρης να πηγαινοέρχομαι καθημερινά

Καβάλα στο χαλάκι μου στον όμορφό μου Λιλικά.

Θάθελα νάμουνα φακίρης να καταργήσω τα λεφτά

και όλοι τα πάντα ν’απολαμβάνουμε με πρόσωπα πάντα χαμογελαστά .

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here