ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΣΥΝΤΑΞΗΣ. Οι σκέψεις αυτές γράφτηκαν με αφορμή τη συνέντευξη μιας νεαρής ελληνίδας που θα ψηφίσει για πρώτη φορά – συνδεθείτε εδώ.

Του Στέλιου Τάτση

Αγαπητή μου Αρετή,

Δείχνεις να έχεις πραγματικές αρετές και σε συγχαίρω με τον τρόπο που εκφράζεις τις ανησυχίες σου. Μια από τις πολλές λύσεις που υπάρχουν στους προβληματισμούς σου είναι η ομαδική συνεννόηση, με νέους και νέες όχι μόνο στην Πατρίδα αλλά παντού όπου υπάρχουν Έλληνες και να φτιάξετε ένα παγκόσμιο Ελληνικό δείχτυο που να ανταλλάζετε απόψεις μέσα σε κλίμα αγάπης, αξιοπρέπειας και αλληλοσεβασμού. Αυτή η κίνηση να γίνει
κίνημα για να σωθεί η Πατρίδα μας και ο απανταχού Ελληνισμός. Για κάθε Έλληνα που
εγκαταλείπει την Πατρίδα μας , οι δυνάμεις που όλοι γνωρίζουμε θα τον αναπληρώνουν με ξένους υπάρχει σχέδιο Αφελληνισμού και σ’αυτό συνεποικορούν οι πολιτικοί, οι οποίοι είναι
υπηρέτες της ΝΤΠ.

Οι δημιουργία ειλικρινών σχέσεων μεταξύ όλων των νέων θα έχει και αποτελέσματα συμβίωσης και να γίνουμε ένα παγκόσμιο Έθνος καθαρόαιμο και να ξεφύγουμε από τον Εφιάλτη της Αμερικανόοίησης διότι η ζωή δεν είναι το χρήμα, εκείνο που προέχει είναι η ποιότητά της. Το μέλλον του Ελληνισμού είναι στα χέρια σας εσείς οι νέοι μπορείτε να σταματήσετε και την κατηφόρα και την ανηφόρα του και να τον οδηγήσετε στον ίσιο δρόμο, αυτόν να ψάχνετε να βρείτε και όταν τον βρείτε να τον περπατήσετε σταθερά, ενωμένοι και
αγαπημένοι.

Ο Ελληνισμός δυστυχώς σήμερα κινδυνεύει περισσότερο από κάθε άλλη φορά, από τις ερπήστριες της μπουλντόζας που ονομάζεται παγκοσμιοποίηση. Ψάξτε να βρείτε Πατριώτες να ψηφίσετε, τα μεγάλα κόμματα είναι ξενόφωνα και σας κομματιάζουν. Ο Ελληνισμός χρειάζεται μια σπίθα όχι στα δάση αλλά στις ψυχές μας. Κάντε το διαδίκτυο από σατανικό όργανο, όπλο διάσωσης του Ελληνισμού.

Όλοι μαζί εσωτερικού και εξωτερικού είμεθα μια τεράστια δύναμη , τα περιθώρια συνεχώς
περιορίζονται όμως ο Μυθικός Φοίνικας πετάει ακόμη ανάμεσά μας. Εύχομαι η επικοινωνία μας συν Θεώ να πάρει σάρκα και οστά.

2 COMMENTS

 1. Ψηφος μονο σε ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ πολιτικους οι οποιοι θα εργασθουν για το καλο του Λαου και της Ελλαδας και οχι για τις τραπεζες και τους επιτηδειους ξενοδουλους φαυλοκρατες!
  Τετοιοι πατριωτες πολιτικοι δραστηριοι , εργατικοι , ικανοι ειναι ο Βελοπουλος, ο Τζημερος, η Μαρουπα, η Κωνσταντοπουλου, ο Εμφιετζογλουκ.α. που αξιζουν την ψηφο των Ελληνων για να σωθουν οι Ελληνες απο αφανισμο μεσω συνεχους λαθρομεναστευσης!

  • Αυτός που έχει μέλλον είναι αυτός που είναι φυλακή, ψάξτε την Ιστορία μας όλοι όσοι άξιζαν
   φυλακίσθηκαν η τους καθάρισαν .
   Αν δεν μας αγαπούσε ο Θεός δεν θα υπήρχαμε
   σαν ράτσα σαν Έθνος.
   Παρά τις προδοσίες και τις διχόνοιες που καλιεργούν οι Ανθέλληνες του Εξωτερικού και του
   Εσωτερικού , ο Ελληνισμός θριαμβεύει σε όλα
   της γης τα μέρη. Είναι η αγάπη και η μέριμνα του
   Θεού προς την Ράτσα μας , μας χάρισε ένα μοναδικό DNA που μας προφυλάσσει από τα πάντα. Οι βελονατζήδες….. κοπρίτες των
   εμβολίων αυτό είχαν στόχο να το αλιώσουν,
   θέλω να ζώ να δω να βγαίνουν από τις φυλακές
   οι φυλακισμένοι….,, όχι όλοι φυσικά και να μαζέψουν όλα τα τσιράκια της ΝΤΠ να τα χώσουν
   μέσα και να πετάξουν τα κλειδιά των δωματίων στην θάλασσα.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here