Ο Δημήτρης Νατσιός σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στον Π. Καρβουνόπουλο

Ο Δάσκαλος Δημήτρης Νατσιός απαντά σε όλα τα ερωτήματα
Χωρίς να το επιδιώξει έχει γίνει κεντρικό πρόσωπο της πολιτικής σκηνής τις τελευταίες εβδομάδες. Δηλώνει πρώτα απ΄ όλα Δάσκαλος. Ο κ. Δημήτρης Νατσιός επικεφαλής του πολιτικού κινήματος ΝΙΚΗ από το στούντιο του militaire channel απαντά σε όλα όσα λέγονται ,γράφονται, ακούγονται, φημολογούνται μετά από το εκλογικό αποτέλεσμα που πέτυχε η ΝΙΚΗ στις εκλογές της 21ης Μαίου.
Ο κ.Νατσιός εξηγεί τι πιστεύει η ΝΙΚΗ, πως και γιατί προέκυψε ,ποιοι είναι οι άνθρωποι που την αποτελούν και ποιοι είναι οι στόχοι τους.
Πολύ συχνά στη συνέντευξη προστρέχει στην ιστορία και ειδικά στον Κολοκοτρώνη . Δεν κρύβει ότι η ΝΙΚΗ είναι ένα «συντηρητικό» κίνημα και εξηγεί τι είναι ο «υγιής συντηρητισμός».
Μιλά για «παιδομάζωμα» στα ελληνικά σχολεία. Τι είναι αυτό το «παιδομάζωμα»;
«Η Ελλάδα είναι μικρό κράτος αλλά μεγάλη πνευματική δύναμη» ,υποστηρίζει ο κ.Νατσιός και προτείνει να επιστρέψουμε και να δυναμώσουμε τις ρίζες μας. «Δεν μιλάμε για στείρο συντηρητισμό και άγονη προγονολατρεία», λέει ο κ.Νατσιός. Προτείνει ότι πρέπει να καινοτομήσουμε πατώντας πάνω στη σοφία των προγόνων και της ιστορίας μας.
Θεωρεί το δημογραφικό και την Παιδεία τα δύο μεγάλα θέματα από τα οποία πρέπει να ξεκινήσουμε την «ανάσταση της χώρας».
Πηγή: militaire.gr

Πηγή: i-epikaira.blogspot.com

1 COMMENT

  1. Ο Κος Νατσιος απο χρονια επεσημανε την διαστρεβλωση και ανθελληνισμο των σχολικων βιβλιων στα σχολεια της Ελλαδας που βλαπτουν τους Ελληνες μαθητες.
    Ευτυχως εχει πολλα βιντεος στο γιου τιουμπ οπου εχουν καταγραφει οι αποψεις του που αξιζουν να τις ακουσουμε και να τις εφαρμοσουμε!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here