Ουαί υμιν γραμματείς και Φαρισαίοι, υποκριταί!!

(Από ανώνυμο ομογενή)

Σήμερα πήγα με συγγενικό μου πρόσωπο από την Αμερική στην τράπεζα Πειραιώς, είναι εδώ πάνω από 2 μήνες και η συγκεκριμένη τράπεζα δεν τον άφηνε να κάνει ανάληψη χρημάτων από το βιβλιάριό του! Παρότι ο λογαριασμός της ΔΕΗ του πληρωνόταν από κει με πάγια εντολή, του έλεγαν ότι έχει απενεργοποιηθεί κατά κάποιο τρόπο ο λογαριασμός, και του ζητούσαν ΑΦΜ Αμερικής, φορολογική δήλωση Αμερικής, διεύθυνση κατοικίας και πάει λέγοντας!

Απευθύνθηκα στην Διεύθυνση, λέγοντάς τους ότι οι όροι τους με τα λεφτά μας είναι απαράδεκτοι και δεν τους δεχόμαστε! Αν λοιπόν δεν μας επιτρέπουν να κάνουμε ανάληψη, απαιτούμε όλα τα χρήματά μας και το κλείσιμο του λογαριασμού! Η απάντηση ήταν “όχι αυτό δεν γίνεται, διότι έτσι λέει ο νόμος, ο οποίος είναι για την προστασία σας” (άκουσον, άκουσον)! “Να μας προστατέψετε από ποιους” απαντάω, “και ταυτότητες έχουμε και διαβατήρια, δεν είμαστε κλέφτες. Να καλέσω και την Αστυνομία να σας βεβαιώσει για την γνησιότητα των εγγράφων μας”! “Οχι”μου απαντούν “δεν είπαμε ότι είστε κλέφτες”! “Ναι, αλλά οι όροι σας και οι κανονισμοί σας καταπατούν το Σύνταγμα και τα Δικαιώματα των πελατών σας. Και εφ’όσον μας αρνείστε την πρόσβαση στα χρήματά μας, μας αναγκάζετε είτε να πεθάνουμε από την πείνα, είτε να γίνουμε κλέφτες για να ζήσουμε, οπότε θα καλέσω την Αστυνομία!”

Καλώ την Αστυνομία να αναφέρω το περιστατικό και μου απαντούν ότι δεν είναι αρμόδιοι! “Συγνώμη” τους απαντάω, “αν εγώ κλέψω ένα ευρώ από την τράπεζα θα ρθείτε να με συλλάβετε. Τώρα που η τράπεζα παρακρατεί αντισυνταγματικά τα χρήματά μου αναγκάζοντάς με να πεθάνω από την πείνα ή να κλέψω, δεν πρέπει να προστατέψετε τον πολίτη και την περιουσία του, όπως άλλωστε επιβάλλει και το Σύνταγμα;” “Εντάξει κύριε, θα στείλουμε δύο αστυνομικούς εκεί” μου απάντησαν και έκλεισα το τηλέφωνο. Αμέσως η Διεύθυνση δέχτηκε να κλείσει τον λογαριασμό και να μας δώσει τα χρήματα! Ήρθαν και οι αστυνομικοί βέβαια, αλλά η υπόθεση είχε τακτοποιηθεί!

Αυτά συμβαίνουν στο άθλιο παρακράτος που κυβερνούν οι Ανθέλληνες καταπατώντας κάθε έννοια του Συντάγματος και με την προστασία του Αντισυνταγματικού πολιτικού -τραπεζικού και πάσης φύσεως Ασύλου! Όσοι λοιπόν αγαπάτε αυτή την χώρα, μπορείτε κάλλιστα να το αποδείξετε στις προσεχείς Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές στηρίζοντας πρόσωπα μέσα από τον Λαό και μακριά από σάπιες πολιτικές παρατάξεις!

Καλή Λευτεριά!

2 COMMENTS

  1. οι Ελλαδιτες τραπεζιτες καταφεραν και μετεφεραν τα δικα τους χρεη στις πλατες του Ελληνικου Λαου και απαιτησαν νομο που τους απαλασσει απο καθε ευθυνη για την σπαταλη των δισεκατομμυριων € που ελαβαν ως χορηγιες για την χρηματοδοτηση των Ιδιωτικων τους Τραπεζων . Αυτο κατηγγειλε ο Γεωργιος Κασιματης του Αρειου Παγου τον Ιουνιο του 2015 στην Βουλη αλλα αςτοχησε να καταθεσει αγωγη εναντιον των ιδιωτικων Τραπεζων Εθνικης, Πειραιως, Αλφα και European για δημευση ολων τους των περιουσιων και σπαλλαγη της Ελλαδος απο το Χρεος!

  2. Καλο ειναι να γινει και καταγγελια στον Συνηγορο του Πολιτη, αλλα και στην Ενωση Τραπεζων, γιατι ακουγεται οτι μπορει να φανε “χοντρο προστιμο” και να τους “κουρεψουν τις γραβατες” σε τετοιες περιπτωσεις…απευθυνθειτε σε καποιον νομικο, αλλα καλο ειναι σιγα σιγα να “φοβαται το θεριο τον Γιαννη”, οπως λεει και η παροιμια. Η συντριπτηκη πλειοψηφια δεν αντιδρα, και για αυτο το παιζουν δικτατορες απο τις καρεκλες τους οι κυριοι…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here