ΦΩΤΟ: Στων Ψαρών την ολόμαυρη ράχη το άγαλμα της Δόξας, όπως το εμπνεύστηκε ο Σολωμός και το αποτύπωσε ο Γύζης… 

Του Στέλιου Τάτση

Δεν Σας καταλαβαίνω. Εσείς  τους εκλέξατε, γιατί παραπονιέστε, όταν θα μάθετε πως πρέπει να ψηφίζετε με γνώμονα το καλό της Πατρίδας το καλό του συνόλου και όχι σαν κομματόσκυλα  τότε μόνο η Πατρίδα μας θα αναστηθεί και μαζί της όλοι μας. Οι Λαοί δεν ποδοπατούνται χωρίς την θελησή των.
Το έγραψα πολλές φορές και το επαναλαμβάνω, σε μια χώρα σαν την δική μας να υπάρχουν 62 Υπουργοί;  ΕΛΕΟΣ βρε παιδιά, αυτό και μόνο δείχνει το επίπεδα κυβερνόντων και κυβερνομένων, μήπως δεν γνωρίζετε πως από τον Ανδρέα και μετά ζούμε με δανεικά, τα οποία μια μέρα θα πρέπει να ξεπληρώσουμε με τους τόκους, μήπως δεν γνωρίζετε πως ακόμη και τα δισέγγονά μας είναι χρεωμένα.
Και δυστυχώς ακούω πολλούς Βλάκες και αδαείς να μου λέγουν πως: “εγώ με τον Ανδρέα είδα λεφτά στα χέρια μου“ κι’ εγώ τους απαντώ, αυτά ξεπληρώνετε σήμερα με το πετσόκομμα των συντάξεων και άλλων αποδοχών. Τα επιδόματα είναι επιπλέον χρέος δικό σας είναι η παγίδα που κλείνει τα μάτια και το στόμα για να μην βλέπετε και να μην μιλάτε.
Οι Θεομηνίες είναι καταστρεπτικές, όμως έχουν και θετικό αποτέλεσμα, να ξυπνάνε τον άνθρωπο, να χαράξει καινούργια πορεία στην καθημερινότητά του. Τα ποτάμια ξεχείλισαν και μας κατέστρεψαν, αν όμως σκεφτούμε λογικά θα ανακαλύψουμε πως εμείς τα πειράξαμε πρώτοι με τις κουτοπονηριές μας για να κλέψουμε μια πατουνιά γη που λέγει ο λόγος, μήπως είναι καιρός να ξεχειλίσουμε πλέον όλοι μαζί και να βάλλουμε φρένο  σ’αυτούς που
μας κυβερνούν και θα μας κυβερνήσουν;
Έχουμε μπροστά μας ένα τεράστιο θέμα που αγγίζει όλους μας, είναι το θέμα των νέων ταυτοτήτων, γιατί κάθε τόσο θα πρέπει να αλλάζουμε ταυτότητες, αυτό από μόνο του λέγει πολλά… να γίνουμε όλοι μαζί ένας συμπαγής τοίχος και να βροντοφωνήσουμε: ΟΧΙ άλλες ταυτότητες, έχουμε ταυτότητες και το κόστος των 100 εκατομμυρίων να pάει στους πληγέντες . Εμείς όλοι μαζί πρέπει να πούμε το ΟΧΙ, γιατί εμείς ο Λαός είμαστε η Εκκλησία και όχι οι κληρικοί, αυτοί υπηρετούν τον Θεό και εμάς χωρίς εμάς Εκκλησία δεν υπάρχει και
επειδή τους πληρώνουμε εμείς (κράτος ήμαστε εμείς όχι η κυβέρνηση) θα πρέπει να πράττουν κατά τις βουλές του Θεού και ημών των ανθρώπων.
Το θέμα των ταυτοτήτων είναι σοβαρό, δεν πρόκειται να το ακούσετε από τα καπελλωμένα μέσα ενημέρωσης, ο κορωνοϊός ήταν ο προπομπός των ταυτοτήτων, αυτή η μάχη είναι η μάχη των μαχών και θα πρέπει να την δώσουμε όλοι μαζί και ήταν ντροπή για τον Αρχιεπίσκοπο που έλεγε τότε : “Η κάνετε το εμβόλιο η στον τάφο”. Ευκαιρία Σεβασμιώτατε να επανορθώσετε, με ένα βροντερό ΟΧΙ στις νέες ταυτότητες, αν δεν έχετε το κουράγιο να το πείτε…, Π Α Ρ Α Ι Τ Η Θ Ε Ι Τ Ε άμεσα.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here