Του Στέλιου Τάτση

Για την συμμετοχή των γυναικών στην Εκκλησία…

Σεβασμιώτατε φοβού τους Δαναούς και ιδέες φέροντας…  Εχω μεγάλη εμπειρία γι’αυτό το θέμα και ήμουν η αιτία να φύγει η σφηκοφωλιά (η οργάνωση OCL) από τον Άγιο Νικόλαο Φλάσινγκ. Ο Μεγαλεπήβολος Ιάκωβος δεν τους αναγνώρισε ποτέ παρά τα αντίθετα που
έγραφαν οι ίδιοι στο περιοδικό τους Forum. Βλέπω πως υπάρχουν ακόμη απομεινάρια όπως ο Δημακόπουλος γιατί τότε στις αρχές της δεκαετίας του ’90 ήθελαν οι γυναίκες να γίνονται
Παπαδιές και τα κορίτσια να γίνονται Altαr boys……

Προσοχή Σεβασμιώτατε έχετε πολλά προβλήματα μην ανοίξετε και άλλο μέτωπο. Οι γυναίκες προσφέρουν έτσι όπως είναι διακονούν την Εκκλησία ποικιλοτρόπως και είναι προς τιμήν των. Έχω γράμμα του Ιακώβου που μου έλεγε: “Δεν πρόκειται να τους αναγνωρίσω θα μείνω πιστός στην παρακαταθήκη” . Στις εκλογές του (αν δεν με απατά η μνήμη μου του 96) μέ ένα γράμμα μου στον Εθνικό κήρυκα επί Αρχισυντάκτη Αγγελίδη (πρότυπο δημοσιογράφου και ανθρώπου) κατέβασα για πρώτη φορά στην ιστορία της κοινότητας πλέον των χιλίων ψηφοφόρων και όλο το συμβούλιο που εξελέγη ήταν Ελληνόφωνοι και έκτοτε γαλήνεψε η κοινότητα και παρέμεινε Πνευματικός Φάρος του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας.

Σεβασμιώτατε κάντε αυτό που έκαναν ο Οδυσσέας και ο Ιάκωβος, βάλτε βουλοκέρι στ’αυτιά σας για να μην ακούτε τις Σειρήνες , που παγιδεύουν τους Ηγέτες.

Για το γάμο των ομοφυλόφιλων…

Καθημερινά η συζήτηση με την παρέα στα διάφορα στέκια, περιστρέφεται γύρω από τα γεγονότα στην Πατρίδα. Το μείζον θέμα σήμερα ήταν ο γάμος των ομοφυλόφιλων ζευγαριών, ένας της παρέας μόνο με την σκέψη πως ένας άνδρας μπορεί να παντρεύεται έναν άλλο άνδρα και ότι θα πηδάει ο ένας τον άλλο, αηδίασε τόσο πολύ που ίσια ίσια πρόλαβε τρέχοντας να κάνει εμετό στην τουαλέτα. Και δεν είναι μόνο το πήδημα αλλά και η υιοθεσία παιδιών, για σκεφθείτε την ψυχολογία αυτών των παιδιών που μεγαλώνουν με ένα τέτοιο ζευγάρι, θα γεμίσει ο κόσμος πούστηδες και λεσβίες λέγει ο Παναγιώτης. Αυτά τα παιδιά θα μεγαλώσουν σε περιβάλλον που θα τα κάνει κομπλεξικά και θα συνοδεύονται με αίσθημα κατωτερότητας. Αίσχος φώναξε ο Ξενοφών λυπούμαι που ακόμη ζω και βλέπω αυτά τα ακατανόητα, να πάνε στο διάβολο όλοι αυτοί που θα ψηφίσουν αυτό το αισχρό νομοσχέδιο είπε αναστατωμένος ο Βασίλης. Δεν το πιστεύω πως όλα αυτά τα αίσχη συμβαίνουν στην Πατρίδα μας είπε ο Νίκος κουνόντας το κεφάλι του. Τι θα γίνει με αυτούς τους πούστηδες που δεν έχουν στύση αρώτησε ο Βαγγέλης και ο Παράσχος ξεκαρδισμένος στα γέλια απήντησε πως θα χρησιμοποιούν σεξουαλικά παιχνίδια, μεγάλη ξευτίλα για τους πολιτικούς που θα το ψηφίσουν συμπλήρωσε ο Κώστας. Μέχρι τώρα είχαμε, ρουφιάνους, προδότες, ανθέλληνες και λωποδήτες που δεν τους υποστηρίζει ο νόμος, τώρα έχουμε και τους πούστηδες με την βούλα του νόμου. Και να θυμάστε, αν τελικά περάσει θα έλθει μια μέρα που θα πάνε στο Ευρωπαϊκό δικαστήριο και θα ζητήσουν να γίνεται ο γάμος τους στην Εκκλησία. Ενός κακού μύρια έπονται.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here