Σκέψεις για τη ζωή σε ώρες μοναχικότητας…

Σαν σε φωνάξει ο ουρανός δεν θα υπάρχει γυρισμός.

Η ζωή τελειώνει όταν οι ίδιοι παραιτούμαστε από αυτήν.

Η δημιουργία είναι η συνέχεια της ζωής μας.

Η ζωή είναι ένα εξαίσιο θαύμα Εάν η ζωή ήταν οριζόντια η επίπεδη δεν θα είχε καμίαν σημασία.

Ζείς μόνο μια φορά αλλά αν το κάνεις σωστά έζησες

Ο χρόνος είναι το διπρόσωπο τέρας που μας τρέφει και μας καταστρέφει

Το παρελθόν μας ξαναζεί μέσα στην Ειρήνη της μοναχικότητας

Ο πραγματικός ο αληθινός θάνατος είναι ο βιολογικός χωρίς ασθένεια

Αν άλλαζα τον χαρακτήρα μου θα ήμουν πολύ ανάλατος

Γλυκιά η ζωή και ο θάνατος μαυρίλα

Όσο μπορείς να αναγεννιέσαι …. δεν πειράζει να πεθάνεις και καμιά φορά

Η ζωή είναι ένα όνειρο που ο θάνατος οδηγεί σε άλλο όνειρο

Ο θάνατος είναι μια απόμακρη ποινή Να χαιρόμαστε που ήμαστε ζωντανοί και να λυπούμεθα που η ζωή μας στην όμορφη γη τελειώνει.

Για τους παλαιοχριστιανούς

Το παλιό χριστιανοί που καθημερινά μας ξεφουρνίζουν τα Παπαγαλάκια της στημένης ενημέρωσης δεν είναι διόλου τυχαίο είναι βρισιά όπως λέμε “παλιό δημοσιογράφοι”, το σωστό είναι Χριστοανοί Ορθόδοξοι με το παλιό ημερολόγιο, που οι μόνες διαφορές που υπάρχουν με εκείνους του νέου ημερολογίου, οι ημερομηνίες των εορτών (Πάσχα συμβαδίζουμε, αλλά ετοιμάζονται να το αλλάξουν υπέρ των ορέξεων του Πατρός και Ποιμενάρχου των Πάππα , όπως άλλαξαν και τα Χριστούγεννα) και ότι οι του παλιού τα λένε όλα και στο τελετουργικό και στα μυστήρια και στο κάτω κάτω πλέον των 3/4 των Ορθοδόξων είναι με το παλαιό ημερολόγιο. Τα λαγούμια στα οποία συνεχώς αναφέρεστε , είναι πιο νοικοκυρεμένα, πιο καθαρά και πιο Παστρικά…….( αυτή η λέξη λέει πολλά) από τα παλάτια σας και τα παιδιά που ζουν εκεί είναι πεντάμορφα , ήρεμα και έχουν μια σπάνια εικόνα αγνότητας.

Τα καραγκιοζηλίκια του Τσίπρα και του Κασσελάκη

Αλήθεια πόσοι καταλάβατε τα καραγκιοζηλίκια του Τσίπρα και του Κασσελάκη; Ο Τσίπρας γνώριζε για τον νόμο των ομοφυλοφίλων και είχε εντολή να βοηθήσει να ψηφιστεί, όμως ο ίδιος δεν ήθελε να ενεργή συμμετοχή, πήγε στην Αμερική και σε συνεργασία με την συμορία της Αμερικής επέλεξαν τον Κασσελάκη, ο ρόλος του οποίου θα ήταν να γίνει δεκανίκι του Μητσοτάκη για να περάσει ο νόμος πράγμα το οποίον και επετεύχθη. Ο Κασσελάκης όμως όντας τοιούτος, γλυκάθηκε στην Ελλάδα, μουλάρωσε και δεν θέλει να φύγει, θέλει να μείνει και στριμώχνει τον Τσίπρα που προφανώς είχαν συμφωνήσει να επανέλθει στην θέση του μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου. Θα έχουμε τέτοιες εξελίξεις που θα γελάσει το παρδαλό κατσίκι αλλά θα κλάψει η Δημοκρατία και δυστυχώς η Πατρίδα την οποίαν πολύ ολίγοι θέτουν πάνω από τον εαυτό τους.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here