Του Στέλιου Τάτση

Μετά την τηλεμαχία η οποία θα πρέπει να πούμε ότι ήταν άψογη εκ μέρους των
δημοσιογράφων που την συντόνιζαν ο Μπάιντεν έχει τελειώσει, προσωπικά σαν άνθρωπο τον λυπήθηκα και απόρησα πως το Δημοκρατικό κόμμα τον άφησε να συμμετάσχει. Το 35%
που του παραχώρησαν είναι υπερβολή, ο άνθρωπος δεν μπορούσε να αρθρώσει μία πρόταση, τις περισσότερες φορές δεν καταλαβαίναμε τι έλεγε, ίσως οι ουσίες που προφανώς του χορηγήθηκαν (το συμπέρασμα βγαίνει από την άρνηση να εξεταστεί πριν από το debate) να είχαν εντελώς αρνητικό αποτέλεσμα.

Τόσο αρνητικό που σκέφθηκα πως ίσως να τον οδήγησαν ως πρόβατον επί σφαγήν, για να προχωρήσουν σε διαδικασίες αντικατάστασής του, κοντός ψαλμός αλληλούια. Υπάρχει φυσικά και η άλλη σκέψη των γκλομπαλιστών, να έχουν κάποιον που να λέγει YES σε όλα τα σχεδιά τους, ίδωμεν.

Αντίθετα ο ΝΤΕ ΛΑ ΜΑΓΚΙΕΝ ΝΤΙ ΒΟΤΑΝΙΚ (Ο Μάγκας του Βτανικού) ήταν πολύ νηφάλιος, απαντούσε άμεσα σε όλα με τεκμήρια, ήταν καταπέλτης και οδοστρωτήρας που κυριολεκτικά κατατρόπωσε τον Μπάιντεν και σκόρπισε, αισιοδοξία και ΕΛΠΙΔΑ στο Αμερικανικό ΕΘΝΟΣ, εάν και εφόσον τα πράγματα κυλήσουν στα πλαίσια της ηθικής και της νομιμότητας και διενεργηθούν αδιάβλητες εκλογές.

Οι καιροί είναι δύσκολοι και αι ημέραι πονηραί ….. και θα πρέπει να επικαλεστούμε την βοήθεια του Θεού να επικρατήσει η λογική και να εξελιχθούν τα πάντα εν ομονοία για το καλό της ανθρωπότητας εν τω συνόλω της και να αξιωθούμε να φτιάξουμε έναν άλλο κόσμο χωρίς πολέμους, ένα κόσμο με παντοτεινή Ειρήνη, χωρίς σατανάδες…. ένα κόσμο, γεμάτο
αισιοδοξία, ΑΓΑΠΗ και ΕΛΠΙΔΑ. Αμήν.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here