Του Στέλιου Τάτση

ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΡΙΝ ΛΕΠΕΝ. Κάθε πρόβλεψη σχολιαστών είναι για τα σκουπίδια, διότι κανένας δεν είναι αντικειμενικός , είναι όλοι τους προγραμματισμένοι εναντίον της ΛΕΠΕΝ η οποία πραγματικά εξέπληξε (η μάλλον οι συνετοί Γάλλοι πολίτες την εξέπληξαν) τους πάντες και τα πάντα και ξεγύμνωσε το τσιράκι των Ρότσιλντ και των άλλων Τεράτων της Νέας Τάξης Πραγμάτων και τον έστειλε να κάνει παρέα με τα προηγούμενα τσιράκια Ολάντ και Σαρκοζί .

Μπούχτισαν οι Γάλλοι από σαρίκια, φερετζέδες , μπούρκες , μπούκλες από λίγδα και ΛΟΑΤΚΙ ……Μακάρι ο δεξιός άνεμος που φύσιξε στην Γαλλία να φυσήξει σε όλη την Ευρώπη, να σαρώσει και να κατατροπώσει όλα τα στημένα τσιράκια της που καβάλησαν το καλάμι φόρεσαν το καπέλο του Κορσικανού ……. και πίστεψαν πως θα γίνουν Ναπολέοντες, γιατί είναι όλοι τους κουφοί και κούφιοι και δεν το φόρεσαν μέχρι τ’αυτιά με αποτέλεσμα να τους τα πάρει ο Ευρωπαϊκός ούριος δεξιός άνεμος της Ευρώπης και να τους αφήσει ακάλυπτες
τις κεφαλές τους.

Εύχομαι και προσεύχομαι να συμβεί και στις δυό μας Πατρίδες, ήδη στην Αμερική φυσάει ο ίδιος άνεμος το ανδρείκελο Μπάιντεν πλέον σκουντουφλά και έχουν ξελιγωθεί ο Ομπάμα και τα άλλα βλαμμένα τσιράκια της ΝΤΠ να προσπαθούν να τον στηρίξουν όρθιο. Στην Ελλάδα μετά από την παρουσίαση του βιβλίου “ Οι απόρρητοι Φάκελοι του Κωνσταντίνου Καραμανλή “ από τον αξιόλογο Συγραφέα και Δημοσιογράφο Μανώλη Κωττάκη και τις
ομιλίες των πρώην Πρωθυπουργών Κωνσταντίνου Καραμανλή και Αντώνη Σαμαρά, προβλέπω πως επιτέλους θα ξυπνήσουν και οι Έλληνες πολίτες θα φυσήξουν θα στριμώξουν τους μαυραγορίτες και θα στείλουν πίσω στις σπηλιές των στοών αυτούς που τους καταδυνάστεψαν και καταδυναστεύουν. Η ηχυρή απουσία τους από την Εθνική εκδήλωση μαρτυρεί το μέγεθος του φόβου και της ανασφάλειας από τα οποία κατέχονται. Φύσσα ….. βοριά …… φύσσα βοριά ,Φύσσα κι’εσύ Μαιστράλι ……….και να γίνουμε όλοι μαζί μια άγκάλη , για μια όμορφη Ευρώπη, ( που φέρει το όνομα της όμορφης Ελληνίδας Ευρώπης), μια όμορφη Γαλλία, μια πεντάμορφη Ελλάδα.

Σκέψεις για την απόφαση δικαστηρίου υπέρ του Μακαρίου (συνδεσμος εδώ).

Αρχιεπίσκοπος να σου πετύχει….. σκορπά τα χρήματα των πιστών για να κυνηγάει την αλήθεια αντί να τη κηρύττει . Που κατάντησαν αυτοί που υπηρετούν την εκκλησία (ευτυχώς όχι όλοι), γι’αυτό όλο και ο κόσμος απομακρύνεται από αυτήν. Ευελπιστώ πριν να φύγω από αυτόν τον κόσμο τον κακό να δώ να τον συνοδεύουν …. και να του ψάλλουν Μακαρία η οδός……… Αν ζούσε ο Παππούς μου ο Παναγής θα έλεγε: “Αυτός θέλει Ματσούκα……….και ο νοών νοείτω”

2 COMMENTS

 1. Εντυπωσιάστηκα από την συνεχή επί μέρες στα ΜΜΕ και αδικαιολογήτως επίμονη προβολή (αμέσως μετά το βιβλίο του Μανώλη Κωττάκη και τις ομιλίες Σαμαρά & Καραμανλή) του εντελώς δευτερεύοντος (και γνωστού από τις 28.06.2024) θέματος Αυγενάκη, πιθανώς γιά αποπροσανατολισμό των ομιλιών των Πρωθυπουργών.

  Βέβαια οι Πρέσπες του Αιγαίου σέρνονται από το Παγκόσμιο και “βαθύ” λεγόμενο Κράτος προβλέπω δε ότι αμέσως μετά την από το ίδιο αυτό Κράτος αιφνιδία “προώθηση” της Χάγης, αιφνιδία και άμεση την ως μη ώφειλε αντικατάσταση του νυν Πρωθυπουργού από τους ίδιους τους ομιλήσαντες Πρωθυπουργούς, προώθηση όμως του Κυριάκου Μητσοτάκη σε ακόμη υψηλότερη (ανώτερη διεθνώς) θέση.
  Ελπίζω να μεσολαβήσει αναπάντεχο κάποιο γεγονός (=contingent), που θα ματαιώσει τα σχέδια του βαθυρριζωμένου και πολύκλαδου δένδρου του κακού.

 2. Εδώ είναι! Ολόκληρη η ομιλία στο #CPACHungary που το κατεστημένο χάνει το απόλυτο μυαλό του.
  https://x.com/EvaVlaar/status/1784264775574188371

  Θυμάστε το 2015 η Μαρίν Λεπέν υποστήριξε τον ΣΥΡΙΖΑ;

  Παρά τις διαφορές πολιτικής τους, τόσο το Εθνικό Μέτωπο της Λεπέν όσο και το κόμμα κατά της λιτότητας ΣΥΡΙΖΑ αντιτίθενται στον έλεγχο από τις Βρυξέλλες και επιδιώκουν μεγαλύτερες εθνικές εξουσίες.
  https://www.youtube.com/watch?v=i4Ucwsic5nE&themeRefresh=1

  Ο νέος Πύργος της Βαβέλ της ΕΕ
  https://architecturehereandthere.com/2016/12/28/eu-new-brussels-hq/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here