Του Στέλιου Τάτση
Άνθρωπε, άνθρωπε Έλληνα και Ελληνίδα
ΟΧΙ Η ΜΟΙΡΑ, ΟΧΙ Η ΤΥΧΗ ΜΗΤΕ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΥΡΩ ΣΟΥ. ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ Μην φτύνεις στον δρόμο…. κράτα το σάλιο σου γι’αυτούς που σε κυβερνούν, εκεί μόνο δεν πάει χαμένο. Όλοι μαζί μπορούμε να φτιάξουμε ποτάμι να τους πνίξουμε όλους.
Πετάχτηκα για λίγες μέρες στην Πατρίδα , είχα μαζί μου τα παιδιά και τα εγγόνια, ζήσαμε όμορφες στιγμές, επισκεφθήκαμε τόπους με σπάνιες εικόνες, εικόνες απείρου φυσικού κάλους και τέχνης που στέκουν όρθιες ανά τις χιλιετηρίδες, εικόνες που μαγεύουν τον κάθε επισκέπτη γηγενή η ξένο, εικόνες σπάνιες που μαρτυρούν την ΕΥΛΟΓΙΑ του ΘΕΟΥ, την Σοφία και την δημιουργία του Έλληνα.


Αυτόν τον τόπο σου Έλληνα και Ελληνίδα της Ελλάδας και του οικουμενικού Ελληνισμού , τον ξεπουλούν για τριάκοντα αργύρια, με το ίδιο ποσό που ξεπούλησαν, σταύρωσαν και θανάτωσαν τον Χριστό. Χριστός και Ελλάδα συμβαδίζουν αγκαλιά, γι’αυτό και όλα τ’αγρίμια… του κόσμου εποφθαλμιούν και πολεμούν με έσωθεν και έξωθεν προδοσίες πρώτα να διαχωρίσουν αυτήν την αγκαλιά για να μπορέσουν να αφανίσουν τους εναγκαλιζόμενους.
Όμως δεν θα τα καταφέρουν, θα ματαιοπονούν και θα στιγματίζονται όπως τον Εφιάλτη διότι η Ελλάδα είναι σαν τον Μ ηθικό φοίνικα που μέσα από τις στάχτες του θα αναγεννιέται και με την τέφρα του ο Αίολος θα τυφλώνει κάθε εχθρό, πολέμιο και προδότη. Καλή Ανάσταση!!!!! Οι φωτογραφίες είναι της περασμένης εβδομάδας.



